- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
köszi, megtaláltam de ezekszerint a rádión kívül nincs különbség, értem ez alatt h felbontás, képminőség, zzajosság.
Amúgy a Global miben tud többet, vagy mást az experthez képest? -
SunBreeze
aktív tag
hello
sajna probléma lépett fel, a tv-tunerrel...
a képe hiába állítom akármire (pal, ntsc-bg) mindig sötét marad, csak árnyakat látni.
most tettem újra a gépet, feltettem a progiját a tunernek, plusz a klite-t majd utóbbit töröltem majd a ace-t és mind2 esetben sötét marad, de nem csak a tv képe hanem az összes avi-é
most letöröltem a tv tuner progiját és úgy is sötét
valakinek van valami javaslata?...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
Asador
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami kedvező árú tv-tuner kártyát ajánlani ami Vista 64 bit kompatibilis?
Kösz!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Üdv,a Leadtek WinFAst TV 2000 Global-t ajánlanám többedmagammal.Kiválló PH!-s supportja van,és megy vista 32/64bit alatt is
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
szivesen,nincs mit. van belőle FM rádiós és anélküli változat picit olcsóbbér. ilyen 7-8k körüli új,bolti árakat mesélnek a nemrég tulajjá vált kollégák
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
dag
tag
Sziasztok! Pinnacle PCTV Pro -m van PCI-os (a régi fajta, zöld nyák). A helyzet az, hogy nem vagyok megelégedve a kép minőségével amit kiad, alapjában véve szép éles képe van de eléggé zajos... Tesómnak ugyanilyen kártyája van és neki szebb a képe, szinte zajtalan. (a jel nem a legtutibb, de kipróbáltam, hogy tesóm szobájába áthúztam a kábelt és neki ugyanolyan ''szép'' volt mint előtte. (Nem is gondoltam volna, hogy kártya-kártya között ekkora különbség lehet) Szóval a kérdés, mit ajánlotok helyette? Valakitől már kaptam 1 tanácsot ő a Hauppauge PVR-150 -et ajánlotta, mert hogy az hardveres és kevésbbé zajgyűjtő... És mégvalami ami nem ide tartozik, de hátha valaki tudna segiteni. UPC (csillagpontos) jelhez milyen erősítő a legjobb?
-
Bagaba
csendes tag
InnoDV több tucat kértyát próbáltam már és ez ár/érték arányban nagyon jó! És még 1-2 drágább kártyát is odavert!! 5000 ft volt és pöpec a 10000 kártyájukkal már digizni is lehet igaz nem hardveresen!!!
Baga
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
VHS kazik digitalizálásához milyen TV tuner (digitalizáló) kártyát ajánlotok? (Max. 30e Ft-ig)
A gép P2 400MHz 512MB memóriával, olyan kellene, ami ezzel a konfiggal akadásmentesen veszi fel a videót.
Előre is köszi a segítséget!!!!! -
Balinov
titán
válasz hektor24 #3365 üzenetére
üdv, RM-et ne vegyél leadtekből,meg Deluxe-ot se nagyon.ezek már elavultabb BT848/878-as chipes megoldások. ha ~7k belefér akkor egy leadtek Global-t vegyél,mivel neked digizésre kell,elég az FM rádió nélküli változat is. Esetleg használtan egy phillips chipes tunerke.a gépedhez szvsz laza mjpeg tömörítés kell,azt bőven el kell ,hogy bírja XP alatt,viszont az utómunkához (gondolom dvd /divx,xvid lenne a célformátum) már elég combos gép kell. megbírkózik a tiéd is bőven ,csak kicsit sokáig fog tartani.
-
gerg007
csendes tag
Sziasztok!
Ma végre megjött a tunerem, sikerült eg yglobalt szereznem, megy is szépen, csak annyi gondolm lenne, hogy mihelyst a közelébe viszem az analóg tv-kábelt amin kapná az adást a tunerhez, a monitorom (samsung syncmaster 740n) elkezd villódzni :S:S nem tudna valaki segíteni, hogy mi okozhatja? és mi lenne a megoldás?Vivat Academia!
-
gerg007
csendes tag
Jah, és még annyi, hogy a távirányító azonnal működik, vagy kell valami szoftveres állítgatás? a tálcán ba van kapcsolva a remote control, és elem is van a távirányítóban, de akármilyen közel teszem a vevőhöz, meg akárhogy mozgatom a csatlakozót nem megy.. ilyen az én szerencsém
Vivat Academia!
-
padre71
tag
válasz gerg007 #3368 üzenetére
Nekem a samsung 940n-nél csinálta uezt a tv kártya. Beszéltem a T-kábelesekkel és ők mondták, hogy a tft monitoroknál és az lcd tévéknél szokott kijönni ez a villogó kép. A megoldás az, hogy egy zavarszűrőt kell betenni vagy az elosztó elé (ha a lakásba több felé el van osztva a jel) vagy a fali aljzat és az antennakábel közé kell berakni (egy kis szerelést igényel, mert csatlakozókat és kábelt is kell venni pluszba). Nekem az utóbbi módon csinálták meg, a szűrő kb. 2-3k körül volt, a szerelést haveri alapon csinálták. De te is meg tudod csinálni, de egy antennaboltba el kell menni egy ilyen szűrőért. Pontos típust nem tudok, de a boltba biztosan tudják. Jó újjnyi vastagságú kb. 10 centi hosszó henger alakú kütyü. Azóta nem villog a monitor.
-
yakuza.tora
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy Terratec Cinergy 400i PCI tv-tuner vásárlásán töröm a fejem. Esetleg van valakinek tapasztalata vagy jótanácsa? Első sorban felvételre (jó minőségű!!!) kellene...
(a gépem: P4 3gHz - 2 GB ram)
Köszi a segítséget!Alléz Olympique de Marseille!
-
Balinov
titán
válasz yakuza.tora #3375 üzenetére
üdv,kisöccse, a cinergy 200pci volt nálam,azzal meg voltam elégedve.gyári sw nem a legjobb,bár sok más tunergyártó sw-jét lepipálja. Én a FlyTV2000-et használtam hozzá,azzal tökéletes volt minden,mint az álom.
a minőség nem CSAK tunerfüggő,kábeltv jelerősség,elosztók minősége,gépből mennyi zajt szed össze,stb..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
yakuza.tora
addikt
válasz Balinov #3376 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A szolgáltató: UPC I.kerület...a Pinnacle kártyám sajons nem vált be. A szoftver telepítése még az informatikus barátomnak is 1 napjába került. Ráadásul a képe sem túl szép és felvételnél is szaggat. Ezért szeretnék egy olyan kártyát, ami ennél lényegesen jobb és megbízhatóbb...Alléz Olympique de Marseille!
-
Balinov
titán
válasz yakuza.tora #3377 üzenetére
szivesen,nincs mit.én a kistesó terrával meg voltam elégedve,ha lett volna távirányítója,akkor talán nem is cseréltem volna le egy leadtek Global-ra. Esetleg mgé azt is nézd meg,leadtek winfast TV2000 XP Global 6-7-8k körül mozog ujonan és szerintem igennagy tudásu az is.nameg 110%-osan kiválló a ph-s supportja..
-
Darkness
aktív tag
Udv,
egy olyam kerdesem lenne, a topik cimet is bele ertve, hogy mostansag gondolkodom egy ily csoda kartya beszerzesen, mivel mar nem tudok szerezni magamnak egy bizonyos VIVOs kartyat. elso kerdesem a TV tuneres kartyaval kapscolatba: a kartya elott egy video jatszana a tuner es erosito szerepet, igy is mukodni fog rendesen a kartya? (gondolom, ilyenkor egy csatornat eleg beallitani ill. a video jelet megkeresni), a masik mivel sajat epitesu a gep, igy akar mekkora kartya nem fer bele a gep be. a videorol SCART on jon le a jel es SVGA (4 pin) csatlakozo. a hang az kulon erositore megy. elso korben a nagysaga miatt eme gyongyszemet neztem ki [link] , de mas megoldasokat is szivesen veszek...Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Pero
senior tag
hali létezik olyan h Leadtek Winfast tv 2000 xp WDM, illetve ez azonos a Global-al? valaki tudna küldeni képet egy globalról fm es változat ha lehetséges.
-
Balinov
titán
nézd meg a csipszetet,ha BT848/878,akkor szinte biztos,hogy XP RM,vagy jobb esetben XP Deluxe. Globalon már CX... chip található,experten is hasonló modellszámozásu enkóder ic látható.
Kép nem jön be.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
veterán
van egy Leadtek Winfast TV2000-es tvtuner namármost ezt szeretném lecserélni, egy hardveres tunerra. Milyen tunert ajánlotok?
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Megirtam a problémám a hivatalos fórumba is viszont ott nem olyan nagy a mozgolódás mint itt,talán hamarabb kapok választ a gondomra...Nah szal van egy leadtek winfast pvr 2000res tunerem szeretnék picit játszadozni az interneten való sugárzással a legújabb PVR2-es progiba de nem igazán jön össze.A kép működik faszán viszont hang nincsen. Pedig most már minden faszán be van állitva bzoleynak köszönhetően , összekötöttem a hangkártyával a tv kártyát igy már hardveres előnézet nélkül is van hang adás közbe. viszont az internetes sugárzásnál még mindig csak akkor van ha azt bekapcsolom,azt viszont a gép nem birja el...Felvett anyagoknak is van hangja,szal nem értem miért nem sugároz hangot...Van valakinek valami ötlete? Köszike előre!
-
Balinov
titán
üdv, Leadtek TV2000PRV vagy 3000PVR,utóbbi még pciti drága, esetleg Hauppage PVR-150,úgy rémlik Rólan kolléga úr logout-os cikkéből vagy itteni postjaiból,hogy az is hw-es tuner.
-
BandiT
őstag
Sziasztok,
tud valaki olyan külső tunerről amelyik kompatibilis Windows Vista 64bit-es verziójával és rendesen működik alatta?
Köszönöm! -
Ewing1976
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy gigabyte tv tunert és minden szuper csak épp nincs hang a tv adáson, a rádió meg szól. Tud valaki vmi megoldást?A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Ewing1976
tag
Az ''MCE Codec''-et nem tudom felinstaállni valaki tudna ebbe segiteni, gyanitom azért nincs hang...
A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
-
Zooka
tag
Sziasztok!
Tuner vásárlás előtt állok, a két kiszemeltem a Leadtek TV200XP Expert és Global. Elolvastam bzoley tesztjét, viszon nem egyértelmű számomra hogy a Global újabb modell, és a vizes boltban majdnem 5k-val olcsóbb az Expertnél, viszont kb. ugyanazt tudják? A Global ugye stereo?
Köszi: ZookaA pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest