Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz kali #14515 üzenetére

    Persze elismerem, hogy neves gyártóknak is lehetnek kritikán aluli termékei.

    Pont ez az egyik oka, hogy fórumon tájékozódok minden olyan vásárlás előtt, ahol úgy érzem, hogy mások tapasztalatára is szükséges van a helyes döntés meghozatalához. Ezért is kérdezősködtem. A TP-Linknél nálam három okból kifolyólag mozgott a léc, egyfelől mert láttam mennyit vacakolt a szomszédomnál - tudom ez még nem kizáró tényező, de egy szög a koporsójába - , aztán ott van az, hogy annyit tud harmadáron specifikációit illetően mint a versenytársai - ez már eleve gyanús - utána ott van a felhasználói tapasztalat, amit Intruder2k5 fórumtárs szolgáltatott - és látom, hogy jártas a témában tehát ez fokozott súlyt jelent mérlegelésnél - , és a negyedik dolog, hogy évek óta ott motoszkál a márkanév a kis tudatalattimban negatív előjellel. Mert mindenhol csak azt hallottam, hogy hát ez egy olcsó gyártó bla bla bla az összes hasonszőrű cég összes velejárójával.

    2003 augusztusa óta van itthon ADSL kapcsolatom. Majdnem két évig Dialcom Bridge 1600-as modemem volt. A Dialcom óta viszont mindig D-Link modemeim voltak - a szolgáltató adta a legtöbbet - azért rendeltem meg a 321 B-t mert erről a típusról rengeteg jót hallottam, és elvileg ez az ADSL modemek csúcsa D-Link tekintetében különösen igaz ez. Sajnos a 360R amiből kettő is van itthon már nem szerepel olyan fényesen, főleg 15 Mbps ADSL2+ esetén, tehát már be volt tervezve, csak hát most úgy alakult, hogy a router mellé kellett még venni valamit hogy ingyen legyen a futár költség. Egyébként a 321B eredetileg nyárra volt ütemezve.

    Jó lett volna a Gbps-es router, de a gyanúsan olcsót nem akartam, 20 - 30 -k -t meg megint nem akartam kiadni, mert HD 6850-et is kell vennem rövidesen :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák