- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz t-bali3 #15950 üzenetére
Milyen VGA van pontosan abban a notiba? Ha az ati oldalán találsz hozzá megfelelő drivert akkor mindenképp megér egy próbát!
Nekem speciel egy Msi EX623-as notim van Gefore 9500GS-el vértezve és én találtam az nvidia oldalán hozzá megfelelőt és azzal is használom és nagyon pöpecül működik sztem az ATI-nál is ez van.Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz Peti N95 #15951 üzenetére
Nincs a hivatalos weboldalon win7-es driver de nem is kell, mert elméletileg mindent alapból fel fog ismerni! Max. egy hangkártya drivert kell felraknod hogy minden funkciót használni tudj(de alapból szólni fog az is). itt van a win7-es hangdriver!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
shagy
tag
Nyilván elég lehetne a beárazós részre írnom ezt, de sajnos arrafelé nincs nagyon mozgás, ezért benneteket kérdezlek, h mennyit kérhetnék ezért?
2008 kb májusi MSI gx600px-071
Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2),
3GB DDR II,
15,4" WSXGA+, Glare-Type
Nvidia 8600 512MB,
320GB (5400rpm, SATA)
Akksival szemetes win7-el (nyilván újra kell rakni) vmivel több mint 2 órát elmegy.
(Ezen nincs idióta lángnyelv matricázás.)- shagy
-
eketomy
senior tag
Hát ez relatív, mindenki annyit kér amennyit szeretne
Na de a viccet félre téve, én ezt úgy szoktam nézni, hogy körbe nézek itt a ph-n hátha árul valaki ehhez hasonló tipust és kb úgy árazom be, meg is néztem a tipusod alapaján olyan 60-80 között elmenne sztem, remélem nem túl tág árat mondtam. Itt egy link ahol van egy hasonló noti mint a tied 65-ért, csak ez AMD-s valamivel az inteles gépek azért többért mennek![ Szerkesztve ]
-
eketomy
senior tag
Ez már annyiban különbözik, hogy 10-15ezer ft-al tudsz sztem többet kérni, persze kérhetsz 90-et is ezt te határozod meg, max annyiért nem viszik el és utána árat csökkentesz.
igazából ez attól is függ, mennyire sürgős az eladás. sztem árazd be egy 85ezer ft-ra mert jobb a proci meg több a ramod is, vga kb. u.az! ha meg nem viszik el akkor lejjebb viszed az árat, én így szoktam!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!egy MSI CR610 notinál belehet olyat állítani,hogy a billentyűzetről indítani és a laptok képernyője be sem kapcsoljon hanem egyből egy analóg külső monitora tegye ki a képet.Gyakorlatilag egy asztali gépet helyettesítene,úgy-hogy ellenne dugva az asztal alá és a csatlakoztatva billentyű,egér monitor.
-
eketomy
senior tag
válasz qwertly #15964 üzenetére
Hát a billentyűzetről való indulást a mai notebook biosok nem támogatják, legalábbis az msi-be tudtommal nincs ilyen funkció, (nekem is msi notim van)
viszont az simán kivitelezhető, hogy mindjárt a külső monitoron legyen kép! először rá kell dugni a monitort utánna winfosba átlőni elsődlegesnek azt a kijelzőt és utánna már arra fogja adni a windows képet!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
-
törölt tag
Hali!
Lenne,egy olyan kérdésem,van nekem egy ex700x-068 asom.Bele lehet rakni egy 9700m gt-t? esetleg gx701-es biossal. Köszi előre is a segitséget. Azt tudom,hogy mxm-2 es a lapos, is meg a 9700m is. csak ami most benne van vga az 11w-ot eszik a 9600m gt 25-öt a 9700m gt meg 45-öt elbírná a vas?
-
eketomy
senior tag
válasz #80875784 #15968 üzenetére
Azt a VGA-t még elbírja a notid! Az a maximum amit bele tudsz tenni annál erősebbet már nem visz, és biost sem kell sztem másikat tenni akkor a notidra! Nekem egy MSI EX623-om van és én is akartam venni 9700GT-t a notimba nekem akkor ezt mondták, hogy azt még elviszi, csak akkor túl sokat kértek érte vagy csak nekem volt sok, és így nem vettem, egyébként 9800GT a max amit elvisz hivatalosan csak az már nem garantált sokaknál nem megy, legalábbis én így tudom!
Egyébként ha beújítasz egy ilyenre akkor lehet érdekel majd a 9600GT-d ha jó pénzért adod, mert nekem most csak egy 9500GS van a notimban.
[ Szerkesztve ]
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!MSI gépet szeretnék vásárolni (CX640-610X HU vagy CX620MX-252X HU).Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnám beszerezni olcsón.Ahol néztem:http://www.pcland.hu/shop+MSI-CX640-601XHU-Notebook-CX640-601XHU_109530_150092
http://www.users.hu/?p=termek&termek=20685&msi-cx620mx-252xhu-notebook-ezust-156quot-hd-led-wxga-p6000-4gb-500gb-hd5450-512mb-freedos-
-
qwertly
addikt
Sziasztok MSI fanokhoz lenne olyan kérdésem,hogy a notihoz nincsen gari papír így kérdésem az,hogy a gariztatás a gép széria száma alapján történik vagy a gari papir alapján?Mert a Dell notim volt ott beírtam a gyártó honlapján a megfelelő helyre a noti szeri számát és kiírta menyi idő van még hátra a garanciából.Amivel ismerkedek egy MSICR610 lenne ebben egs ati4200 videokártya van kitudtam tenni minden gond nélkül egy 19 monitorra de csak clonozva így a monitoron torzult a kép.Miképpen tudnám beállítani,hogy amikor kirakom a képet a monitorra megfelelő felbontást állítsa be?és amikor vissza váltok akkor pedig a notinak megfelelő felbontás állítsa be?
-
eketomy
senior tag
válasz qwertly #15976 üzenetére
Van erre egy FN+F2 billentyűkombináció amivel lehet varriálni hogy hol legyen a kép! Úgy kell beállítani, hogy csak külső monitoron legyen és akkor olyan felbontást adsz meg amilyet akarsz. Lehet klónoztatni is ezzel, csak nyomogatni kell ezt a funkcióbillt! Garoztatásról nem tudok érdemlegeset nyilatkozni, mivel én 1évesen vettem az msi notimat azóta már eltelt 1év és már nem garos, anno meg nemis kérdeztem hogy működik ez
-
qwertly
addikt
válasz eketomy #15977 üzenetére
Szia!
Köszi a választ a billentyű kombinációra a tippet is te adtad,de most nekem az a gondom,hogy ha váltok a 2 monitor között akkor is csak a noti felbontás teszi ki a 19 monitorra,így ott a képek torzulnak.Így azt szeretném be állítani,hogy a külső monitoron 1280×1024 felbontás legyen akkor amikor kiteszem oda a képet és utána lecsukom a notebook tetejét.Mert a külső megjelenőt használom.
Más:mivel kevés ezen a notin a usb portok száma így az egyiket befogtam és usb elosztott tettem rá,van valami korlát,hogy mennyi usb eszközt csatlakoztathatunk egy ilyen elosztóra? -
eketomy
senior tag
válasz qwertly #15978 üzenetére
Nincs usb hub esetén korlát, csak ne legyen sok usb hosszabító rákötve, ill. valami két portot is lefoglal majd hogy működjön az eszköz pl: gondolok itt egy usb külső hdd-re.
ha átváltasz csak külső monitorra klónozás nélkül akkor asztalon kattints jobb egérrel majd képernyő felbontás és ott látod az éppen aktív monitort majd a csúszkával tudod a felbontást szabályozni!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Van egy MSI VR610X-266HU gépem,és el szeretném adni,de nem tudom,hogy mennyit lehetne érte kérni.A dvd író nem jó benne,de adok hozzá egy LG alig használt külső írót!A gép szép állapotban van(számláival,papírjaival,dobozával)!Köszi előre is a válaszokat!
-
eketomy
senior tag
válasz Olyasmi #15982 üzenetére
Konkrétan mik a gép paraméterei?!
szerk: megtaláltam, háát mivel amd ezért kevesebbet ér, sztem 50-60ezer ft közötti összegben gondolkodj, sztem többet semmiképp nem ér, de azért kérdezz rá a beárazós topicban is ill. nézz körbe itt a ph-n hogy nincs-e u.ilyen vagy hasonló noti és azoknak az árából is tudsz már viszonyítani!
[ Szerkesztve ]
-
Clayton123
csendes tag
Nem akarok senkit befolyásolni, de hátha hasznosnak találja egy vásárlás előtt álló emberke.
Röviden a történet: Vettem egy CX640 laptopot. Ár értékarányban -nekem- megfelelő, ezért választottam ezt. Olvasni mindenről lehet rosszat, tehát ezek a fórumos írások nem befolyásoltak engem. Én viszont most nem a laptoppal kapcsolatban akarok írni, hanem egy attól sokkal fontosabb dologról, a szervizháttérről. Mert ha elmentek egy olyan fórumba, ahol félmilliós laptopokról írnak, ott is találtok majd negatív hozzászólásokat, tehát Murphy barátunk szövege: ami meghibásodhat, az meg is fog hibásodni- ez igaz, csodálkozni nem kell, érthető, tiszta sor. Mindegy az, hogy fél milliós gép vagy 150 ezres. Szóval ez a gép erős számomra, a játékok is mennek, a színek a játékban akár egy drága ati videokártyánál. Akku több órát bír csökkentett, azaz irodai és net módban, blabla, eddig jó.
De a dvd olvasóval egy kis problémám támadt, így elküldtem a szervizbe, az Albacomphoz. Mivel messze lakom Székesfehérvártól, ezért a helyi átvevőpontba vittem, ahol az átvevő úriamber majdnem leejtette ott a szemem előtt. Olyan szerencsétlenül vette ki a dobozból, mintha az életébe ilyet nem csinált volna. Szóval jobb, ha pokrócba tekerve viszitek a szervizbe. Azt talán ki bírják nyitni. A másik ami nem tetszett, hogy visszaadták az összes csomagolóanyagot és felrakták valami polcra, ilyen fakkokba, mint a postán a leveleket. Egymás hegyére-hátára. Vagyis a burkolat karcmentességének annyi. Ez mást is zavar, vagy csak én vagyok ilyen kötekedős?
Az egy dolog, hogy ott volt két hétig a gépem, ezt magyarországon megszokhattuk. De most jön a pláne: kicserélték a dvd meghajtót egy teszt szerint jóra, ami itthon ugyanazokat a problémákat produkálta, mint amivel beadtam. tehát az általam panaszolt hibajelenséget meg se nézték. Betettek egy másikat, teszt nyomás, adatok -szerintük- rendben, mehet vissza. Csak még gyorsan kicserélték a vinyót is, mert hogy szerintük nem is látta a gép. De akkor hogyan tudtam használni másfél hónapig ? A másik gyanús dolog az volt, hogy nézem a dvd meghajtó tálcáját, ahová a lemezt tesszük, hát áll benne a por. Mondom ez gyanús, hiszen új gépbe új alkatrészt kell tenni, ezt törvény írja elő. Megnézem jobban, a forgó alkatrésznél ilyen kicsapódott fekete kenőanyag van, ami az újban átlátszó szokott lenni, de az évek során a kosztól befeketedik. Na kikapom belőle a dvd meghajtót, rajta a gyártási évszám: 2009. Na akkor baromi pipa lettem. Hívom a szervizt, természetesen a nyitvatartasi idő lejárta előtt telefont már nem vesznek fel, mert akkor ők már fürdenek és mennek haza. Vártam hogy elmúljon a hétvége, hétfőn hímom, a cicababa a telefonnál, aki mindenhez ért, próbálta nekem megmagyarázni, hogy az töktermészetes, hogy a zsír új laptopomba egy 3 éves lemezmeghajtót tesznek. Na leüvöltöttem a haját, akkor végre kapcsolt egy embert akival megtudtam beszélni, hogy szédítő sebességgel küldjék vissza amit kiszereltek belőle. Most ezt várom. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. De ha ez normális, hogy 3 éves alkatrészeket építhetnek bele, akkor összevetve az ASUS cuccokkal, ahol bevittem egy monitort mert beragadt a menügomb amivel lehet állítgatni, majd egy hét múlva adtak egy bontatlan dobozos zsír új monitort egyetlen gomb miatt, akkor gondolom sejtitek, hogy máskor milyen gépet fogok venni... Ja és az ügyfélszolgálatos cicababa szerint ők azt építik be amit az MSI küld (ezt az értelmes szervizvezető is megerősítette). Most kérdezem én, hogy ez komoly? Vissza a nyolcvanas évekbe, ahol a GELKA szervizbe bevitt magnódeckből kiszedik a gyémánt fejet és beleraknak valami szart, meg nem tekernek vissza minden csavart? Mert ha igen, akkor ez gyönyörű... -
eketomy
senior tag
válasz Clayton123 #15986 üzenetére
Kérdésem: az a helyi átvevőpont az konkrétan mi volt? infobolt, szervíz vagy mi?
-
legenda
válasz Clayton123 #15986 üzenetére
ilyen közvetett helyen ne add le, futáros megoldás is létezik a közvetlen szervizhez, az a biztos!
nem mondom azt, hogy minden maszek szervizben lenyúlják a megrendelt, és újonnan beépítésre kapott alkatrészt, és régi tartalékot építenek be cserébe, de na...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
eketomy
senior tag
válasz Clayton123 #15988 üzenetére
Én is azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen himi-humi partner meg maszek szervíz az nem nyerő sztem ott nyúlták le a meghajtót, vagy sőőőt lehet hogy el sem küldték a laptopot és csak ők tettek bele egy másik szart! de az ilyen esetekben az a bosszantó hogy mindenki mossa kezeit és nem szokott meglenni a ludas!
-
Clayton123
csendes tag
Srácok, ismerem a futáros megoldást, azt nem tudtam igénybe venni, mert reggel hattól este hatig melózom, azok meg ötig szállítanak. Nem volt más választásom. Azért nem gondolnám, hogy a himi-humi szervizben nyúlták le itt helyben, mert regisztrálva volt Székesfehérváron. Vagyis tudtak a dologról, nem is tagadták, a gépem Székesfehérváron járt. Az ügyfélszolgálatos csaj beütötte a gépébe a szervizlapom számát és már mondta is, hogy milyen gép és mit csináltak vele. Ezért háborodtam fel, mert ez a hivatalos eljárás az MSI garanciális szervizébe, hogy egy elfekvőben lévő cuccost szerelnek be. Nekem meg a másfél hónapos gépembe ne tegyék bele más használt szarát, különösen ne egy dvd meghajtót, amiről mindenki tudja, hogy az döglik be legelsőnek akkor is, ha az jó volt gyárilag. Mert abban forgó mozgó alkatrészek vannak, némelyikben gumigörgők, meg hasonlók, és azok bizony nem időtállóak, hanem kopnak, rongálódnak. Egy három éves meghajtó pedig rendesen le van gyalázva. Márpedig ha valamelyik cégnek ez a hivatalos álláspontja, hogy javítás alkalmával berakható abba bármi asztá jójanazúgy, akkor én ott többet nem veszek semmit. Azt mindenki maga döntse el, hogy az ő elvárásainak megfelel-e ez a garanciális szolgáltatás. Nekem nem, én a büdös életbe nem veszek többé semmit amire az van írva, hogy MSI. És írok egy angol nyelvű levelet az anyavállalatnak is. Ez már biztos. Ha nem lesz meg a kiszerelt cuccom, akkor feljelentést teszek lopásért. A bizonyíték nálam, a tények pedig magukért beszélnek.
[ Szerkesztve ]
-
eketomy
senior tag
válasz Clayton123 #15991 üzenetére
Akkor tedd azt! Hál istennek nekem még nem volt ilyen garos gondom, de már le is járt a gar!
-
legenda
válasz Clayton123 #15991 üzenetére
a futárt bárhová kérheted, nem kell az állandó lakcímre - persze nehézkesebb a dolog, ha munka közben úton vagy, vagy ilyesmi...
a feljelentést - ha valóban teszel - nem lopásnak fogják beminősíteni, mert közel sincs szó lopásról, de ez már más lapra tartozik... majd a megfelelő helyen és időben, felvilágosít a tényekről és lehetőségekről az arra hivatott személy!
egy alkatrész azonosra történő cseréje járhat azzal, hogy régebbi gyártású, akár 2009-es is, mivel lehet, hogy adott típust már nem is gyártják, a notik optikai meghajtójánál meg ugye gyakran az a speciális eset adott, hogy bármilyen nem jó bele! az már más kérdés, ha használtat tesznek bele, azt én sem nézném jó szemmel, sőt! 2009-es, de eddig raktáron álló új, az részemről bőven mehet bele!
minden gyártónál vannak problémás esetek, a tiéd csak egy, a sok közül...
ellenben ha mindenki így gondolkodna, akkor lenne olyan ember, aki szinte semmit sem vehetne, vagy alig valamit, mert sok gyártónál találkozott már problémás típussal, vagy lassú, illetve más szempontból "hibázó" szervizzel...stb!
senki sem haragszik meg rád, ha nem veszel több msi cuccot, csak ne várd el, hogy most mindenki nagyban bólogasson, vagy netán az írásod hatására eltántorodjon adott gyártótól...
az anyavállalat levélben történő megkeresésre szerintem is jó ötlet, de sajnos sok ilyen levél kellene, hogy tegyenek is valamit azon ügyben, hogy legyen raktárkészlet...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Clayton123
csendes tag
Látom te vagy itt a fórum nagyúr, a tiéd kell lennie az utolsó szónak. Ezért ezen utolsó levelemre adott reakciódat már nem fogom lereagálni. Most csak azért írok, mert nincsen túl jó kedvem, hiszen a mára tett igéretét az Albacomp megszegte, vagyis nem küldte vissza a kiszerelt alkatrészeimet és én legközelebb egy hét múlva tudok foglalkozni az üggyel. Addig semmit nem csinálhatok a gépemmel, hiába van itt. Mert bármit teszek, az elveszik, hiszen nem tudom átmenteni majd a másik, visszaküldött vincseszterre.
Mivel ilyen kioktató voltál, én is veszem a bátorságot, engedelmeddel. Nem kell teljesen hülyének nézni a másikat. Lényegében olyan tényszerű dolgokat közöltél, amiket mind-mind tudok, mert utána néztem. Tudom ez furcsa számodra. Számomra meg az a furcsa, hogy olyan lelkesen magyarázod a dolgokat, mintha a kilincs használatát akarnád nekem megmagyarázni, pedig 37 éve használok kilincset.
Így van, úton vagyok és nem tudom másként intézni. Nyilván azért választottam ezt a megoldást, mert NINCS más választásom. Ha lenne, nakkor a jobbat választanám. Jelen pillanatban ott tartok, hogy kivágom az ablakon ezt a fostalicskát és veszek inkább hitelre egy ASUST.
Tisztában vagyok azzal is, hogy nem minősül lopásnak ez a cselekmény, csak gondoltam szerzek azoknak a seggfejeknek egy-két kellemes órát azzal, hogy beidézik. Ugyanis kedves barátom -és most én oktatlak ki- a rendörségnek minden bejelentést kutya kötelessége kivizsgálni. Ezért vannak. Állampolgári jogom feljelentést tenni. Aztán majd elejtik a vádat, de addig beidézik vagy háromszor azt a tróger bandát.
Nem tudom még hányszor magyarázzam el neked: Tisztában vagyok azzal, hogy egy új, de 2009-ben gyártott terméket is beépíthetnek, de itt koránt sem erről van szó. Azon kívül tudhatnád, hogy 3 év alatt is változik a technika és akár egy 1333-mas memória 3 év múlva nem így fog kinézni és nem is ugyanazt fogja tudni, maximum a neve, ha egyáltalán fognak még gyártani akkor olyat. Vagy hogy másik példát említsek, egy Playstation II se úgy néz ki ma mint amit 3 éve gyártottak. Hanem fele akkora. Egy memóriát ennek ellenére elfogadnék használt alkatrészben. De egy dvd meghajtó az egy kicsit más. és a vincseszter is más. Főleg úgy, hogy az 500 gigából 465 gigát lát a gép, hiába formázom le hatvanszor és takarítom le az összes partíciót meg minden szart róla. De ha neked kell, akkor vidd innen a fenébe. Én azt az 500 gigás vincsesztert akarom, amiért fizettem. Nem más használt szarát.
Persze, mindenhol vannak problémás esetk, csak nem mindegy, hogy mennyi és milyen jellegű. Azzal kezdtem a hozzászólásomat, hogy: senkit nem akarok befolyásolni, csak információt adok vásárlás előtt állóknak. Remélem más értette. Nem kötelező figyelembe venni. És nem is akarok világot megváltani. Viszont az okos ember más kárából tanul, a hülye meg a sajátjából. És igenis van különbség gyártó és gyártó garanciális vállalásai között.
És tévedsz, én LG-ből pl még rosszat nem vettem, Samsung termékből is van vagy négy a családban és gond nélkül megy minden rajta. de nem állítom, hogy azok tökéletes, csak más a szerviz hozzáállása. Ilyet az életbe sehol nem hallottam, hogy "ná ákkó elűszedünk válámi szárt a spájzbú, ásztá ráheggesztyük, joó ván áz úgy a birkáknák". Jó, hogy nem már egy asztali gép lemezmeghajtóját sziszalagozták a laptopomra, hogy az is működik. Még csak a típus sem egyezett, mert GT30N amit beletettek és GT40N volt benne gyárilag.
Nem kérem, hogy ne vegyél ilyet, sőt, örülnék, hga vennél és te is megszívnád. Ugyanis én is magyar vagyok és dögöljön meg a te tehened is. Viszont aki tud olvasni és következtetni, az lehet, hogy okosabb ember nálad.[ Szerkesztve ]
-
matyo2010
csendes tag
hali! az msi cx620as notim oldalvasai meghaltak, a kijelzőm is eltörött a zsanéroknál ennek köszönhetően magam megjavítom, de nem vagyok biztos benne, hogy ezek a vasak és a burkolat jó lenne az én notimra. :\(mivel külön cx620hoz a világon nem találok semmit, csak burkolatot, de oldalvas is kéne.) http://www.laptopalkatreszek.hu/msi/cr500/12116- cr500_600_hatlap_elolap_zsanerpar-muanyag_haz. szerintetek nyugodtan megrendelhetem? légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne!
-
eketomy
senior tag
válasz Clayton123 #15994 üzenetére
A hdd-ből sosem fog valósan 500GB-ot látni a váltószám miatt! ami nem 1000 hanem 1024!
1GB=1024MB, 1MB=1024KB, 1KB=1024bájt! szal a 465GB az teljesen normális! Ennyivel nem értettem egyet a többiben van igazság, de mindenkinek szive joga eldönteni, hogy mit vesz!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz matyo2010 #15995 üzenetére
Csak akkor rendeld meg ha u.olyan az elrendezés ill. a kinézet, mondjuk a zsanér attól még helyezkedhet el máshogy! Ha kinézetre u.az akkor a burkolattal nem lesz gond, egyedül a zsanér a kérdéses. De ahonnan rendeled onnan biztosan tudnának neked pontos információval szolgálni, meg kell kérdezni!
szerk:
most néztem amit linkeltél, sztem érdemesebb lenne körbenézni itt a ph-n mivel én egy kicsit nagyon sokallom ezt az összeget ill. sztem itt hamarabb lehet is találni.[ Szerkesztve ]
-
matyo2010
csendes tag
válasz eketomy #15997 üzenetére
már szétkaptam ma, a zsanér meg az oldalvas foglalata egy az egyben ugyanolyan, a burkolaton is ugyanott vannak a csavarok helyei, de így szemlátomásra fene se tudja h pont jó-e minden. amúgy az árat én is sokallom, de ha leadnám szervizbe lenne ugyanennyi plusz munkadíj... úgyhogy inkább megcsinálom magam
-
legenda
válasz Clayton123 #15994 üzenetére
nem kioktattalak, csak leírtam a véleményemet, hiszen ezért van a fórum!
ellenben most még halmoztad a butaságokat!
a rendőrség nem fogja vádra sem adni a feljelentésedet, illetve az általad leírt formában fel sem veszi majd a feljelentést, esetlegesen bejelentés lesz belőle - de az sem biztos -, és utána várd bőszen az eredményt... beidézni az általad leírt történések miatt nem fogják a szervizeseket, mivel (büntető)eljárás sem indul! nézz utána; hatáskör és illetékesség! az előző hozzászólásod után utána tudtál nézni, hogy nem lopás, amit korábban annak tituláltál, akkor vélhetően ez is menni fog...
a technológiai fejlődésre inkább nem reagálok, mert sok butaságot írtál!
a merevlemez valós kapacitását már ecsetelték előttem, hogy az 1024-es váltószám miatt annyi, amennyi - legalább már ezt is tudod, így emiatt már legközelebb talán nem reklamálsz, és írsz ilyesmit...
nem tévedek, attól, hogy te még nemvettél lg...stb gyártótól problémás terméket, attól még van/lehet nekik!
a többire nincs kedvem reagálni, én nem személyeskedem - hiszen az alapelvek szerint is tiltott -, veled ellentétben...
azt kellene megértened, hogy nem ellened vagyok, csak azokra reagáltam, ami szerintem nem stimmel a mondandódban!
segítettem már - itt is - elég sok embernek, akár úgy is, hogy a gyártó hazai szervize szorult, mivel a fórumtársnak volt igaza, de megpróbálták lerázni a szervizben!
a rendőrségi feljeletéssel kapcsolatban is szívesen segítenék - mert 15 évig volt szerencsém § jeleket pötyködni -, de abban pláne nincs igazad, így sajnos csak az ellenvéleményemet tudom hangoztatni! egy garanciális ügyintézés menete, alapban nem rendőrségi ügy!
csak általánosságban; az állampolgári jogát mindenki tudja/hangoztatja - néha túlzottan és felülértékelve -, de az állampolgári kötelességeit már kevésbé...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest