Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sikerült megszüntetnem a Samsung F3 1TB HDD okozta rezonanciát, teljesen. A vinyónak nincs zavaró hangja, inkább olyan kellemes, egészséges, már persze csak amikor nem idle (olyankor semmi hangja nincs), de a számítógépház teljesen belerezonált, és már azon törtem a fejem, hogy veszek helyette egy 2,5" 5400RPM vinyót, ami viszont egy vagyonba kerül hasonló kapacitással, csak hogy végre csend legyen.

    Szóval a megoldásom: 2 db postásgumi. A számítógépházban egy 5,25" meghajtó helyén vízszintesen áthúztam a két gumit és beraktam közéjük a vinyót, így az gyakorlatilag a levegőben lebeg néhány milliméterrel az alatta lévő DVD író felett. Még az aljára is felragasztottam néhány vastagabb gumit, hogy ha elszakadna a postásgumi és leesne a vinyó, viszonylag puhára essen, de nem ez a lényeg, hanem hogy teljesen megszűnt a rezonancia!!! Másolhatok vinyón belül, meg akármi, egyszerűen semmit sem hallani a működéséből, pedig teljes csönd van a szobában! El sem tudom mondani, mennyire elégedett vagyok!

    Az ötletet amúgy ez adta:

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák