Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz flash- #9320 üzenetére

    A CPU-d nem tud független RAM kezelést, mindenestől single channelben menne. És vagy menne, vagy nem. Ki kell próbálni. Általában a több RAM jobb.

    (#9319) gpatrik: Igen, jók lesznek, de az 1600MHz nem garantált, mert a Phenom II csak 1333MHz-es RAM-ot támogat hivatalosan. Persze ki kell próbálni, mert az esetek jó részében elviszi 1600-on is, csak az AMD nem garantálja.

    (#9318) Toxy: Ki kell próbálni. Ha megy együtt, akkor a 10GB szerintem jobb, de nem jelentős a különbség. Lehetm, hogy nem is fog a 8GB-os + 2GB-os modullal elindulni a gép. Akkor meg nem kell gondolkoznod a hogy a jobb kérdésen. :DDD

    (#9317) attiati: Kingmax ---> Corsair ---> G.Skill ---> Kingston. Azonos gyártón belül mindegy a két eltérő típusból melyiket preferálod. A Kingmax az olcsósága melletti korrekt kompatibilitásával nyert.

    (#9316) harry: Nem nagyon térnek el a hűtésen kívül, de a Kingstonnál nem lehet tudni, melyiken milyen chipek vannak. Lehet, hogy az a különbség oka.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák