Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Winne #29777 üzenetére

    Maga a jelenség évszázadok óta fennáll. Nem a 20 vagy a 21-ik század találmánya. Annyiban más, hogy a mai világban elér mindenkit egy kattintással.
    B and C története a filmekben valóban pozitívan van bemutatva, mert sajnos úgy is tekintettek rájuk anno. Bár a gazdasági világválság és a szesztilalom idején nem is csoda, hogy "hősként" kezelték őket, bankokat fosztogattak és a rendőröket öltek. Volt kit utálnia annak a bizonyos társadalmi rétegnek és felemelni a két bűnözőt. Bár az Útonállók szakított ezzel az ideával. :K Kevin Costner az egyik ranger, jó kis film ajánlom :K
    Mint ahogyan írtad a társadalom bizonyos százaléka behúzható volt, van és lesz is ezekre. Ha nem kapják meg a tv-ben megkapják facen, instán stb.

    Nem mondom, hogy ez jó, de megállítani biztosan nem lehet, mert eddig se lehetett. Mindig meglesz az a réteg, akinek ez példaértékű lesz.
    Igaz fikció a Breaking Bad, de összességében egy drogkészítőről szól, aki nem csak a drog által ölt. Vagy a Maffiózók, Keresztapa. Kultikus sorozatok, filmek. Nem álszenteskedek, nekem mind tetszett mégsem azonosultam egyikkel sem. :R

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák