- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
CHIPman #11141 üzenetére
Kis extra? Nagykorú, enyhén kiszáradt keresztespók ajándék 200 méter pókhálóval?
Közben néztem és itt úgy tűnik van minden a Motowell-ekhez. Na majd túrok pár fórumot, hogy ezek milyenek, lövésem sincs milyen blokkal van szerelve, csak annyit írnak, hogy EUROII-es, de a 4,2kW jól hangzik. Nem is olyan rút. Már hallom Ádámot, mit fog holnap mondani, amikor rákérdezek "ú olyat nehogy megvegyél"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
CHIPman #11005 üzenetére
levegő csavart nyugodtan állitgasd,minden hengerhez után kell állitani.
ettől függetlenül neked el kéne vinned szerlőhöz,mert ennek nem lesz jó vége.egyébként multkor meglepődtem,h vlami benellinek ugyanaz a villája,mint a roxinak.
nagyot nőtt a márka innentől a szememben -
Barell
senior tag
válasz
CHIPman #10816 üzenetére
17k. Egyáltalán nem drága bátr tény hogy nem ér annyit. Van hozzá 2 szett, 3.6 és 4.9 grammos. A 4.9-es minden bizonnyal jó is lenne neked.
De akkor ottvan a malossi multivar 14-ért és van hozzá kontrasztrugó is. Igaz görgő csak 1 szett az is 7 grammos de 2k-ért lehet venni újat. De annyiból meg már speed control igaz ahoz nincs rugó. De ottvan még a 2 extreme is van stage6 sport pro... Van választék bőven.
-
-
-
-
-
-
-
-
Gergello
addikt
válasz
CHIPman #10702 üzenetére
Hogyne mérne? Nem szobai mérlegre kell gondolni.
-
DigitXT
félisten
válasz
CHIPman #10657 üzenetére
Azzal viszont veszélyes városban közlekedni (ahol az autósok is 50-60-nal tolják), biztosan nem dinamikus ebben a tartományban, előzésről szó sem lehet, sávváltásnál sem ugrik, stb. Szóval igen, kell a nagyobb végsebesség is, de úgy, hogy azt értelmesen el tudja érni a gép. Viszont amit írtam, tény: az, hogy 50-ről felpiszkálod mondjuk 70-re nagyon nem ugyanaz, mint 70-ről 90-re, depláne nem 90-ről 110-re, stb. A légellenállás nem térfadolog.
-
DigitXT
félisten
válasz
CHIPman #10655 üzenetére
Óra szerint, vagy valósan?
Már csak azért kérdem, mert a légellenállás elég komolyan nő a sebességgel: nem egyenes, hanem négyzetes arányban... Azért egy valós 100-nál már lehet, hogy elfogyna a kraft egy 4T 125-ösből.
(Mondjuk nem is igen értem ezt a végsebességmániát, úgysem az határozza meg egy motor használati értékét, pláne ha ezer év kell, hogy elérje, meg a környékén már minden csak nem dinamikus a gép, tehát szvsz normális emberek nem végsebességen közlekednek.
De lehet, hogy csak túl öreg vagyok.
)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CHIPman #10615 üzenetére
Ki volt ez a nagytudású? A sétálóba vagy a sirályba?
Nekem a sirályba azt mondta, hogy ne tegyek rá 70est hanem ad egy reszelt 50est(gyárit) amivel odabaszok mindennek. Mondom és kipufogó? Ígycsinál, hogy ad egy hegesztettet.
Meg mondta, hogy az egész hajtásom kicserélné egy komplett suzukiéra.
Jó mondjuk ez nem baj mert a morinis szíjtárcsa nagyobb mint a minerallié és még lineáris is... Bár egy gyárival akkor sem értem volna sokat. Szerintem egy próbát megér. Szerezz légkulcsot le a deknit varió le, alátét ki, varió fel, dekni fel, Kipuff le, levágni a gecibe és behegeszteni.
Attól nem biztos, hogy többet enne, hogy kiszednétek a karbiból azt a rézlapot ami átvan fúrkálva. Ismerősöm is kiszedte és neki 20 -al többet ment ( jó ez 800as motor volt.)
-
Gergello
addikt
válasz
CHIPman #10612 üzenetére
És nem csináltattad meg a kivételeket vagy majd később?
Árra mennyit mondott?
Ha 3 kör után kifeküdt akkor nagyon szarul csináltak valamit.
Amúgy szeretnek ezek dicsekedni kicsit, meg a cuccaikat mutogatni. Mondjuk engem mindig érdekelt, amiket mutogattak és amiket mondtak.Gyere nézd meg ezt a blokkot..., ezt a karbit figyeld, ... PM henger..., hallottál arról a roxról amelyikkel 120-nál elestek? stb..
-
akos3
addikt
válasz
CHIPman #10592 üzenetére
Hát azt akkor tényleg meg kell csinálni.
De nekem semmi ilyen problémám nincs. Teljesen jól megy. Mondom, h egy bizonyos fordulatszámnál néha lassabban gyorsul. De állásból az enyém normálisan veszi a fokozatokat és rendesen gyorsul. ezért írtam, h más észre se venné, csak én tudom, mert már ismerem a motor tulajdonságait. Együtt vagyunk már egy ideje -
Gergello
addikt
válasz
CHIPman #10554 üzenetére
Menne az 70-et, hidd el.
Hengert meg szerelővel akarod felrakatni, pedig előbb írtad, hogy faterod autószerelő, nem teljesen értem.
Szedjétek ki a fojtásokat szerintem, a kipufogót kell csak hegeszteni, a többivel nem lehet gáz. Az a leírás, amit az előző oldalon beraktál, az tökéletes útmutató.
Vagy cserét ajánlok a fojtatlan NRG-mre, zipre is akár
-
birdhouse
csendes tag
válasz
CHIPman #10544 üzenetére
Ha azt írod hogy bejáratva, akkor feltételezem, hogy új motorról van szó. Akkor ne vegyél rá új hengert. Állítgatni, fúvókázni, gőrgőzni, meg rugózni kell(tolórugó, kis kuplungrugó), és ahogy Gergello barátom is írta hézagolni is lehet(vario). Szerintem ezektől a dolgoktól már zsírkirály kell legyen.
-
matyibalogh
csendes tag
válasz
CHIPman #10424 üzenetére
Helló Srácok!
Az a helyzet hogy egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most kezdem az M-es jogsit és nyár végén szeretnék venni egy robogót...
16éves vagyok de az A1-et nem engedik(merthogy meghalnék a 25ös runnerrel
)
A B-s jogsit nem csinálom mert nagyon sokáig tart és már motorozni szeretnék!
Tehát.. szerintetek mit vegyek a jövőben?!
1. a Runner 50-2000-2005ig 70es hengerrel
2. az Aerox 70!
3. az F12 50-70
4. Peugeot SpeedfightCsak egy-két jótanácsot szeretnék kérni tőletek(rendőrök,anyagi ráköltések,menetteljesítmény,stb..)
Köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz
CHIPman #10421 üzenetére
Jó 1 éve végigjártam magam is ezt az utat, kíváncsiságból megcsináltam a Jogot, majd rá 1 hónapra szétbontottam.
"..de mindet lecserélni egy kész vagyon.."
Hidd el, az az eset, h "kicsit tuningolom" a gépet nagyon ritka. Eleve az ember mindig jobbat akar, mellesleg az egyik tuningalkatrész kötelező jelleggel vonzza a másikat. Magyarán az egésszel egy lavinát indítasz el - értelmét veszti az egész.
A Jog a jó 90kg-om alatt vagy 7-8 litert fogyasztott, és piszok hangja volt. A szomszédok nem tetszését egyszerre kiváltottam vele. ( Csak zárójelben, a Nexus-on lévő nyitott Finster is döghangos, de a Top Due + még hangosabb volt.)
Persze..., nem mondom azt, h nem élveztük. Jött fel egy kerékre, mint a huzat, de az az 1 hónap móka pont elég volt.
Szvsz amit apránként ráköltene az ember komoly tuningra, tegye félre és vegyen egy nagyobb vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest