Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weres78

    senior tag

    Korábban kérdeztem Tőletek akik jobban otthon vagytok a VGA témában, hogy ki szerint mennyi lenne a reális ára egy 3070-3080 szintű átlag kártyának (átlag alatt azt értem, hogy használható hűtésű, de nem egy Lighting).
    Azóta nézegetem az árakat külföldön és itthon, illetve a készlethiányt...
    Szerintem az itthoni árak rendesen túl vannak tolva, köszönhetően a neppereknek, a készlethiánynak, a forintnak, és -bár ezzel sokan nem értenek egyet- annak, hogy az embereknek igenis van pénzük! Ha nem lenne nem fogyna el minden túlárazott kártya azonnal.
    Jelenleg is rendelhető külfoldről (jelen pillanatban) MSI GeForce RTX 3080 10GB VENTUS 3X OC 300.000 ft alatt, maximum annyiért postával. Persze lehet egy perc vagy óra múlva nem lesz belőle. De akkor lesz egy hét múlva.
    Nagyon bízom abban, hogy pár hónap alatt rendeződik a helyzet itthon, mert tavasszal legkésőbb én is cserélem a kártyámat. Hozzáteszem, ha most azonnal kellene kártya, megvenném a mostani áron, mert ha kell akkor kell. De ha minden jól alakul, szerintem amint meglesz a megfelelő készlet AMD és NVIDIA oldalról is egy 3080-at (vagy egy ilyen szintű kártyát) maximum 250-280 között meg lehet majd szerezni. Legalábbis ebben bízom. Ha több lesz, akkor annyiért veszünk vagy nem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák