Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marton.m

    tag

    Sziasztok!

    Az elkövetkezendő napokban szeretnék egy új tv-t vásárolni a jelenlegi 49"-es, full HD LG LF632V típusú készülékem helyett.
    A jelenlegi LG-vel a legnagyobb gondom a fekete szín megjelenítése, illetve annak hiánya. Emiatt inkább a VA paneles tv-ket preferálnám.
    A következő szempont, hogy Android TV-s legyen a készülék, mivel fontos számomra a Telenor MyTV alkalmazás megléte. Jelengleg ezt egy Xiaomi Mi TV Stickkel oldom meg, örülnék, ha ennek gyorsaságát felülmúlná az új tv.
    Volt szerencsém több napot is eltölteni egy 65"-es Xiaomi Mi TV 4S társaságában, ennek hatására döntöttem el, hogy új tv-t szeretnék, ez jelentené most számomra az etalont. :D

    Lényeges szempontok:
    55"
    4K
    VA panel
    Android TV

    Mire lenne használva?
    YouTube, Netflix, HBO GO, MyTV, PS5.
    A Playstation miatt lehetne értelme a 120Hz-nek, de ahogy nézelődtem, ezek a tv-k az általam megcélzott árkategóriánál magasabban kezdődnek, illetve szerintem már az elég nagy elvárás az újgenerációs konzoloktól, hogy 4K-ban a 60 fps-t kisajtolják magukból, úgyhogy ezt elengedném.

    Első körben az alábbi készülékekre bukkantam:
    TCL 55P715
    TCL 55C715 QLED (ez most sajnos elég drága a Telekomnál)
    Xiaomi Mi TV 4S 55 (nem kapható a Telekomnál, illetve ahogy látom ebbe a 65"-el ellentétben IPS panel került)

    A 150-200k-s ársávban nézelődök, illetve fontos, hogy a Telekomnál szeretném megejteni a vásárlást. Esetleg érdemes lehet várni bármiféle januári akcióra náluk?
    Bármilyen tanácsot szívesen fogadnék! :R

Új hozzászólás Aktív témák