- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
-
copass
veterán
-
-
_seth_
veterán
válasz
albert8 #19760 üzenetére
Ilyet érdemes rendelni ha esetleg a fenti obikat tervezed később beszerzni ha nem elpasszolod itt a felesleges napellenzőket
Persze EW-60C-re keresve lehet találni magában is. Lens pen az egyetlen ami jó a lencsére, még egy régi manuál obira sem ereszteném rá az ebayes utánzatot, a karcokat nem lehet eltávolítani.
Állványból lehet venni hama darabokat olcsón de akkor inkább cullmann 12 körül. Táskából viszont kismillió féle van már.
-
zolka78
senior tag
válasz
albert8 #19753 üzenetére
18-55-re ilyen kis csutfasznyi napellenző való. Igazából nem tudom, hogy van-e értelme. Én nem is használtam rá. Most a tamin használom a sajátját, de inkább csak a célból, hogy védje valamennyire a front lencsét a külső behatásoktól, erre is jó. Pl. ha rajta van nem tudom könnyen összefogdosni a frontlencsét. Egyébként becsillanások ellen jó. Állványt akkor nézz ha tényleg szükséged van rá. Ugyan is nem olcsó egy normális állvány ami megtartja rendesen a szettedet. Van rá állványos topic is. Amit linkeltél tisztítót, az jó lenne, de csak az eredeti, nem ez. Érdemes beszerezni egyet. Egyébként te tudod mi az ami kell neked a gépedhez.
-
_seth_
veterán
válasz
albert8 #19751 üzenetére
1. Apró kompakthoz elmegy de dslr-hez felejtsd el, nekem az olympus sz-20-at elbírja de kb annyi a súlya mint egy 50-es fix obinak és nem a heliosra gondolok
2. Amennyiben 18-55-re rakod és nem STM-es az obid akkor ezt is felejtsd el ugyanis azokon az obi eleje amire a napellenző is rögzül forog, ez ráadásul elég nagy így hol benne lenne a kép sarkaiban hol nem.
3. Ebayen rendelt táskához kaptam ilyet, el is raktam tuti helyre nehogy elővegyem, kukába való darab.Vannak jó cuccok ebayen de ezek nem azok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest