Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kapanyél

    őstag

    válasz MaCS_70 #99133 üzenetére

    Nem tudom, talán elég az is, ami van és így boldog vagy.
    Viccet félretéve, Dong oldalán 1200-1500 Mbps értékek is vannak a táblázatban, én meg a készülék mellett állva is max 760-840 körülit mérek.
    Az emeleti node-ra kapcsolódva pedig egy 4k film hosszú masodpercekig megakad NAS-ról.
    Ott is max. 700 Mbps van speedtesttel, de ha másik kliensről elindítok bármit, zuhan a harmadára. Akkor is, ha az egyik a master 5-1-en, a másik meg a node 5-2-n van.
    Gyárival és Merlinnel is. QoS menüben meg hozza simán az 1980/1005 értékeket a modemről.
    Igazából leszarnám a net sebességét (bár így, hogy a létező legjobb Asus cuccom van rohadt drágán, talán lehetek morcos is), de hogy beakad egy film lejátszás, az elfogadhatatlan. Szerintem... :U
    És 6-8 hetente arra érek haza, hogy a node LED-je villog kéken, lilán, pirosan, vagy éppen csak bootloop megy. És nem, még csak Hard resetelni sem lehet, mert ugyanazt csinálja.
    Ma sikerült végre úgy resetelni, hogy rá is tudtam csatlakozni a default wifijére (kábellel nem hagyta magát), átraktam AP módba, beállítottam, hogy a lenti router adja az IP-címeket, és... semmi. Csatlakozni lehet hozzá, de nem jön be semmi. Pedig fehér a LED, tehát van kapcsolat. Az Asus app szerint sincs a hálózaton, az admin felülete így nem is érhető el persze.

    Ha csak arról van szó, hogy az XT8 után sikerült egy szintén gyári hibás XT12-t is vennem, az meg önmagában is gáz.
    Lehet rajtam röhögni, meg cinikusan hülyének nézni, de ha a T-s ONT gyorsabb alapból, mint egy ilyen prémium cucc, amin alapvetően nem sok beállítás van egy power usernek sem, az azért felbaszhat legalább engem, szerintem. :((

    Most pedig kezdem elölről a konfigurálást, mert azóta sem találják meg egymást AiMesh-hez...

    Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák