Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Premier előzetesen az Until Then

    gp Némi halasztás után végre elérhető lett a játék teljes kiadása.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mc.g

    aktív tag

    válasz lala666 #89301 üzenetére

    Mi számít normál használatnak ? Mindenki másképp használja.
    Ha egy teszt csak az általad elképzelt napi üzemórában lenne releváns, akkor egy új technológiát a kifejlesztés után 10-20évig árulni sem szabadna, hogy a gyártók teszteljék napi pár órában, megfelelő lesz-e 10-20év múlva. (igen, se a Samsung, se az LG nem fordít kellő energiát/időt a tesztelésre, inkább hamarabb piacra dobja, hogy hamarabb/több hasznot hozzon, menet közben majd úgyis kiderűl mennyi reklamáció van)
    Nálunk is sokszor egész nap be van kapcsolva a TV (ha itthonvagyunk pl. hétvégén, ünnepnapokon, stb...).
    Természetesen a degradáció függ a használattól, milyen fényerőn használjuk (én is csak szolídra állítottam). Emiatt tettem be a grafikonok közé azonos TV-gyártótól (Sony) két különböző panellal végzett tesztet, mert ez a leg relevánsabb összehasonlítása a technológiáknak (WOLED/QD-OLED).

    Lehet, hogy több OLED TV-d volt, de ha több volt, egyiket sem használhattad túl hosszú ideig, hogy feltünjön a fényerőcsökkenés. Ha nem végeztél méréseket, szemre nem lehet hagyatkozni, hogy semmit sem romlott. Minden nap megszokod amit nézel, egyik napról a másikra meg nem észrevehető...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák