Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz Blackmate #17692 üzenetére
Először is úgy gondolom, hogy a vinyókat vákumos tasakban adják mostanság.... lehet van más fajta is, de én az utóbbi időben csak ilyen csomagolású vinyókat láttam.
Én visszavinném a helyedben, de ha más nem, akkor visszamennék és szólnék érte, hogy nem ilyet kértél, de...ezt kaptad és nem is tájékoztattak róla. Ilyen erővel ha mondjuk bolt tulajdonos lennék, akkor levehetnék egy videokártyát a polcról hazavihetném játszani, aztán meg eladnám mint újat? Ez etikus lenne?
Amúgy sejtem melyik üzlet volt ez, mert úgy rémlik a ph-n a miskolci topicban már valaki írt ilyet.Pü-ben azért rákérdezek az üzlet nevére
Jfox: szerintem ha valaki számítógép szervizeléssel is foglalkozik, akkor az a minimum, hogy tart 1-et mindenből a szerviz számára. Nem olyan nagy dolog 1 ata-s meg egy sata-s vinyót beszerezni. Nem azt mondtam, hogy 1Tb-osat kell tartani csak mondjuk 80-gb-osat és kész.
Nekem is van sok mindenem itthon és nem vagyok bolt! -
jFox
addikt
válasz Ronyman #17701 üzenetére
Nem a pénzről van szó, csak azt mondom, hogy ez egy bevett gyakorlat. Attól, hogy rátol az ember egy oprendszert, vagy lement egy gépet még semmi baja nem lesz.
Sőt legalább biztos, hogy működik. Volt már olyan, hogy egy szállítmányból 10 winyó is rossz volt. (gondolom leeshetett) Az más kérdés, ha több heti üzemóra van benne, de ha csak 1-2 ÉN azért nem ágálnék.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
Oly
őstag
válasz Blackmate #17689 üzenetére
Egy Multi áruházban vásároltunk múlt év végén egy szintén "utolsó darabos" mobiltelefont.
Szikével bontották ki a dobozt, hogy benne van-e mminden tartozék.Otthon a beüzemeléskor jött a meglepetés!
Benne volt egy SIM kártya!Kiderült, hogy ki volt rakva a bemutató pultra, mint tapicskálós példány.
Kicserélni nem tudták (esetleg más színűre), ezért adtak egy 10k-s vásárlási utalványt.
(Igaz, én a sim-kártya kibocsájtója felől indítottam meg a panaszt)SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
-
elistvan
őstag
Mit lehet kezdeni olyan ide vinyával ami 60Gb de csak 5öt lát belőle az oprendszer? És a pqmagic is.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
jFox
addikt
SOS kellene: 512 vagy 1Gb SD/MMC kártya vagy uSD/SD átalakító.
Adnék érte 1GB pendrive-ot, vagy választható a cuccaim közül is valami ebben az értkékben.jagada: nincs mit én is csak gugliztam egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
pc-user
senior tag
Jóképű Vision Master Pro 452 monitor - 19" - eladó.
-
elistvan
őstag
Ójessz!! Nem vágom ezt a 15fej 16fej beállítást minek kell erőltetni (mi használja máshogy) (dupla jumperes a vinyó) de így már látszik a teljes méret. Köszi a segítséget. Lenne eladó 160 (100/94) és 80 (100/100)-as ata vinyóm 6 és 4k eladó.
-
jagada
addikt
nincs valakinek eladó s775-re nem gyári hűtő jó áron?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
PLaci58
addikt
Kérdés!
A PC-k tápegységében levő tranzisztorokat lehetne használni sima átresztő tranzisztoros tápegységben. Pontosabban a [2SC4106]-ról lenne szó. 400V/ 7A[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
vepe
őstag
kb egy hét múlva eladó lesz egy hibátlan Acer V193W 19" Wide monitort dobozában.
-
Oly
őstag
válasz pc-user #17707 üzenetére
A Telót megtartottuk, mert nem volt hibája.
Így 10k-val olcsóbb lett (volna, ha a fél évesd érvényességi időn belül levásároltam volna az utalványt).
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
elistvan
őstag
válasz WildBoarTeam #17724 üzenetére
Igen, a szlogent picit átírnám a felette lévő képre tekintettel illetve a döntést egy meg igekötővel egészíteném ki az elején. Egyszóval: blokkolnám!
Mellesleg mi a pékrolóval tolja? Tiszta szines a képernyő mint a cigánykaraván.
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz WildBoarTeam #17727 üzenetére
De ahhoz minek a midi kontroller? Valós időben írja a zenét hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Alaplaphibás FuSi Amilo Pa1538 eladó.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
detroitrw
addikt
válasz WildBoarTeam #17730 üzenetére
nem arra utal az a kép hogy a többi konfig s e között zongorázni lehet a különbséget?
-
Ivanh
senior tag
jó szöveg...
jócsaj-kutya-gyerek...ezek a fokozatok...inkább polgárpukkasztás..!
Ati rendes srác, ez meg feldobja a topikot..mycso: jaja...hát e van, kicsit lófeje van a csajszinak, szerintem, ha dobnánk neki egy kis zabot, még nyerítene is örömében...
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
PLaci58
addikt
A FuJi 1705 alaplaphibás Szervíz 50-60 ezerért cseréli.
Mennyit érhet így alaktrésznek?
(80 GB, 512 MB, celeron proci, wifi kártya, kijelző, akksi, ház, billentyűzet)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
diablo1984
veterán
válasz WildBoarTeam #17735 üzenetére
azt nem dob a google....
-
Bull Boss
őstag
5L Glicerin érdekel valakit ?
-
PLaci58
addikt
válasz Bull Boss #17738 üzenetére
Már 3-4 körül lehet bele kapni lapot, csak az a baj, hogy azok is ugyanilyen rosszak
Árulnak bőven bontott 1705-öt. Valakinek már el kéne menni a fogyasztóvédelemhez. Nem igaz, hogy alig lejárt garis 1705-ök sorra mennek tönkre és ilyen drágán javítják. Jól dolgoztak a mérnökök Valaki megkeresné, hogy hol engedi el a forrasztás, akkor meggazdagodna a javításokból.A glicerinben nitró is van ?
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Jarod1 #17744 üzenetére
Szia.
Tipushiba, mint kiderült. Nem indul. Bekapcsol, csak nem csinál sokat (semmit). Töltés megy, jelzi a bekapcsolást és a wifi-t. Se fény se hdd olvasás. A szervízbe 50-60 ezerért cserélnének benne alaplapot. Újkorában sem ért szerintem annyit"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest