- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz wassermann #2496 üzenetére
próbáltam a tunnert Athlon 64 2800+, 1Gb ram azon is ugyanezt a hibát hozta....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
kalasnikov
tag
Hali!
Kicsit láma kérdés, bocs. A tv tuner kártyák tudják a tv-out funkciót. Konkrétan az MSI @nywhere plus-ra érdekelne... köszi. -
sziro74
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy milyen lesz a kép minősége, ha ''csak'' 1280*1024-es képet ad a tvtuner és egy 1920*1200 tft-n nézném?! -
sanyez
csendes tag
Tudtok olyan tunert ami mpeg4-et tud hardveresen?
Ha igen tudtok ajánlani?Segíts magadon, az Isten is megsegít :D
-
lastknight
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet megadni a Cyberlink Power Cinemának a seriall számot??? 4-es verzióm van. -
Pimpa Knight
csendes tag
Üdv. mindenknek!
Kellene nekem egy hardveresen divx-be kódoló tunerkártya. Mit érdemes választani, milyen gépet kell alá tenni?
Jó lenne, ha képes lenne magától bekapcsolni a gépet indítás előtt.
Plextorban láttam hasonlót: Plextor PX-M402U DVC
Meg ez is elméletileg tudja, de a szoftveréről rosszat olvastam:
KWORLD DVB-T 310U USB 2.0 tvtuner , HD ready , analóg + földi digitális vétel, time shift , távírányító , MPEG 4/2/1 , DivX rögzítés . Ideális notebook tulajdonosonak ! Vadonatúj , 12 hónap garancia !
Érdekel ugyanez szoftveresen is, ha jól megoldható: a végcél: kábelből csináljon fix, jó minőségű divx-et, és lehetőleg ne kelljen egész nap mennie a gépnek-
Várom a tapasztalatokat, véleményeket!
Üdv.. PK
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
válasz Pimpa Knight #2509 üzenetére
Szerintem a tömörítést (pl.DivX-et) a hozzáadott szoftver csinálja, mert egy szó sem esik arról hogy hardveres...
-
SG-1
csendes tag
nemrég vettem egy asus p7131-es tunerkártyát. az a gond, hogy nemnagyon ad hangot a tuner rész. a vonalbemenetre érkező hangot továbbítja, rádió módban van hang, tv módban viszont csak akkor, ha finomhangolással elhangolom a csatornát ahol szar a kép és ott van (szar hang.
a hozzáadott mycinema programot inkább hagyjuk, csilivilisemmiresejó... a christv tűnik a leghasználhatóbbnak, az összes közül, ezerféle beállítással próbálkoztam, de kifogytam az ötletekből.
a tuneren TDA8275 tunerchip van, a digi chipet most nemtom...A számítógép nem gondolkodik, csak programokat hajt végre.
-
őstag
válasz raptorHUN #2419 üzenetére
Kösz, azt hiszem én megfogadom... Nagyon kis szimpi a képe alapján. Mondjuk én az USB-s változatával szemezgetek. Kábelt adtak hozzá, amivel rá tudom dugni mondjuk a videot?
(Ugye egy ilyen kártya még nem tud hardveres tömörítést? Gondolom az nem 25e, ami azt tudja.)
[Szerkesztve]The Amiga, Born a Champion
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
Tv kártyát szeretnél venni, de nem tudom milyet mert fogalamam sincs mi
a kinált, és hogy melyik mit tud!
Abit KN8 SLI alaplapom van, és GForce 6600Gt.
Ami fontos lenne a Tv-kártyában hogy jól fogja és könnyen megtalálja az adásokat,
jó, kitünő legyen a képminősége, és lehessen vele felvenni is (lehetőleg jó tömöritéssel)
Sziasztok -
róland
veterán
válasz zsolt320i #2513 üzenetére
Szerintem várj vele egy-két hetet, esetleg hónapot, mert most a Vista-ra való váltással tisztulni fog a kép.
Én Pinnacle-t vettem, de sajnos az szoftveres dekódolóval vesz fel, így erős gép kell mellé, mert felvétel közben nagyon fogja a vasat. Esetleg a Hauppauge kártyákat nézd meg, náluk egész jó áron van hardveres tunerrel szerelt kártya és a legtöbb Media center szoftver is ezen kártyákat támogatja legjobban.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Grillo
őstag
Van valakinek tapasztalata Pinnacle PCTV 50e USB 2.0-vel? Mondjuk notebookkal használva?
-
bzoley
veterán
Nem nagyon ismerem a cég termékeit, megnéztem, mit írnak róla.
Nem győzött meg.
Mono kilőve - ilyen még létezik
A 110i-ben sem láttam semmi extrát, max drágább a többinél.
A korábbi darabok szoftverét sokan lehúzták, de engem a PMC is zavarna nagyon, nem vagyok MC párti.
Tehát marad a Leadtek
A TV2000XP Global a maga 8-9ezer forintos árával és használhatóságával szerintem verhetetlen -
róland
veterán
Nekem 110i-m van. Az már sztereó és fm rádiók vételére is alkalmas.
Valamint nem csak a saját szoftverével hajlandó működni. Próbáltam már ChrisTV-vel (bár nekem a ChrisTV, mint program nem tetszik), WinDVR3-mal (iszonyat nehéz vele a csatornákat hangolni, de ez a program és nem a kártya hibája), valamint PowerCinema-val (sajátján kívül, még az a leghasználhatóbb program hozzá).http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
bzoley
veterán
Nekem 110i-m van. Az már sztereó és fm rádiók vételére is alkalmas.
2006 végén az ilyet külön ki kell emelni
Mert ha izomból divx-et, vagy DVB-Tudást említenél, az még lehetne extra.
Mielőtt megharagudnál, nem akarok én vitatkozni
Mindenkinek megvan a kedvenc típusa, amire esküszik.
Az általad felsorolt programokkal(és még többel is) a Leadtek zsugák is működnek(támogatásuk típusfüggő), de pl egy sw mce encodert felrakva, az XP és a Vista MediaCentere is megeszik minden kártyát gyártófüggetlenül.
Viszont ide sokan úgy jönnek, hogy egy(első) tunert szeretnének, amit valszeg először a gyári szoftverrel fognak kipróbálni, és nem mindegy milyen az első benyomás, mennyire használható a mellékelt szoftver. És akkor még ki tudja, mennyire stabil az adott tuner driver-e? Én kipróbálgattam már jónéhány ismert, és sokak számára talán nem is ismert PVR progit, és csak egyre tudom azt mondani, hogy szivesebben használnám, mint a gyárit, csak annak a fejlesztését már évekkel ezelőtt abbahagyták.
Nem azért nem találtam, mert olyan rosszak
Bár jellemzően vagy zabálták a gépet fölöslegesen, vagy hiányoztak belőle a nap mint nap használt funkciók.
Meg hát két tunert sem támogat minden program -
róland
veterán
Sajnos ki kell emelni 2006 végén a sztereó hangot, mert nem minden kártya tudja.
Amúgy 110i tud divx-ben rögzíteni, vagy legalábbis mpeg4-ben kódolni. Igaz, azt is szoftveresen teszi, így zabálja a gép erőforrásait. Ha valaki hardveres kártyát akar, amihez gyengébb gép is elég, az nem igazán ússza meg 20.000,- Ft alatt.
Amúgy XP alatt Pinnacle 4.11-es gyári Media Center szoftvere egész kellemes.
Melyik az a PVR program?http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
oettinger01
őstag
ha valaki semmivel nem éri be akkor ez kell neked:[link]
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
zsolt320i
senior tag
Kösz, a válaszokat....
-
törölt tag
Az 50i és 110i között nem hinném, hogy bármiféle különbség lenne. Egy ismerősömnél izzítottam be agy 50i-t, amit minden sw (még a Pinnacle saját hulladéka is) 110i-nek ismert fel.
A mellé adott sw pedig egy rémálom. Eleve két elkülönített program a TV néző és a konfiguráló. Azaz vagy nézed a TV-t, vagy beállítd. A kettő együtt nem megy. Ráadásul ritka idétlenül van összedobálva (az erős túlzás, hogy meg van írva) az egész. -
-
Hoffer
őstag
Hali!
Most szeretnék venni egy TV-tunert! Szereintetek milyet vegyek? Belsőt szeretnék és olyan 10 ezer ft körülit én ezt néztem mi a véleményetek róla?
Leadtek WinFast TV2000 XP Expert -
wwenigma
Jómunkásember
Ijen tunert itthon olcsón lehet kapni?
[link]
Illetve PCIe csatiba mit ajánlanátok? Jó lenne ha
DVB-T + DVB-C + analog + FM kompatibilis lenne, meg hardware-s Mpeg2+4 tömöritest tudna...
vagy ne álmodozzak, hogy ijen létezik?Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Inferno1988
csendes tag
Hi!
Karácsonyra tervezem egy tuner kártya beszerzését, el is kezdtem nézelődni itt is olvasgattam, de úgy látszik nehéz a felfogásom. Ha valaki rászánná az időt és elolvasná az igényeket és tudna ajánlani valamit azt nagyon megköszönném!
-A kártya mindenképpen külső legyen (USB).
-Én Pinnacle-kat nézegettem (50e, 60e), ha ezek közül valamelyiket tudjátok ajánlani az pláne jó, de másik márka is lehet, de csak sztereós érdekel.
-Analóg adásokat szeretnék elsősorban rögzíteni, de ha tudja a digitális adásokat is venni (a jövőre gondolva) az még jobb.
Így elsőre ezek lennének az igények.
Aki foglalkozni tud vele egy kicsit és tudna ajánlani valamit megköszönöm! -
Inferno1988
csendes tag
Ja és bocsi a duplázásért, de kb. 20e HUF-ot szánnék a kártyára ennyire tellik sajna!
-
Balinov
titán
azom van,csak egyet tudok érteni. bár az új xceive sziliciumtuner miatt még nincs olyan 3rd party szoftvertámogatottsága,mint pl. phillips tuneresekne,de ami késik,nemmúlik.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
''Hardware:
Pentium 200 MMX processor for preview only, Celeron 466Mhz for 320x240
with mjpeg video and uncompressed audio capturing and celeron 850 +
defragmented UDMA66 hard drive for 768x576 with mjpeg video and mp3
audio capturing.
PCI or AGP DirectX compatible graphic adapter card.
TV Tuner or Video input card with WDM driver installed.
Sound card.''
és ez így van,anno 750-es duron mellett ment az mjpeg 16-os minőség ill. a pcm wav full dvd pal capture.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Inferno1988
csendes tag
Na senki nem tud ajánlani semmit sem?
-
Balinov
titán
pedig jó lenne,ha beruháznál 1 ilyenre te is...legalább 2-en lennénk a ph-n ..nameg a te alaposságoddal vmi plusz is kisülhetne a dologból
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
WOW27
tag
Hali! Barátom szeretne tv tuner kártyát,de olyat ami tudja az avi rögzítést is alapból.
Belső, kűlső mindegy ,amelyik olcsobb. PCI.E -es alaplapja van.
10-20k között ajánlanátok valamit?
P4 /D630/ 3ghz 2x512 ram van neki,tehát a gépe birni fogja. -
Balinov
titán
Leadtekből az Expert-et vagy a PVR2000-et ajánlanám. AVI-t minden tuner,még a régiek is tudnak rögzítés szempontjából,ennek gátat csak a gépre telepített avi kodekek száma és milyenléte tud szabni. Mind2 típus sztereó,utóbbi hardveres mpeg2 rögzítést is tud.Stabil ,kiforrot drivereik és PVR alkalmazásaik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest