Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    Illetve egy másik szösszenet :
    "Tudod miért? Azért mert a 300Ft-os Tesco gazdaságossal, nem ugyanúgy mennek át a feszültségimpulzusok. (fizikálisan nem 1-esek és 0-ások mennek a kábeleken, hanem magas és alacsony feszültség jelszint...) A Carbon előtt 4-5 féle gagyi HDMI kábellel szívtam (többféle Hama, Profigold ProV1001-1002 (10eFt-os!), ebay-es hongkongi AQ HDMI-3) mert egyszerűen nem tudtak órákon keresztül stabilan, zavarok nélkül működni. 12biten, HD hangsávokkal, és akkor még egy ventillátorral az erősítőbe becsatlakozó HDMI csatlakozó mellett, ami szerintem egy idő után átmágnesezte a HDMI kábel dugóját, mert amikor betettem egy új kábelt, pár napig jó volt. Na miután a Furutech-nél olvastam, hogy a HDMI kábelük dugója átmágnesezhetetlen, akkor kezdtem el gondolkozni és írtam az AQ-nak, hogy náluk mi a helyzet ezzel, mert ezt nem írják sehol. Miután megvettem az AQ Carbont, minden korábbi probléma egycsapásra megszűnt. Én már idegbajt kaptam ettől, hogy néha kihagyott a hang egy másodpercere vagy egy-két csík megjelent a képen... (Megjegyzem 8bit-en csak egy-kétszer tapasztaltam ezt, még a gagyi kábelekkel is.)
    De a komponensek közötti kábelek (legyen az analóg vagy digitális) minőségi kérdését nem is kérdőjeleztem meg. Nekem azt nem kell bizonygatni, hogy ha sokmillió négyszögjelet kell másodpercenként minél kevesebb hibával átvinni, akkor nem mindegy milyen a kábel és ez nyilván közvetlen hatással van képre-hangra."

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák