Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz ZolkoW #16714 üzenetére

    Én is azt gondolom, hogy a gyártók elég jól be tudják lőni a termékeik árát, ami olcsó az nem véletlen az, és így van ez a legtöbb esetben a drágább termékekkel is.

    Sokan hangoztatják itt a fórumon azt, hogy mindegy a tartósság, jó ha 3 évig elmegy, aztán meg úgyis cserélem, de pont én vagyok az aki elvből tartósabb terméket szeret ajánlani, ha hasonló az ár, hiszen - ahogy te is mondod - egy adattárolásra szánt eszközt nem 3 éven át szeretne használni a többség, hanem addig amíg csak lehet, akár másik gépbe betéve. Vannak több,mint 6 éves HDD-k a gépemben, és remélem, hogy nem is kell még újat vásárolnom a közeljövőben azért, mert elromlik esetleg. SSD terén is hasonló a helyzet, mert az utóbbi 3 évben gyakorlatilag nem történt érezhető sebesség változás ( és a közeljövőben ez nem nagyon fog változni) , tehát nincs igazán miért újat venni.

    (#16719) Lonsi: PCX-el vigyázni kell , mert sok SSD-hez csak 24 hónap garanciát adnak, amelyhez egyébként hasonló áron máshol megkapod a gyári 36 hónapot, ilyen ott a Samsung 840 EVO is. Adata SP 900 viszont tényleg jó áron van, 3 év garival , veheted nyugodtan. A Samu sem szuperszonikus, ugyanannyit tud, mint a többi ajánlott SSD.

    Qru: Milyen jó áron van a 120 GB-os V300 a pcx-nél... 19,114 Ft :Y

Új hozzászólás Aktív témák