Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Nem is rossz és az ára is korrekt.
Én sose értettem ennek a fixinek mi értelme ezzel a flip-flop kerékaggyal mondjuk még oké. A gyereknek is mondtam, hogy a virsli kerekekkel gyorsan lehet perecelni, de azt mondta nem fogHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
válasz LamaCube #28802 üzenetére
Én simán megszoktam a szabadonfutót és furcsa ha nincs
Azért a dekás bicókra ráfér egy instant karbantartás. Mondjuk ezen sok minden nincs, de kormányt és fékeket lehet cserélnék kezdésnek.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LamaCube
addikt
Lehet én vagyok fogalom zavarban. A fixi eredetileg olyan, amit mondtál, hogy hátrafelé is hajt. A szabadonfutó meg a szokásos, hogy hátrafelé tekered a hajtókart és csak racsnizik, mert nekem is az a normális.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Köszi! A gyereknek is nagyon tetszett. Persze előtte direkt mutogattam neki, hogy milyen jó kombinációk vannak és akkor mondta, hogy neki a piros fehér kombó bejön és ha lesz pénze, akkor ilyen összeállításban építteti meg. Ez se fixi, hanem szabadonfutós.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok. Elkelne egy kis help. Valami oknál fogva nem tudok vásárolni a battle.neten. Akinek van regisztrációja azt megkérném, hogy giftként vegye meg nekem a Vanguardot. Utálom előre a zsét. Köszi előre is 🤘
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28809 üzenetére
Azért gondoltam, hogy megveszem
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #28799 üzenetére
Igen tudom, de falun mindig is így hívták onnan maradt meg nálam is.
Ige nekem is a legnagyobb van és sajnos a váltós fékkar elég drága mulatság...Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28809 üzenetére
Szia!
Ismét 40 euró. Megkérdezném, hogy tudsz e nekem segíteni? Átutalom a 40 eurónyi forintot és, ha van költséged és megkérlek, hogy vedd meg giftként nekem. Megteszek ezt a szívességet?
Üdv
Sipi
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28813 üzenetére
Mert orosz vpnnel reggelt én anno és sehogy nem akarja elfogadni most a kártyám
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28815 üzenetére
Köszi előre is
Sipi#21844
Dobi majd egy összeget és egy számlaszámot privátban.
-
LackoMester
addikt
Irtam a BN- ten. Olvastad?
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
Brothers - A Tale of Two Sons Epic...........
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28815 üzenetére
Hajrá !
Hyper: azért A Nagy Pénzrablást kár lett volna kihagyni. Voltak benne a végén is idegesítő részek, de néhány epizód olyan volt, mint a legjobb háborús filmekben.
Snowpiercer 3. évada is ütős eddig.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
SipiBcs
őstag
válasz LackoMester #28817 üzenetére
Köszi itt is a szándékot Megoldódott, bár ráment 2 estem a supportra.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28819 üzenetére
Ugye, hogy ugye
Lackó
KitartástHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
Tekeréshez használtok valamilyen aktivitás mérőt?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #28823 üzenetére
Nem tekerek, túrázni szoktam. Ülök egész nap. Arra egy Samu Gear S3-mat szoktam használni, de karira vettem magamnak Xiaomi MI6 Bandet. Éjjel-nappal rajtam van. Ennyi pénzért egy nagyon jól összerakott, nagy tudású cuccost kaptam, nagyon jó üzemidővel. Ráadásul több olyan dolgot is tud, amit az órám nem. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az APP is nagyon fasza hozzá.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #28824 üzenetére
Nekem Mi band 4 van ,de szeretnék valami komolyabbat.
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28825 üzenetére
Nekem ez van, de nem sportolok Sok minden sportolás mérő van benne, kerékpártól kezdve a hegymászásig. Gps-es követés a telefonon mutatja merre jártál, mennyi km, pulzus, magasságmérés, véroxigénmérés stb. Szerintem ár érték arányban jó kis kütyü. Az asszonynak is ilyen van bár ő se sportol. Mondjuk én beszoptam, mert, ha mérni akarok vele, akkor a csuklómra kell fordítani az érzékelőt, mert a tetováláson keresztül nem mér
[link][ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Rendeltem egy ilyet,majd meglátjuk. [link]
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #28828 üzenetére
Fiamnak szeretnék Garmint, csak jóárasítva. A Gear S3-mat is 35-ért vettem anno, csak nem jelentkezik az üzletkötőm.
Aki látta már: Boba Fettet érdemes megnézni ?
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #28834 üzenetére
Ok
-
Winne
nagyúr
Az Ozark befejező évada mikor jön? Van már valami kitűzütt dátum?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Már 8 rész lement belőle én úgy tudom. A második félévad: "Egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a befejező hét epizód, de annyi biztos, hogy 2022-ben."
02.25-én azt írták, hogy április 29.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Netflixen jött ki valami új évad néhány hete. Anno megnéztem belőle 2. részt és meguntam, pedig most nagyon jókat írtak róla.
Vikingek: Valhalla ma jött ki, 8 rész.
-
LamaCube
addikt
1.5 évad után abbahagytam, lehet folytatom majd valamikor.
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #28839 üzenetére
Valhalla első rész után felejtős.. nekem.
Felejthető alakítások, sztori gyermeteg.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #28839 üzenetére
Nehezen indul be, az első évad nagyon lassú, alig haladtunk vele, de a végére megváltozik teljesen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #28841 üzenetére
Az első két rész nem túl erős, de aztán jobb lesz. Az igaz, hogy a Vikingek színvonalát nem hozza.
Mit szóltok ehhez a rohadt háborúhoz ? Azt hittem a 100 mrd-ből gazdálkodó köztévének nincs lejjebb, de ez a háború megmutatta, hogy igenis van.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #28844 üzenetére
A háború sosem jó, főleg ,h. az ilyen közel van hozzánk, és a következményeit sajnos akárhogyan is fog végződni, viselni fogjuk, és nem lesz kellemes. Egyébként, nekem semmi bajom a köztévés háborús közvetitéssel.
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #28845 üzenetére
Nálunk és más országokban is nagyon sok kamu hírt terjesztenek sajnos...
De egyebként itt nyiregyen és záhonyba már érezhető a hatás.
Nagyon sok ukrán van már itt és egyre csak nőni fog a számuk.
Hadsereg szintén, csak az elmúlt fél órában 3 helikopter ment el felettünk.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28844 üzenetére
Háború
Ez kérem békemisszió a köztévé szerint, persze gyorsan változtattak, amikor a vezér eligazítást tartott. Szegény pártkatonák azt se tudják merre forduljanak, mert eddig oroszbarátság volt most már agresszió.
Barom Szijjártó hetek óta még pár nappal ezelőtt is nyugtatgatta a kint lévő diplomatákat, hogy biztonságban vannak, amikor már minden ország hazarendelte őket. Utána szomorú pofával sajnálkozott, hogy dolgoznak az evakuáláson. Igaz 365-en kértek a nagykövetségtől segítséget és ebből sikerült 35 embert hazahozni, micsoda dicsőség. De mit is várhatunk ettől a dilettáns bandától, amikor bayer főszopó megmondta, hogy nem lesz háború ezt csak a hülyék hiszik el.Ami a "köztévéből" jön folyamatosan az minden csak nem korrekt tájékoztatás. És igen 100mrd forintból pénzeljük ezt a tetű propaganda TV-t.
Mindig a kormányhoz /bármelyik volt hatalmon/ húz, de ennyire még sosem volt egyoldalú tájékoztatás. Annak idején elsőnek tudósított az öszödi beszédről az mtv1.
Most nézzük meg mennyi botrányról tudósít kormánypárti politikusokról? 12 év alatt kb. választások előtt lett behívva 5 percre ellenzéki politikus. És persze nincs semmi baj a "köztévével" csak annyi, hogy orbán farkát szopja. Remélem ápr. 3-án eltakarodik ez a tetű banda, majd az is aki jön helyette, mert szarból várat ők se fognak csinálni és eljön az ANARCHIAEz a buzi putyin képes az atommal fenyegetni, aztán porrá változtatják ezeket az idióta oroszokat az ellencsapással. Azután megpusztul persze mindenki. Tényleg pusztulásra vagyunk ítélve két faszméregető hatalom miatt. Mindenki azt mondja, hogy ez nem fog bekövetkezni, de ugye a háborúra is ezt mondták egyesek... Nem lenne Kína, putyin is húzná fülét -farkát. Egyben lehet bízni, hogy a hadsereg ellene fordul aztán felnégyeli ezt a kisebbségi komplexumos faszkalapot.
Én már minden megtakarításom dollárba raktam, mert az életbe nem dőlt még be és nem is fog. Bár, ha kitör a harmadik világháború kb. kitörölhetem vele az atomporos seggem
-
Svájcinéger
őstag
Akinek nem ment el a kedve a Vikingek Valhalla után a vikinges sorozatoktól, annak nagyon merem ajánlani Az utolsó királyságot. Most jött ki az 5. évad. Az első 4. nekem nagyon bejött.
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #28848 üzenetére
Az tényleg jó sorozat, le is töltöm.
-
LamaCube
addikt
Én most a Years and Years-t nézem. 2019-es 6 részes sorozat. Kb. 90%-ban megjósolta a mai állapotokat és még többet. Remélem azok nem válnak valóra. Ajánlom megnézésre!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest