- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó egy közel 3 éves (októberben) lumia 620. A hibája: egyszercsak repülési üzemmódban ragadt, és a repülési üzemmódot nem lehet kikapcsolni. Telefonként nem használható! Hr, Windows Device Recovery Tool nem segített. Ezt a hibát tekintve más baja nincs. A telefon külsőleg jó állapotban van, a kijelző fóliázva. Az utóbbi egy évben csak kikapcsolva teljesített szolgálatot, pót telefonként. Alkatrésznek árulom. Egyszer-egyszer volt bekapcsolva. A telefonon 8.1 Denim van. Adok mellé egy fekete nillkin, egy sárga jekod hátlap tokot, egy fekete s-line szilikontokot, és egy gyári fekete hátlapot. doboz van, töltőt nem tudok adni. A telefon telekomos, dominó kártyával vettem. Kazincbarcikán megtekinthető. Képeket, ha még kell privátban tudok küldeni. A privát üzenetet hamarabb észreveszem. Ára: 5000 huf -
derrik
őstag
Sziasztok !
Keresek Miskolcon eladó nagyteljesítményű külső akkumulátor/magyarul Powe Bank / ár, kapacitás, gyártó megjelöléssel. -
jFox
addikt
Eladó dolgaim: [link]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
WildBoarTeam
senior tag
Nálam most kegyetlenül lassú a komplett PH és a többi oldala is.
Minden egyéb oldal tökéletesen tölt.
Más is tapasztalja?blabla
-
apuka6112
csendes tag
-
Wiz Khalifa
veterán
-
jFox
addikt
válasz Pttypang #61961 üzenetére
Szerintem érthető.
Ha kell ilyesmi megkeresek PÜ-ben és vagy tudok adni, vagy nem. Nálunk sem végtelen a készlet.
Régen szatyorszámra adták a csavarokat a házakhoz, manapság épp, hogy egy Winyót, dvd-t, és a lapot be tudod csavarni vele.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Vangelis
félisten
Üdv fiúk / lányok.
Asztali gép nem érdekel valakit?
MSI G41
E5700 2x 3,06Ghz
4GB DDR3
500GB 100/100
DVD RW
420w nem gagyi táp... amolyan nem rossz.
Szép ház
Reális áron eladó.
Priviben, ár megjelöléssel@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
F.B.I.
veterán
Üdv, lenne majd egy félkonfig eladó, Asus lap, 8500GT passzív, X2 3800+, 3Gb DDR2, 250 GB WD 7200 2.5".
Akit érdekel írjon privátban, mennyiért érdekelné, Miskolcon házhoz viszem.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Bull Boss
őstag
akinek kell, van egy fél literes ásványvizes palacknyi (kb 1kg) mindenféle pc csavarom. 2doboz borsodi sörért elvihető
-
Bull Boss
őstag
Aki esetleg olcsó szaladgálós autót keres 200 környékén, annak tudok egyet megbizható helyről egy lelkész kollegámtól [link]. Talán picit még alkuképes is
-
PLaci58
addikt
Hali.
Tud valaki LADA szakértőt vagy alkatrészest Miskolcon?
Sürgős lenne. Egy LADA kerékagyban kéne csapágyat cserélni.
Ilyenben:[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
diablo1984
veterán
autóakku érdekel valakit?
van egy exide premium 100ah-s akkum, 900Ah-s(!!!) indítóárammal, fél évet használt(autó eladás után nem fért be az utódba), azóta garázsban áll, 3 havonta töltővel karban tartva, gondozásmentes, varázsszemes, tökéletes állapotban kihasználatlanság miatt(nem fér az autóimba) eladó! ár:15e Ft -
nézzbe
aktív tag
2x2GB DDR2 800MHz-es kingston memória pár eladó 5000FT csak ma, az ár fix .
-
scapegt
őstag
Jár valaki Gyöngyösre vagy a közelébe hétköznap?
-
üszök
őstag
Létezik 5-6 méter hosszú horgászbot olcsón,ami kicsire összezárható? Ne kelljen a drónt kővel ledobálni ha felakad a fára.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz Wiz Khalifa #61979 üzenetére
Ma 2x kellett ledobálnom kővel.
Jártak arra fakabátok,a sofőr tátott szájjal bámulta azt mondta az asszony. Amúgy csak 1 H 101 van még az meg gyerekjáték."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
AtHoS
nagyúr
Valaki otthonosan mozog műszerész területen?
Vettem egy In Win 707 számítógép házat. Beköltözéskor megszívatott erősen, mivel az előlapi USB2 alaplapra dugandó csatlakozójában el volt cserélve a fehér és a zöld vezeték mindkét oldalon és így bekapcsoláskor 1-2 másodperc múlva automatikusan lekapcsolódott a gép.
Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy ha lehúzom az előlapi USB csatlakozókat (USB2+USB3) akkor gond nélkül indul a gépezet. A régi ház (CM690) előlapi paneljén multiméterrel kimértem a csatlakozásokat, így derült ki, hogy fel vannak cserélve a vezetékek a USB2 csatlakozónál.Ezeket visszaraktam a helyükre és így már alaplapra dugva is szépen indult a gép, viszont a USB2-es csatlakozókban nem ismert fel semmit (pendrájv, szkenner). A USB3-as csatlakozóval viszont gond nélkül működtek az eszközök.
Múlt hét közepén viszont ismét elkezdte produkálni a bekapcsolást követően azonnal leállok műveletet. Most már tudtam mi a probléma oka, így lehúztam a USB2 csatlakozót az alaplapról, de ennek ellenére ugyanúgy nem indult a gép. A USB3-as csatlakozót is le kellett húznom, hogy gond nélkül bekapcsoljon a gép. A fejhallgató és mikrofon kábele maradt az alaplapra dugva, az nem okoz problémát.
Beszéltem a sráccal akitől a házat vettem, aki megígérte, hogy kerít hozzá panelt, de ki tudja mikor lesz abból valami. Lecsavarozva a panelt, nem tűnt marha bonyolultnak a felépítése, így gondolom hozzáértő kezek között hamar kiderülne, mi okozza a problémát és ki lehetne javítani azt.
Szóval keresnék egy hozzáértőt, aki megoldaná ezt a kis problémát számomra
read-only mode on the forum
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #61981 üzenetére
Cx 10 varazsa. Itt a nyar, mindenki a szelfibotok utan ezzel nyomja.
Everybody lies.
-
PLaci58
addikt
Nem kell ledobálni, mássz fel érte. Az az igazi sport
Egyébként létezik 6m-es teleszkópos bot, de nem olyan kicsi összezárva. Piacon szokott lenni olcsón.
Megnéztem: összecsukva 68 cm. kihúzva 630 cm
Az utolsó tag nagyon vékony."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Gus
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #61979 üzenetére
Jogsi csak Felcsúton kell rá.
-
üszök
őstag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Keresek valami normálisabb tápot ha lehet még mai átvéttel. 350-400W elég normál ATX méret sata csatlakozó mindenképpen legyen rajta min. 2, molex nem is fontos. Minnél halkabb annál jobb.
Ajánlatokat pü-ben.
-
pikszel
addikt
Én két éve vettem a fiamnak, na jó magamnak (valamikor nagyon szerettem volna egy robbanómotorosat) egy 3000 forintos helikoptert. Tök jól repült szobában de, 3-4 ütközést bírt ki a rotor, később egy alkatrészét pedig kölcsön kérte egy alkatrészét...
Most meg itt vannak ezek a quadok. Ilyet sem akarok és már helikoptert sem.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Feriboy2
aktív tag
Sziasztok!
Páratartalom mérőt keresek, beltérit. Tökmindegy milyen, lehet analóg vagy ilyen kicsi digitális hőmérő+páramérő cucc, vagy az időjárás állomás néven kapható izé is. Az se baj ha hibás, csak a páratartalom mérő része működjön.
Pár száz forintot adok érte.[ Szerkesztve ]
-
-
elistvan
őstag
Valakinek core2 procik olcsóért? e4300 illetve e6300 (2x1,83ghz 2mb cache) ezer/db.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Teng
aktív tag
Ha érdekelne esetleg valakit:
Eladó asztalka 5e -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Egy egészen pici darabot max 10-15cm kerenék az ilyen [link] fajta tuning rácsból. Van valakinek esetleg felesleges? Szin mindegy mert ugyis lefujnám
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobil flották
- Linux Mint
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest