Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amazonas

    senior tag

    válasz Frawly #50541 üzenetére

    "simán TLC, ami 2D TLC-t jelent"
    A 3D nem hivatalos megnevezés, csak egy marketing-fogalom a konzumer irányba, a Samsung vezette be, az összes többi meg követte, hogy meg tudják különböztetni az újabb generációs, többrétegű NAND-chip-eket a régebbiektől. B2B oldalon az MPN egyértelműsíti, hogy milyen felépítésű alkatrészről van szó.

    Ja, hát a disztrik mindig is a lehúzásról szóltak, mert épeszű termékgyártó nyilván közvetlenül a Micron-tól vagy hivatalos gyártói disztribútortól rendel, már ha szóba állnak vele. Kis tételekben ritkán szoktak a gyártók közvetlenül szállítani, szerintem ennek is bőven magasabb a hivatalos, gyári MOQ-ja az 1k-s reel-nél.
    Az is előfordulhat, hogy hirtelen kell valami, mert leáll vagy már le is állt a gyártósor készlethiány miatt, az eredeti gyártónak pedig nincs készlete és csak full leadtime-ra tud szállítani. Na ilyenkor előfordul, hogy a disztrinél éppen van készlet, de el is kérik az árát. :DDD
    Illetve népszerű MPN-ekből is be szoktak tárazni, ha a gyártó EOL-t jelent be, mert olyankor már csak náluk lehet régebbi cuccokra vadászni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák