Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz zoszt #56296 üzenetére

    "panelban Digi100 netes van (max sávszélesség: 100/50 Mbit/s, garantált sávszélesség: 25/20 Mbit/s). Egyedül él egy öreg laptoppal illetve egy régebbi táblagéppel, amit szeretne több szobában használni, ezért kellene neki egy WiFi-s router. Maximum három, de legtöbbször egy vagy két válaszfalon át menne a jel. Skype, youtube alacsonyabb felbontásban, böngészésre lenne használná. Erősen árérzékeny."

    Ha nem engedheti meg maganak az ASUS RT-N18-at, akkor kenyszermegoldasnak megteszi az emlitett TL-WR841N is, de mindenkeppen fix radiocsatorna legyen hasznalva es 20 MHz-es csatornaszelesseg mellet. Paneles kornyezetben, butasag 40 MHz-es csatornaszelesseggel kiserletezni, a 2.4 GHz-es savban.
    Fontos meg, hogy lehetoleg nyilt terben, viszonylag magasan legyen elhelyezve (pl szekreny teteje), es persze WPA2-PSK / AES titkositasu legyen a Wifi.

    Ebben a felallasban tipikusan 72 / 144 Mbps link jon ossze az 1 es 2 antennas kliensekkel, es azon 35 / 70 Mbps merheto adatatvitel erheto el idealis esetben. Kabelen pedig 92-94 Mbps csucsertek varhato.
    Ezert szokas 100 Mbps nethez gigabites kabeles portokkal, es AC-s wifi-vel rendelkezo routert ajanlani.

Új hozzászólás Aktív témák