Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz Buster17 #83752 üzenetére

    Én tegnap vettem át és üzemeltem be az 55C745 -öt. Rendszere nem lassú hanem inkább azt mondanám meglepően gyors! Ennyi idő alatt még gondom nem volt vele de persze nem tudom milyen lesz 1 év múlva. Csak hogy hasonlítsam valamihez sokkal gyorsabb mint a xiaomi mi box s-em volt! A gen 2 előtti mi box s - re gondoltam.
    720P és 1080p letöltött anyagokat jól skáláz . A tv adasokat szerintem kicsit rosszabbul mint az előző samsung 48 h6400 tévém de az kisebb volt így nehéz összehasonlítani mert kisebb tévén mindig jobban mutat a kisebb felbontású anyagok.
    Én összességében nagyon elégedett vagyok a tévével! Gyönyörű a képe (persze be kell állítani mert alapból túlzó színek és kontraszt van beállítva). Ami még nagyon tetszik, hogy szép homogén felhősödésmentes a képe ( tesztképekkel néztem) pedig én ettől paráztam re nagyon rendben van.

    Gondolom az arukeresőn írt véleményeket nézted amit egy ember írt. Arra ne adj. Csak az előző samsung 48 h6400 tévémhez tudom hasonlítani de annál jobb a képe és szebbek a színek na meg a fényerő is nagyobb. Én nem bántam meg, hogy ezt vettem .

Új hozzászólás Aktív témák