Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    Köszönöm én is a lehetőséget, a szervezést, és a sok kiállított finomságot.

    Azt kell, hogy mondjam, én még annyira az elején vagyok, hogy jó és jó közötti különbséget ilyen rövid hallgatás után nem tudok leírni, megfogalmazni.

    Az LCD-k gyönyörűen szóltak, nekem még arról a pici hordozható lejátszóról is tetszett, és az én óriási fejemen nem tűnt kényelmetlennek (persze tömegéből adódóan hosszútávon lehet hogy fárasztó).

    Amit itt az alsó kategóriában szoktak ajánlani: DT235, tetszett, olyan amilyet én is szeretek, tisztább részletezőbb hangja van, mint a jelenlegimnek, de középben kevesebb, amin meglepődtem.

    DT990 Pro: nagyon pontos basszus, szép tér, tiszta magasak. Most azt mondom, hogy pár év múlva ez lesz a következő fejesem. :D

    Béna vagyok és a T90-en nem hallgattam meg normális forrásról (nem hallgattam meg. pont) , egyébként eléggé elfoglalt fejes volt a találkozón, nyilván nem véletlenül. :)

    STAX: lehengerlő. Nagyon közvetlen, nincs pardon, ha az egész test nem is, de a koponya együtt jár az ütésekkel, viszont itt éreztem először azt, hogy különbséget lehetne tenni abban, hogy milyen filc van a lábgépen, annyira finom, részletes. (Ez lehet hogy azért más fejhallgatókra is igaz, de az élmény nagyban függött attól, hogy milyen zene szólt éppen a készülékek alatt, újként még nem nagyon válogattam, meg variáltam.)

    A sajátomat viszont meghallgattam 2 azaz kettő darab normális forrásról (eddig szinte csak telefonról hallgattam) és azért tudott újat villantani, úgyhogy nem lesz itt gond, csak be kell szerezzek egy rendes hangkártyát.
    Utána akár más fejeseket is ki lehet próbálni szégyenérzet nélkül.

    Elkezdődött egy lassú út, egy hosszú lépcső elején. :D

    Köszönöm mégegyszer!

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák