- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
whitehand
senior tag
Sziasztok, most rakom vissza a gyári 2.2 froyot rsd litetal és "Please manually power up this phone"
ennél időzik már vagy 20-30 perce a telefonon meg az android logo ez normális vagy valami van? -
georef
tag
Kérdésem lenne.
Ha a CM7 rádióra kicserélem ami benne van a ICSMiuiDSJ-be működni fog?
Zeam Launcher jó lesz bele?
THX -
viralmind
aktív tag
Udv !
Jol lattam hogy az ujabb miui-bol kikerult az ertesitesi led testreszabasanak lehetosege?nem probaltam csak egy forumban lattam.Ha igen akkor van esely ra hogy visszakeruljon?vagy miert kerult egyaltalan ki belole?
-
domerator
veterán
Hejjjj... amindenit, ez nagyon ott van... pályát tévesztettél mester...
Most én kérdezném kivételesen, hogy mikből áll össze ez a home?
Más: biztos, hogy fúrnak-faragnak galneték, mert a stable nem stable lett... szerintem ma vagy holnap meglesz valami működő verzió.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz georef #17297 üzenetére
georef:
A rádió úgy tudom kényes app... nem biztos, hogy fog működni egy egyszerű apk csere után, de ki kell próbálni.
Appokat a rom zipjében totalcommanderrel lehet ki-be pakolászni (a totalcommander zip tömörítési értékét 0-ra kell állítani a beállításokban), arra kell figyelni, hogy amelyik apk tartalmaz egy lib mappát, akkor az abban levő fájlokat a rom zipjében a system/lib mappába még külön bele kell másolni.
-
natë
nagyúr
válasz domerator #17307 üzenetére
RD's Dark Orange az alap, de van benne még kínai skinből 1-2 komponens.
3 oldalas egyébként, időjárás widgettel (néha fancy néha beweather), Do It Tomorrow, EXTDate widget XL, Traffic Counter pro.B variáns : Ez számomra kedvesebb
-
-
natë
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
ahj de elegem van már, h felrakok normálisan egy főzött romot és egy-két hét után jön a hotboot.......... wajk 1.11.11
-
natë
nagyúr
válasz SoulReaver #17319 üzenetére
A WajkiUi nem hotbootol.
Minél tapasztaltad? -
SoulReaver
veterán
-
xenossas
csendes tag
kipróbáltam a galnet ics-t, nekem az jött le hogy csak az új effektek miatt tűnik gyorsnak a rendszer animációk nélkül elég sokáig fehérség van betöltés közben, szóval nem is olyan smooth az :S
Szerk: de lehet az is közre játszik ebben hogy a legutolsó kiadás ami stabilnak van titulálva hemzseg a bugoktól nem tudom lehet vmi vissza fogja
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz xenossas #17323 üzenetére
Nálam max. fél másodperc a fehérség, de az is pl. a böngészőnél... egyébként szinte azonnali.
Kicsit takarítani kell benne, meg a miui launchernél jobb ebben az esetben pl. az adw-ex... a miui control panel mellé nem árt a spare parts sem (ott fel lehet gyorsítani az animációkat) és nem utolsósorban alapbeállításokkal 300Mz ondemanddal én sem várnék el soványmalac vágtát...
-
domerator
veterán
válasz xenossas #17326 üzenetére
Én is a galnet ics miuiról beszéltem. 2.11.26 (stable??)Félreértettem? Szóval nem ismerem az MSGingert és nem tudom mennyire gyors vagy fluid... az enyém szerintem nagyon ott van...
[ Szerkesztve ]
-
xenossas
csendes tag
válasz domerator #17327 üzenetére
nah szóval azt akartam mondani hogy amit írtam a galnetics-ről(igen 2.11.26) azt az MSGinger2.1-hez hasonlítva állapítottam meg, ami érdekes hogy reszponzivitása nagyon jó az ics-s romoknak de ez valahogy furcsa nekem hogy egy kókányolt defy 2.3-as rom-hoz képest túl hosszadalmas és zavaró ez a fehérség betöltés közben
ez mitől lehet, vagy lehet-e gyorsítani rajta?
[ Szerkesztve ]
-
fatalaa
csendes tag
Üdv,
Egy hete vettem egy Defy + -t a T-Mobile-nál és úgy döntöttem, hogy rakok rá egy CM7-t, teljesen feltöltöttem a telefont, most jelenleg ha usb-re rakom az rsd látja, de a fehér led világít, más romokat is fel tudok rakni az rsd-vel, de elindítani azokat sem tudja, tehát be sem kapcsol a telefon
de az akksit két órája töltöttem fel teljesen, tehát nem kellett volna teljesen lemerülnie, ötletek, hogy mit lehet tenni?UI: gyárilag 2.3.5 volt rajta
-
Z0C!
őstag
van egy Defy.
szeretném RSD Lite-al a JRDNEM_U3_3.4.2_cee.sbf-t felteni.
viszont az android logónál nem megy tovább...akksi ki-be sem oldotta meg a problémát...valakinek van 5lete?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
fatalaa
csendes tag
Factory reset, meg semmi ilyen nincs, akkor ez szervíz? Am mondom az akksi nem merülhetett le, két órája töltöttem fel, meg az RSDlite az látja a telót, meg a kijelző is bekapcsol ha épp mondjuk vmi romot rakok fel rá
-
Z0C!
őstag
válasz sanyirigo #17337 üzenetére
az a helyzet nem enyém a teló.
visszakell raknom a gyári rendszert...a saját telefonomom nem volt probléma pillanatok alatt felment a gyári, pikkpakk működött.ezen CM7 RC1 volt, de 2.1 kell a felhasználónak.
rsd indít, felrak..pass...reboot de az android feliratnál nem megy tovább 10perc várakozás után sem :/
-
sanyirigo
senior tag
-
Z0C!
őstag
válasz Heimdallr75 #17345 üzenetére
Mivel tartozom kolega?
Ez segítettKöszönöm!
Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest