- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz OnLy16 #10600 üzenetére
RIL - Bug feature nincs benne, legalábbis én nem találkoztam vele. Mondjuk nem beszélek sokszor telefonon. Amikor az ismerősök el akarnak érni, mindig elérnek. Mindig be van kapcsolva a teló, ha merül és nem otthon vagyok, akkor "külső akksival" töltöm.
Egyedüli "hátrány", hogy angol nyelvű a telefon. szövegben az ö és ő betűk helyett üres karaktert hagy. ez zavaró lehet, de megszokható. Felolvasónak a nuance programját használom, ebben van magyar nyelv, teszi is a dolgát rendesen.
Más:
Offline navigációt tudna ajánlani valaki? Motonav-ot próbáltam feltenni, nem indul. Más offline-t meg nem ismerek sajnos.[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
R19
senior tag
válasz sebijani1982 #10601 üzenetére
-
-Fly-
tag
válasz sebijani1982 #10594 üzenetére
Személy szerint a Navitelt használom. Igaz, nem free, de egy hónapod van hogy eldöntsd, megéri-e az árát.
És ugye az csak a fele a dolognak, hogy van egy programod; ehhez még mindenképpen kell egy használható térképállomány is -és erre kismilliót találsz teljesen ingyen...
Ezenkívül még ott az OsmAnd, Locus, MapsForge, &c... ízlés szerint. -
NPeete
tag
Sziasztok!
Tudtok valamit javasolni a gépemre, ha rsd lite nem látja a telóm? Új gépemen van ez, azon is azóta azt hiszem, amióta jött a win 8.1 update 1, régin win 7-tel jól működik.Valamint, tudtok küldeni egy működő linket WIUI stabil (3.1.27) verziójához defy+-ra? Az xda-s fórumban lévő urlen nekem az istenért sem akarja letölteni... Köszi!
-
NPeete
tag
Még 1 kérdésem lenne:
Nem tudjátok, mi lehet az oka, hogy a win8.1 x64es gépemen az RSD nem látja a defy+om? Próbáltam már 5.3.1, 5.7, 6.1.6-os RSD-vel, 5.1.0 meg újabb driverrel is, USB2 meg USB3-ban, különböző kábelekkel. Az eszközkezelőben a Motorola Flash Interface hibamentesen megjelenik, csak az RSD nem látja a telót. Emellett a régi gépemen is win7 x64-el rendben működik a dolog.
Köszi! -
tatabike
őstag
válasz NPeete #10606 üzenetére
Mások is szívtak már Win8-cal és RSD-vel. Én nem tudom a megoldást, mivel szerencsére nem kell W8-at használnom, sőt, egy jó darabig eszem ágában se lesz...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Sutee89
aktív tag
válasz NPeete #10606 üzenetére
Nekem 8.1 alatt azt hiszem úgy sikerült, hogy miközben nyitva volt az RSDLite, és bootloader módban a teló, elkezdtem ki be dugosgatni az USB- kábelt a gépbe. Kb. 5. alkalomra észrevette. Driverek legyenek fent és rendszergazdaként indítsd az rsd-t. Próbáld ki 4.9-cel is, nekem talán azzal működött.
-
Klizen
csendes tag
Sziasztok
Nagy nehezen sikerült visszahoznom az életbe a defymet, sokszori factory reset-ripe cache-dalvik cache tán végre rá tudtam telepíteni sikeresen egy olyan romot, amitől nem került bootloopba. A cél az volt, hogy ne kelljen mindent a leges legelejéről kezdenem újra felépíteni, ami végül is sikerült.
Az igazsághoz tartozik, hogy a sokadik próbálkozás után már a dalvik cache-t nem tudta törölni, mert amikor odamentem, hogy wipe dalvik cache, akkor nem jött elő a no-no-no-no-yes-no-no, hanem egyszerűen nem történt semmi.
Na szóval felraktam ezt a ROMot:
sbmiui_v4-19defy_2nd_boot.zipElsőre minden szép és jó, csak egy baja van: A gyáilag felrakott app-okon kívül semmit nem tud felrakni. Megnéztem és az internal storage szerinte olyan, hogy van rajta olyan 38 mega foglalt, az appok által, és 0 bájt üres., tehát teli van az egész belső memóriája 30 megától. Próbáltam wipe cache-el orvosolni, de nem sikerült, a wipe dalvik meg továbbra sem működik
A gyári file explorerekkel meg valamiért csak az SD kártyához tudok hozzáférni, ott amúgy van hely.
Gondoltam arra, hogy USB-vel összekötöm a géppel, és onnan nézek szét a belső emmóriájában, de ez már réges régi hiba, hogy valamiért sosem érzékeli a gép azt hogy rádugom és infót is kéne átáramoltatni rajta, mindig csak tölteni tudja, de nem jelenik meg a sajátgépben még egy külső adathordozó. Phone portálnál sem látja hogybe lenne dugva az USB
-
csabisoft
csendes tag
válasz StefanBraun #10570 üzenetére
Szia StefanBraun
Én már kereslek egy ideje!
Email / Priv.Üdv.
Csaba -
otps
aktív tag
1.
Meghülyült a Defy+-om kijelzője.
Pl.: Egy notepad alkalmazásban írok, amíg mondjuk 10 sort írtam, OK, utána nem tudok többet írni Mennyiségi korlát?). De szótárban ugyanez a hülyeség: pl. bezoomolja a szöveget. A vicc, hogy néha akkor is csinálja, ha mondjuk 5 mm-re van az ujjam a kijelzőtől. Az előző tulaj szerint ha szépen letisztította a kijelzőt, után jó volt. Egy darabig.
Meg úgy fagy az egész. Mély halál; csak újraindítással megy. Szoftver, vagy hardver hiba? Javítható?
Rootolt (- volt: Framaroot 1-klikk, szóval végül is nem érdekes), de most ez van rajta:
http://sbf.droid-developers.org/phone.php?device=28
Android 2.3.6
Blur_Version.45.0.2310.MB526.NonEFIGSRetail.en.EUVodafone-tól van (nektek is kártya függetlenül adta el?)
Megoldás? Lumia 630
Amúgy ti milyen okból használjátok még 2014-ben is a Defy-t? Őszinte érdeklődés.
2. Rádugom töltőre és vagy tölt, vagy nem. 50-50. Adatra jó a kábel.
-
tatabike
őstag
Inkább azokat kérdezd, akik még most is Samsung Galaxy Ace-t használnak, és 15-ért árulják itt, holott fele annyit (sem) tud, mint a Defy... Éppen fele annyiba is került, mikor megjelentek egyazon évben.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Sutee89
aktív tag
Neked is szia! Mikor vetted a telót? Ha már akkor gond volt a kijelzővel, akkor miért vetted meg? Egyáltalán miért vettél 2014-ben Defy-t? Őszinte érdeklődés.
Melegszik a teló? Nem púpos az akksi? Ki tudod próbálni más akksival? Nekem nagyon gyanús, hogy hardver hiba (is) van, ha nem tölt rendesen. Ha csak root volt, akkor tegyél fel egy CWM-et és wipe cache/dalvik cache, ha nincs javulás, akkor próbálkozz egy főzött ROM-mal (Wipe data után!!!)
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
magyarosított Motorola Defy 2.2.2 CEE-hez tud valaki adni linket? Magyarosítani szeretnék egy ilyen verziójú Defy-t, és ezt kellene. More locale 2 nevű appal nem lehet magyarosítani a telefont? Egyszerűbb lenne azzal, csak azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki jó Fm rádió app-ot ajánlani,most raktam fel a nemsokkal fentebb ajánlott WajkIUI_multilang_3.1.27-et,és a gyári rádiója elég gagyinak tűnik(mint egy 500 Ft-os kínai,a kinézet).
Valami olyasmi, mint a cyanogenben a fekete-piros fm rádió,ami be tudja olvasni a rádió neveit is.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Épp használatbólkivonódó Defy-met Android teszttelefonnak szeretném használni. Jelenleg CM4.4.2NIGHTLY van rajta, de amellett hogy instabil, a fejlesztői mód bekapcsolsa után sem ismeri fel az AVD manager.
Ki milyen stabil ROMot tudna ajánlani? Jó lenne minél frissebb.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
válasz rmartin94 #10618 üzenetére
Végülis tettem rá egy CM 7.2 stable-t, de előjött egy olyan hiba, hogy eltűnt a menü ikon, amivel be lehet lépni a menübe. Hogy lehetne visszahozni? Újraindítás már volt, de nem segített. Én azt olvastam, hogy ez a probléma attól van, hogy zárolva lett valahogy a launcher, ez igaz?
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
szekzol
tag
válasz rmartin94 #10626 üzenetére
Hosszan nyomj a kijelzőre mintha widgetet tennél ki, nálam a felugró menüben ott voltak a launcher (ADW) szükséges ikonjai pl az alkalmazásfiók v. alkalmazásindító (már nem emlékszem, hogy hívták) Euroskang CM7 romon. Onnan már oda teszed ahová szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
Motorola Defy+ magyarosítására van más lehetőség mint a Cyanogen Mod 7? Vagy teljesen jó az is?
-
rmartin94
aktív tag
válasz szekzol #10629 üzenetére
A Cyanogenmod 7.2 az jó romnak számít? Mert azt már sok telefonra tettem fel, és jó volt mindegyiken. A sima Defy-on is csak annyi bug volt, hogy eltűnt a menü.
-
ironbed
aktív tag
válasz arzén2 #10590 üzenetére
Helló,
Nem tudom, hogy sikerült-e közben megoldani, de nekem ugyanez a probléma lépett fel a sima Defy-nél.
10575
10576Ezt: cm-7-20130710-UNOFFICIAL-jordan-signed tettem fel a stabil cm-7.2.0-jordan helyett.
Szóval valami későbbi nightly-val érdemes próbálkoznod. link
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Pár napja használom Quarx CM11-ét, a 2014-06-29-es buildet és teljesen használható, ajánlom mindenkinek. 1 dolog ami nekem zavaró, hívás fogadáskor lassan kapcsol be a kijelző.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem(elég hülyén hangzik majd),szóval van az a játék hogy hill climb racing:egy idő után nem veszi figyelembe a telefon,hogy nyomom a gáz pedált,a havernek ugyanilyen a telefonja,de neki megy gond nélkül.Először azt hittem talán rom gond,de független tőle,úgy 1-2 percig megy gond nélkül,azután a folyamatos nyomás ellenére elengedi a gázt.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
w.miki
veterán
Gyári digitizer-t kerettel, tudnátok linkelni?
Kitörtek az alsó keret kis fülecskéi, és akkor már az érintőt is cserélném.
Ti hol vennétek?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok. Segitseget kernek. 2011-es Defy MB525-os telefonom az elmult 3 napban elkezdett furcsan viselkedni. Ha gepre vagy a sima toltobe dugva tolteni szeretnem nem mindig indul el a toltes. Az akksi jelzes a szamokrol atvalt kerdojelre. Raadasul eldobja a SIM kartyat es a halozatot. Ha ujrainditom a telefont, akkor neha jo lesz. De van, hogy 3-4 ujrainditas is kell. Nincs SIM kartya uzenet is elofordul, ha hosszabb ideig nincs hazznalva a telo, csak az asztalon hever. Az akksit tavaly vettem. Nincs puposodva, masik teloban korrektul teszi a dolgat. A Rom Miui 2.3.7 angol. Tobb, mint harom honapja korrektul mukodott. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
válasz sebijani1982 #10636 üzenetére
Annyi meg, hogy masik akkuval most kb 1 oraja nem tudom reprodukalni a hibat. A netet es a halozatot sem dobta le.
-
szunyi777
őstag
Sziasztok.
Most jutottam egy ilyen csodához.
A készüléket Rootoltam, jelenleg 2.3.5 van rajta..
Milyen stabil romot ajánlotok rá?
Lehet Stock kipucolt, deodexelt, stb vagy Cm, egyéb AOSP ha van rá..Köszi előre is..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
2.3.5 gyári romon mobilnetet hol lehet bekapcsolni?
Sógor nem találja -
szunyi777
őstag
válasz szunyi777 #10638 üzenetére
Feltettem ezt :
[ROM] [4.4.2] SlimKat (jordan) [STABLE 4.0]
Eddig szupi minden![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
tatabike
őstag
válasz FreedomHUN #10639 üzenetére
Beállítások wifi and networks
[ Szerkesztve ]
-
beus1992
újonc
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni. próbáltunk a defynél frissíteni de elrontottuk valahol se kép se hang csak a led világít ha a géphez dugjuk. az rsd lite sem ismeri fel mit tehetek? egyáltalán van remény?
-
tatabike
őstag
válasz beus1992 #10643 üzenetére
Van. Csatlakoztasd a géphez, és utána indítsd el az RSD-t. Fel kell, hogy ismerje, ha világít a (fehér) LED, akkor veszi a töltést.
-
tatabike
őstag
válasz FreedomHUN #10642 üzenetére
Pedig kell lennie olyannak...próbálkozhatsz a tárcsázóból is, esetleg.
-
Juliuska
senior tag
válasz sebijani1982 #10636 üzenetére
Sajnos, korábban én is belefutottam ezekbe a problémákba. Én anno mindent (elölről kezdve) ROM-ot cseréltem. Egyedül az aksitöltés problémájára nem tudtam orvosságot (pedig 2 aksim is volt, de ilyenkor egyik sem töltődött... ) Annyit tudtam tenni, h szétkaptam 3 db-ra a telót (hátfedél, aksi, teló) egy fél napra, egy napra...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
warezxts
senior tag
Légyszi segítsetek ki ROM kérdésben.
Szeretnék új romot tenni, de csak JB jöhet szóba (LEAP titkosítási methódust csak az ismeri)
Abból a legstabilabb szerintetek melyik? Most Quarx 4.1.2-ese van fent, de nem muszáj CM vonalon maradni.
Előre is köszönöm!!!!! -
jel1
aktív tag
van már olyan kitkat, ami megy rendesen zöld kameráson is?
(vagy nem is tudom milyen van nekem.. amelyiken hibás volt)köszi!
[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
válasz warezxts #10648 üzenetére
Nem tudom, hogy min/max/konkrét követelmény a Jelly, de ez alapján nekem úgy tűnik, hogy KitKaton is megvan oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- eBay
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest