Hirdetés

Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz CoolBoy323 #1195 üzenetére

    Nem minden telefonon némul le, tudom mert nem a Defy az első Androidos készülékem. Plusz az ötös pont igazából a lényeg, hogy az bármilyen rendszerhanggal eljátszható és nem csak a kiiktatás hanem a csere is.

    Következmény: Még a rendszerhangokat is a saját ízlésedhez igazíthatod.

    Amúgy meg nem mondtam, hogy mobillal fotózok modelleket vagy éppen épületfotókat. Az már csak a fotózás imádatából következik, hogy tele van pakolva mindenféle kamera alkalmazással... mert ugyan sokszor rá vagyok tapadva a fényképezőgépeim keresőjére, de nincsenek nálam a nap 24 órájában meg hát egy baráti sörözésre sem viszem magammal. És egyik kamera app ebben jó a másik meg abban... lehet variálni.

    A kamera hangjának kiiktatása meg akkor ötlött fel bennem, mikor múltkor le akartam magamnak fotózni az egyik vizsgalapomat ám a sietségben elfelejtettem lehalkítani a telefont, de a tanár kiszúrta a kamera hangját... kaptam is egy jó kis fejmosást.

    Te nem fotózol, oké. De lehet másnak hasznos lehet ez a kis szösszenet. Ha nem is kiiktatni, legalább is kicserélni az amúgy nagyon irritáló kamera hangot egy bársonyosabb darabra! :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák