-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #115938 üzenetére
Nem ezt mondtam. De vitathatatlan, hogy ha nincs mit lebontani az könnyebb.
Ellenben ott a nép motor a GS500, ahol a leömlő útban van az olajszűrőnek le és feltevéskor.
Haverom két hete nagyon anyázott, egyre jobban miközben elkezdtem röhögni.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ferdzsoo
addikt
Igen az idomtól nagyon sok függ, de leginkább attól, hányszor szetted már szét.
Ha soha akkor csak az idommal hogy ne törd szét elcseszhetsz simán 1 órát.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
vlevi
nagyúr
Nem lehet így beskatulyázni.
Attól függ, mennyire van bezsúfolva, milyen szűk helyekre, és mit kell lebontani, hogy hozzáférj valamihez.
pl. nekem régebben a V-Stromnál, mivel fenn volt a bukócső, a levegőszűrő, vagy gyertya cseréhez le kellett venni a bukócsövet, hogy a tank mellett lévő műanyag idomot ki lehessen hajlítani annyira, hogy a tankot le tudd venni...
Ha nincs rajta bukócső, akkor természetesen ez a művelet kimarad.
De másik motoron pl. az akksi is olyan mélyre van dugva, hogy csak úgy rátölteni sem egyszerű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest