Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztokt!
A hosszú hétvégén (05.13-16) miskolcon leszek s eladó lesz ez a teló:
BLUBOO Picasso - 2/16GB, 4x1.3GHz, 5" HD, 5.1 OS
Személyes átvétellel 20k!Ha valakit érdekel PÜ-be keressen!
Alku és beszámítás nem játszik
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60948 üzenetére
Lásd az iróniát
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60953 üzenetére
Köszi, inkább szakemberre bízom! árban nagyjából mennyi lehet?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
diablo1984
veterán
-
Diokhan
addikt
válasz WildBoarTeam #60956 üzenetére
Értem, köszi!
-
Ronyman
aktív tag
Hol lehet venni/csináltatni esküvői vendégkönyvet? Egyedit szeretnék.. na nem olyan nagy módosításokkal. Lényeg, hogy a belső oldalára rakatnék egy képet, karikatúrát, ahová jókívánságokat lehetne írni, majd utána még egy pár oldal lenne 10-15 ami üres lenne, hogy a pár az esküvői képeket bele tudja ragasztani.
Esetleg az elejére is ráírhatnák a pár nevét, de az annyira nem fontos.Szombaton lenne az esküvő, szóval elég sürgős lenne.
Valami hasonlóra gondoltam:
-
Ronyman
aktív tag
válasz sutykuru #60959 üzenetére
Erre gondoltam én is. Volt itt egy fórumtárs aki csinálta régen a szakdogámat, neki írtam. Egyelőre nem jött még válasz. Szerintetek lehetne, hogy ne az a tipikus fekete előlap legyen szerintetek? Azért inkább fehéret vagy más színűt szeretnék...
Esetleg valaki tud egy jó kötészetet?
-
bnorci71
addikt
Keresek
Micro SD-t Class10, 16-32 jó ár esetén 64Gb
Mobil HDD-t 60-250Gb Tv-hez kellene mert a Pendrivét nem fogadja el rögzítéshez[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
fila
senior tag
Excel oktatást vállal valaki?
Számlaképesség fontos..5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
bnorci71
addikt
válasz Diokhan #60963 üzenetére
nem működik próbáltam. látja de azt írja az LG hogy merevlemezt akar
Solad
nem tagadom sose voltam jó helyesírásból
pedrivet
így jobb?
vagy
pendrive-t
??
na jó lehet teljes hasonulással pendrivot
de a helyesírás ellenőrzőnek egyik se tetszikELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Solad
addikt
válasz bnorci71 #60967 üzenetére
Pendriveot vagy pendrive-ot. Emlékeim szerint a legújabb szabályozás szerint az első a helyes, de a második sem böki a szemem. A te írásmódoddal annyi volt a bajom hogy azt feltételezi, úgy ejted ahogy leírod
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
bnorci71
addikt
úgy ejted ahogy leírod
jujjjjjj
csak írni nem tudokPendriveot
na ez így elég fura, eszembe nem jutna így leírni akkor már inkább pendrive-t amit anno tanult az ember a suliba -teljes hasonulás- annak nem mond kicsit ellen?na de a lényeg siklik el
szóval MicroSD és külső HDD kerestetikELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Solad
addikt
Marmint mit erőszakolna meg rajta? A szótövünk a pendrive, ejtsd 'pendrájv', majd simán, ahogy élőszóban is hozzádobod, hogy -ot. És nem angol az, csak jövevényszó, a mekiben se kecsapot vagy barbekjút kérsz a krumplihoz
A magyarrá erőszakolt írásmódoknak nem igazán vagyok híve, a szomszéd faluban lakó Pier Karden nekem túl sok, ahogyan a pendrájv és vincseszter is (függetlenül attól, hogy idővel, vagy akár már most, helyes lehet)
(#60977) bnorci71 És itt mi hasonul? .Teljes hasonulás akkor lenne ha azt írnád hogy pendrive-val, ahol is a rag elso hangha hasonul a szoto utolso hangjahoz. Pl: citrom-val --> citrommal
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
veterán
Máv rendelőben a fogászaton milyen tapasztalatok vannak? Van valaki ott, akit kiemelnétek, mint ajánlott doki?
Everybody lies.
-
Lefty
addikt
Tudtok mondani megbizhato szervizt notebookhoz? Igazabol szerintem csak ujra kellene pasztazni.
-
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek kölcsön parókája? Egy lagziban lennék bolondmenyecske és már csak ez hiányzik a repertoáromból Persze nem lennék hálátlan Csoki sör stb.cserébe.
-
Wiz Khalifa
veterán
KERESEK!
Lapotop DDR3 memóriát. 4GB-os modul érdekel 1333MHz-vel!
Lehetőleg ilyen kellene:
Samsung M471B5273CH0-CH9Smoke some weed nigga!
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van itt olyan aki ért az apró dolgok forrasztásához és van is hozzá gépe? Egy mikrokapcsolót kellene megforrasztani, természetesen nem kérném ingyen
-
bnorci71
addikt
HDD gurut keresek
helyzet
van egy 250Gb-s noti hdd amin rajta vannak a családi fényképek is
na ez megállt, illetve felpörög de gép már nem látja, olyan mintha a fej nem pozicionálna rendesen, mert veszettül kattog. Van egy ugyan olyanom az elektronika cserét már kipróbáltam, nem jártam sikerrel. Én arra gondoltam a lemezt/ket kellene átrakni a rosszból a jóba és hátha.....ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Depression
veterán
válasz bnorci71 #60993 üzenetére
Nem vagyok guru, de ha megbontod a házat, akkor már Kürt sem segít rajtad...
belül nagynyomású védőgáz van, hogy véletlenül se kerüljön bele porszem, ami párezres fordulaton szanaszét karcolja a lemezt.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Vangelis
félisten
válasz Depression #60994 üzenetére
Pedig mi 3,5 vinyóban cseréltünk belsőt...
Jó pár éve volt valami régi 40GB-os.
Egy cégé volt és még talán le is mentettünk róla amit kellett.. de már fingom sincs, hogy pontosan , hogy volt.De pontosan már nem emlékszem....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
Eladó egy HP LaserJet P2015 nyomtató.
Akit érdekel privátban keressen."Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
mezis
félisten
válasz Depression #60994 üzenetére
Addig stimmel, hogy nem szabad megbontani, ha még szeretne adatokat lementetni róla egy megfelelő felszereléssel, tiszta szobával rendelkező céggel. (Az sem biztos, de így még van rá esélye.)
No de ez a nagynyomású védőgáz ez még GÁZ. Valóban vannak olyan hírek, hogy kísérleteznek gyárak a levegő gázainál kisebb molekulájú gáztöltéssel, de ezek még csak kísérletek.
(Boncolj egy valóban kuka érett HDD-t, és szabad szemmel is látni fogod a beépített "porfogót" légszűrőt. Mert az a fránya gáztörvényt is figyelembe kellett venni egy HDD a tervezésénél.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Gyíkac
aktív tag
válasz bnorci71 #60993 üzenetére
próbálkozni lehet, csak vigyázni kell az olvasófejjel mert könnyen leszakad a végéről az "olvasó".
Olvastam már több cikket és mindegyik azt hangoztatta, hogy a leg alkalmasabb felszerelés maga a wincsi. nem szokták a fejet cserélni stb. vannak elektronikák és azokkal szoktak próbálkozni.
A legvégső esetben veszik csak le a tányérokat, de az számunkra már megfizethetetlen.
Neten lehet keresgetni, hátha valaki tud segíteni, persze mindíg kérni kell ajánlatot.
sok sikert!
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet még Szentkirályi Elixis-t kapni?
Az Auchanban volt egy ideig, de ott már nincs és nekem nagyon ízlett.
Vajon miért szűnt meg? Csak nem erről is kiderítették, hogy mérgező?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest