- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
-
Gyíkac
aktív tag
eladó cuccok!!!
Phenom II X2 560BE @ X3 B60 4200mhz+ 1 év gari -5 nap 14000huf
E5200 8000huf
E2140 4500huf
GA ep45-ds3l +hátlap 11000huf
GA 770TA (doboz+minden) 14000huf
2X2gb Kingmax 800 mhz cl4 8500hufszumma 60 000 ha valaki egybe viszi akkor -5000huf
egyelőre csak itt teszem közre. Már rá állítottam a dologra 1-2 embert. Tessék gyorsan szólni
-
SakalGSM2
csendes tag
Eladó SonyEricsson Arc S hibátlanul, gyönyörű állapotban !
További infó:
[link]Boldog Új Évet a Miskolci oldalnak !
[ Szerkesztve ]
"...A hülyék mindig rám találnak...az okosok tudják mikor, és hol keressenek !..." (Én)
-
Ivanh
senior tag
Remélem, jól telnek az ünnepek minden kedves fórumtársamnak!
PCI-E videókártyát keresek, holnap délelőtti átvételle miskolcon!
Megkötés: SM 3.0 képesség, és 15-ig bezárólag!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ronyman
aktív tag
Valakinek esetleg nincs eladó sorba SATA vinyója? Kellene nekem 2db is min 500gb-os. Akinek van az priviben jelentkezzen ár megjelölésével.
-
detroitrw
addikt
Eladó:
Gigabyte GA-EP31-DS3L v2: 5k
Intel Core 2 Duo E8400 (E0) OEM: 15k
A-Data EXTREME XPG DDR2 1066+ (4gb - KIT): 12k
Asus EAH5750/2DIS/1GD5: 16kha lehet akkor egybe, vagy ha a többire van vevő
érd. PÜ
-
ronson
őstag
Sziasztok
Lenne valakinek kölcsönbe egy hétvégére univerzális noti töltője, 6/4.4 mm -es fejjel Sony Vaio-hoz?
Sörrel, csokival tudok fizetni.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 10,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó!Független, szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 10,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul! -
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Eladó:Notebook alkatrészek:
DS-8A5SH CD/DVD író, SATA-s. - hibátlan, 2k.
Samsung SN-324 CD író/DVD olvasó, ATA-s (ATAPI) - hibátlan, 2k.PC:
Intel Celeron 430 (S775, 1.8Ghz) - hibátlan, 1k.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
A billentyűzetemen a "Lock" billentyűkhöz tartozó ledek fényereje a szemet irritálóan erősen világítanak kék színben. Hogyan lehetne olcsón és egyszerűen csökkenteni a fényerőt? A ledek között van különbség a fényerőben? Esetleg ha kicserélném egy másik klaviatúra zöld színű ledjeire akkor javulna a helyzet? Vagy kössek rá ellenállást a ledekre? Csak hobbi szinten barkácsolok, nem vagyok villanyszerelő, de forrasztópákám azért van .
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
detroitrw
addikt
válasz kicsitrash #34767 üzenetére
+1
esetleg még annyi hogy cellux a ledre s úgy befesteni ha elérted a kellő hatást még egy réteg cellux hogy ne kopjon a festés[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Eladó egy fehér, Vodafone-os, kb. 1,5 éves SAMSUNG GALAXY MINI. A telefonon használatból eredő karcok vannak, melyek leginkább a kijelzőjén látszanak, de a használatot nem befolyásolják. Tartozékai: a töltője és a 2 GB-os microSD kártya. Privátozzon, akit esetleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Gyíkac
aktív tag
Phenom II X2 560BE @ X3 B60 4200mhz+ 1 év gari -5 nap 14000huf
E5200 + gyári cooler 8000huf
E2140 4500huf
GA ep45-ds3l +hátlap 9000huf+posta --ELKELT!!
GA 770TA (doboz+minden) 14000huf
2X2gb Kingmax 800 mhz cl4 8500hufAlkudni lehet próbálkozni azért még nem öltek meg senkit.. (itt)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Merre lehet keríteni microSIM adaptert?
Az új telóm microSIM-es lesz, szóval faragok egy kicsit a mostani méretből és jó lenne, ha szükség esetén tudnám használni normál SIM-es telóban is.
read-only mode on the forum
-
bozsozso
őstag
t-nél egy százas
-
Bull Boss
őstag
LG Flatron F900B 19' monitor nagyonszép hibátlan - 4K
LG GH20NS15 SATA fekete előlapos DVD író - 2,5K
40GB Seagate HDD ATA 100% kondició - 2K
40GB Maxtor HDD ATA 100% kondició - 2K ( a 2db 40es egyben 3K ! )
ECS L7VTA + 1800+ Athlon + rézmagos Cooler - 2,5K
Asus A7V880 alaplap + 2400+ nagy Titan Coolerrel (SATA stb..) - 2,5K (pici nyáksérülés, de hibátlan)
ASrock Alive NF7G HD Ready AM2 (DVi, vga, sata, 4xDDR2 stb) - 5,5K
új patronok: HP 26,29, 500Ft/dbkeresek: samsung HD161HJ,SP1614C, seagate st380011A,st340014A, maxtor yar41BWO,nar61eao,nar 61590, nar61hao,vam51jjo, HDD elektronikákat.
-
Pitu
aktív tag
Tudtok ajánlani jó kárpitost? Textilbőr ülőgarnitúrát kellene reparálni.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek:
160Gb vagy nagyobb SATA HDD-t.
Valamilyen olcsó PCIe vga kártyát. Egy feltétel van 2db kimenete legyen.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Argos
őstag
Ahoj!
Bedobom ide, hátha valakinél akad.
Keresek! Fujitsu Lifebook A531-es notebookhoz kijelzőt (panelt)!
...elmúlik...
-
ququry
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Scythe Ninja 2 passzívhűtőt.LGA 775 procira.
“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
AtHoS
nagyúr
válasz bozsozso #34777 üzenetére
Köszi az infót
Ma bent jártam a városban és beugrottam 1-2 helyre ezzel kapcsolatban. A Bató Ház emeletén hátul a köríves lépcső melletti mobilos kuckóban sikerült keríteni adaptert. Három kis műanyag volt a pakkban: nano-ból micro-t majd ebből normal méretűt alakít illetve micro-ból normál méretűt. 590-ért hoztam el. Bár drágább a t-shopos ajánlatnál, annál picit univerzálisabb.
Amúgy ahány helyre bementem mindenhol microSD adaptert kínálgattak, egyedül itt volt képben egyből az eladó mit is keresek.
32 GB-s micro SDHC kártyát is kerestem, de egyedül edigitalban tudtak volna adni elég magas áron (15k+), amit nem hoztam el.
Eléggé év végi hiánykészletek vannak vagy csak én szaladtam bele a hülyeségemmel hiánytermékekbe
PCHost weboldalán lévő árukészlet jelzés sajnos még mindig semmit nem jelent, mert két dolgot néztem ki ami készleten jelzéssel rendelkezett (és még most is azzal rendelkezik) viszont a boltban már nem tudták prezentálni
-
-
AtHoS
nagyúr
Házibarkács lesz
Találtam neten egy microSIM vágó sablon-t PDF-ben. Erre rá kell ragasztani a normál SIM-et és a lapra nyomtatott vonalak mentén levágni éles ollóval
Ám ez a microSIM vágó érdekesen hangzik. Merre lehet ilyet keríteni?
Szerdán ér ide leghamarabb az új teló, szóval akkortájt lesz majd a barkácsolás
-
AtHoS
nagyúr
válasz ronson #34788 üzenetére
Voda
Leírás alapján nem nagy szám a vágás. Ráragasztani rátudom a SIM-et a papírra. 5-öt meg csak tudok nyisszantani egy éles ollóval
Mondjuk amit Lajkó említett SIM vágó kütyüt lehet jobban szeretném
Szerk
Itten van-e a nyisszantó sablon: [link][ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Vigyázzatok ezekkel a simes átalakítókkal...lehet vele kárt okozni.
Élő példa:
Egyik telefonosnál vettem egy telefont, az eladó egy I8530-ből vette ki a kártyám, ami egy átalakítós sim volt, benne egy vágott kártyával. Nagyon nehezen tudta kiszedni, szinte ki kellett piszkálnia. Itthon már nem fogadott a telefon más kártyát, másnap vissza a boltba, ahol kiderült, letörtek a sim-foglalat érzékelői. Most a boltnak saját költségen alaplapot kell cserélnie.
-
Lajkó
őstag
http://www.bestdigital.hu/micro-sim-kartya-vago-2db-adapter-p-334.html
Ezen a linken az utcsó képen ami a termékről készült láthatod valamennyire, hogy nem csinál a vágó semmi fölös forgácsot, vagy hasonlót.
Bocsi, hogy nem linkelgetek rendesen, de telóról pötyögök éppen...vepe: Ezért érdemesebb inkább vágni, és a saját daradkájával visszarakni.
Meg ezért nem szeretem a turdo-sim-et sem![ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
ha már telefonoztok
Iphone4 érdekelne 60-65ig
független vagy vodaezt most olvastam egy hírdetésbe
Hosszabb használít után bal felső sarokban halvány sárga elszíneződés jelenik meg:
mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Pajoz
őstag
Üdv!
Feladta a harcot egy MSI MS-16362 noti töltője. Ha volna valakinek elfekvőben az heppi lenne! Vagy egy tipp is jó lenne, hogy Miskolcon hol lehetne venni? -
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne pár (4-5-6) db DVD+R DL lemezre!
HA valaki rendelkezik vele kérem ne tartsa magában!
Privátra pittyen a telefon, így arra hamarabb reagálok!
Köszönöm előre is!
Udv: R
HP ProBook
-
bnorci71
addikt
biztos a töltő halt meg?
nekem csak kábel törésem volt eddig
a töltőnél egyszerű javítani, szétvágod a burkolatot és levágsz belőle, a csatlakozónál snicerrel fel kell nyitni a gumit amibe beleöntötték újraforrasztani zsugorcső ~3éve így használom a Hp töltőtELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Bull Boss
őstag
ha nem a kábel halt meg, akkor nekem van egy előre szétvágott példányom törött kábellel, a kettőből össze lehet hozni egy jót
-
kicsitrash
aktív tag
keresek egy 80-160-250 gigás vinyót, olcsón, lehetőleg mondjuk ma este/holnap délelőtt..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest