Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz LamaCube #29078 üzenetére

    10/20 Hát nem tudom Bátyja ! :Y Az nagyon erős ! Az majdnem olyan erős, mint a 70 fokos ágyas paprika pálinka. :D
    Az első 4 rész nem volt rossz. Akció szempontjából nem egy Vagabond :D , de a sztori, a karakterek, a pulzálás miatt tetszett.
    Aztán már az 5. rész alatt is - étterem vagy kávézó - majdnem eret vágtam. Na és a 6. rész eleje, na ott 15 perc után lekapcsoltam. Jön egy feka nő és megfogja a kezem ?! Micsoda f@szság ! :W Ugyanazon városban egy egységsugarú körben, ahol 400 m < r < 800 m hirtelen meghal 4 - 5 ember. Sehol máshol a Földön, abból a néhány milliárdból, csak ott. A készítők nem vették a fáradtságot, hogy teleportáljon vagy legalább fingja oda magát egy vietnámi rizsföldre, ahol egy paraszt aknára lép vagy Afrikába, ahol egy figyelmetlen busman :D oroszlán eledel lesz.

    Na meg ott van a következetlenség: Golyófogú Toni és a Sivatagi Sas nulla pont 50 nem tudna neki ártani, mert védi a medál / amulett vagy a tököm tudja mi, de a zebrán egy nő el tudja csapni autóval. Ráadásul neki fel sem tűnik, hogy este papucsban és pizsiben van, akit elcsapott. Egyből felveszi.

    Az órás effektet meg szerintem a Stranger Stringsből lopták.

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák