Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Svájcinéger #28844 üzenetére

    Háború :F
    Ez kérem békemisszió a köztévé szerint, persze gyorsan változtattak, amikor a vezér eligazítást tartott. Szegény pártkatonák azt se tudják merre forduljanak, mert eddig oroszbarátság volt most már agresszió.
    Barom Szijjártó hetek óta még pár nappal ezelőtt is nyugtatgatta a kint lévő diplomatákat, hogy biztonságban vannak, amikor már minden ország hazarendelte őket. Utána szomorú pofával sajnálkozott, hogy dolgoznak az evakuáláson. Igaz 365-en kértek a nagykövetségtől segítséget és ebből sikerült 35 embert hazahozni, micsoda dicsőség. De mit is várhatunk ettől a dilettáns bandától, amikor bayer főszopó megmondta, hogy nem lesz háború ezt csak a hülyék hiszik el.

    Ami a "köztévéből" jön folyamatosan az minden csak nem korrekt tájékoztatás. És igen 100mrd forintból pénzeljük ezt a tetű propaganda TV-t.
    Mindig a kormányhoz /bármelyik volt hatalmon/ húz, de ennyire még sosem volt egyoldalú tájékoztatás. Annak idején elsőnek tudósított az öszödi beszédről az mtv1.
    Most nézzük meg mennyi botrányról tudósít kormánypárti politikusokról? 12 év alatt kb. választások előtt lett behívva 5 percre ellenzéki politikus. És persze nincs semmi baj a "köztévével" csak annyi, hogy orbán farkát szopja. Remélem ápr. 3-án eltakarodik ez a tetű banda, majd az is aki jön helyette, mert szarból várat ők se fognak csinálni és eljön az ANARCHIA ;] ;] ;] ;]

    Ez a buzi putyin képes az atommal fenyegetni, aztán porrá változtatják ezeket az idióta oroszokat az ellencsapással. Azután megpusztul persze mindenki. Tényleg pusztulásra vagyunk ítélve két faszméregető hatalom miatt. Mindenki azt mondja, hogy ez nem fog bekövetkezni, de ugye a háborúra is ezt mondták egyesek... Nem lenne Kína, putyin is húzná fülét -farkát. Egyben lehet bízni, hogy a hadsereg ellene fordul aztán felnégyeli ezt a kisebbségi komplexumos faszkalapot.

    Én már minden megtakarításom dollárba raktam, mert az életbe nem dőlt még be és nem is fog. Bár, ha kitör a harmadik világháború kb. kitörölhetem vele az atomporos seggem ;]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák