Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Czeffer

    csendes tag

    Sziasztok.

    Megcsináltam ezt: Kapcsold ki a telefont, majd a hangerő le gomb nyomva tartása mellett kapcsold be újra, tartsd hosszan (3-4 mp.) benyomva mindkét gombot majd engedd fel a bekapcsoló gombot! Ekkor megjelenik egy Android robot és felette egy fehér háromszög benne egy sárga felkiáltójellel, engedd fel a hangerő gombot is! Majd nyomd meg egyszerre a hangerő fel és le gombokat! Ekkor bejön a Recovery menü (Android system recovery). Ha nem történne semmi, akkor egy régebbi gyári (stock) recovery van a telefonon és ilyenkor a képernyő jobb alsó sarkára kell bökni.
    2.2 A hangerő gombokkal állj a Wipe cache partition sorra és nyomd meg a bekapcsoló gombot!
    A kijelzőn megjelenik az alábbi szöveg:
    --Wiping cache...
    Formatting CACHE:
    Cache wipe complete.
    A megjelenő E:Can't open... vagy E:Can't mount... kezdetű sorokkal ne törődj!
    2.3 Ezt követően a Wipe data/factory reset sort válaszd ki, majd azon belül pedig a középső “Yes -- delete all user data“ sort és nyomd meg a bekapcsoló gombot! Ez hosszabb ideig tart majd. Ezzel visszaállítottál mindent a gyári állapotra.
    A kijelzőn megjelenik az alábbi szöveg:
    --Wiping data...
    Formatting DATA:
    Data wipe complete.
    A megjelenő E:Can't mount... kezdetű sorral ne törődj!
    2.4 A Reboot system now soron vagy, nyomd meg a bekapcsoló gombot! A kijelző törlődik, a led fehér lesz, majd megjelenik a Motorola logo, aztán az ANDROID felirat, ami most kicsit hosszabban lesz látható a szokottnál. Végül betöltődik a telefon és megjelenik a zöld Android robot a beállításokhoz.
    Ennél a pontnál előfordulhat, hogy megjelenik ugyan a Motorola logó, de nem lép tovább, esetleg folyamatosan újraindul. Ilyenkor vedd ki az akksit kb. fél percre, majd tedd vissza, és lépj a következő pontra!

    Ezt loptam, de eddig okés.
    Innentől:
    Google felirat, Motorola és androiddal a két O-ban, kék led, majd zöld led, majd felvillannak az alsó gombok, és ennyi, Sehova tovább.

    Vki tudna segíteni?

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák