Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz dkess #88991 üzenetére

    Annyit tennék hozzá, hogy a fizetős rész persze pár dologban eltér, a szülői felügyelet rész viszont megoldható, még ha hikósan is. Amúgy itt az összehasonlítás:

    A probléma ott van, hogy az alap (nem fizetős verzióban) mindenkit egyformán kezel, pl ha csinálsz mindenkinek ugye fiókot (apu/anyu/fiú/lány stb), akkor is egy kalap alá veszi mindet, pl ha bedtime-ot állít be az ember, akkor az mindenkit is lefektet, nem csak a gyerkőcöket :D tudom, próbáltam :DDD Szóval pl csak a gyerekeknek kell fiók, de ha már több részre akarná osztani az ember, mert különböző tiltásokat akar a csemetéknek, akkor az már fizetős. És még pár dolog, ami miatt az Asus jobb választás ha ez a része fontos, és fontos a csemeték megkülönböztetése a nethasználat szempontjából. (nem feltétlenül neked írom, lehet neked is van személyes tapasztalatod ezzel, hanem vaakumnak).

    Személyes véleményem, hogy kissé túltolták a szolgáltatás árát a routerhez képest, és havi 1-2$-t még én is beáldoznék akár, mert amúgy nem rossz az egész. Szerintem itt a sok cent több lenne, mint a kevesebb dollár (aztán persze lehet, hogy nyugatabbra ez filléres tétel)

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák