Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • memorix

    aktív tag

    válasz B.Ricsike #102538 üzenetére

    A TP-Link és a TP-Link Mercusys egyaránt hálózati eszközöket gyárt. A TP-Link egy jól bevált márka, amely termékek széles választékával rendelkezik, beleértve az útválasztókat, kapcsolókat, hozzáférési pontokat és még sok mást. A TP-Link A Mercusys a TP-Link egyik almárkája, amely megfizethető hálózati megoldások biztosítására összpontosít otthoni és kisvállalkozási felhasználók számára.

    A TP-Link a már megalapozottabb márka szélesebb termékválasztékkal, míg a TP-Link Mercusys megfizethető hálózati megoldásokat kínál otthoni és kisvállalkozási felhasználók számára.

    A TP-Link számos csúcskategóriás és vállalati szintű hálózati eszközt kínál, míg a TP-Link Mercusys a mindennapi használatra szánt alapvető hálózati megoldások biztosítására összpontosít.

    A routerekben felhasznált hálózati chipek közel hasonlóak és az alkalmazott szofveres megoldások, antennák száma eltérhet. A routereket egy adott piaci segmens kiszolgálásra tervezik és hangolják. Azonos alkalmazott hálózati cpu/fő chipek esetén is lehetnek eltérések a nyújtott szolgáltatásban, élettartamban. (eltérő késleltetésű és nagyságú memoria, másfajta kondenzátor, stb)

Új hozzászólás Aktív témák