Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roly7
tag
Annyit tudok hogy lelehet törölni az u3-at ami NEKEM nem kell. Csak annyi hogy ÉN nem szeretem azt ha egy egyszerű dolgot túlbonyolítanak feleslegesen például azt se gondoltam hogy egy nyavalyás pendrive vásárlás elött ennyit kell kutakodjak de most már azért is megnézem mi az az u3 de van egy olyan érzésem hogy az NEKEM nem fog kelleni. Ez az szigorúan az ÉN egyéni véleményem.
-
wienattwo
tag
Az ATTO szerintem az elért maximumokat írja ki, amiket a pendrive tényleg csak egy pillanatra ér el nagyritkán, vagyis a gyakorlatban jóval kisebb értékek lesznek. Az ATTO nem is a pendrive valós sebességénak a mérésére jó, sokkal inkább a különböző pendrive-ok sebességének összehasonlításához.
TC-ben pedig: beállítások - ált. beáll. - másolás/törlés - kompatibilis mód - itt pedig add meg a pendrive meghajtó betűjelét, és akkor valsz gyorsabb lesz -
adalbert1
veterán
Én ezt tökéletesen megértem, csak így számomra egyáltalán nem derült ki hogy akkor a budget kategóriás modelljeik között van-e valami különbség a külső kialakításon kívül...
Tegnap csináltam én is egy kis rövid tesztet 2 db 1 GB-os Kingston pendrive-val, az egyik a 2-3 évvel ezelőtti csúcsmodell egy Datatraveller II+Migo, a másik pedig egy sima egyszerű Datatraveller.
Míg a DTII+ simán tudott 1x MB/sec-cel írni egy 186 MB-os filet, addig a sima Datatraveller mindezt olyan 2-3 MB/sec-cel tudta ami igencsak gyenge szerintem...
Oké, aki csak pár kisebb dokumentum hordozására használja és ritkán pakol rá új dolgokat annak az igényeit biztos az is tökéletesen kielégíti...Tesztet meg elolvastam egy jó nagy adaggal tegnap, kb. annyit sikerült leszűrnöm hogy amik a jobbnak mondható 10 MB/sec írás és 2X MB/sec olvasásnál gyorsabb 8 GB-os penek, azok jóval 10k felett vannak...
-
adalbert1
veterán
Mindenféle google által kidobott pendrive tesztet olvasgattam, amilyen hülye vagyok a topicban nem jutott eszembe visszaolvasni.
Mindenesetre beneveztem egy Corsair Mini-re, olvasásban elég jó ( 30 MB), viszont az írás csak olyan 6-8 MB-tal megy...
Lehet hogy az OCZ-t kellett volna választanom...
Mindenesetre ha hosszú távon nem leszek elégedett a kis Minivel akkor valszeg. cserélek valami jobbra, rá meg mennek olyan cuccok amiket ritkán frissítek és inkább csak a visszaolvasás a lényeg.16 Gigás honnan rendelhető annyiért?
-
g@bo
nagyúr
nem a fizikai méret a mérvadó, mert a Wii hez lenne, tehát nem cipelésre...
csak ugye a pen strapabiróbb kivitel, megbizhatóságra fenetudja, sok megdöglik.... a vinyó nem lenne hurcolászva, de nem birja annyira ha meglöki pl. a porszívó...
nem mellékes, az usb port 500 mA-es terhelhetősége, amit a pen nem, de a vinyó éhsége átlép...
-
janos666
nagyúr
A Windows tuti, hogy olvassa, hisz ahhoz való (persze megfelelő verzióktól).
A Linux csak akkor, ha bele lett forgatva a kernelbe az NTFS driver, vagy fel van telepítve csomag formában, stb. Kis ROM-al rendelkező és nem szabadon babrálható (Linux alapú, még sem annyira open-source) eszközöknél nem biztos, hogy működik. (Például TV-kbe integrált médialejátszók, gyári software-es routerek, stb.)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Hatii
tag
Esélyes. Amit írtam, az egy géphez tartozott, de alapvetően töpp laptopban próbáltam használni, jó ha csak érzékelte egyik-másik. De nyilván sokra nem mentem vele. Örülök, hogy ami volt rajta adat, azt le tudtam menteni.
Garancia keretein belül visszaküldtem, remélem jön helyette másik, elvégre ha működik, nekem megfelelő. De nézek mellé egy fém házas mini-t, amit munkában a kisebb fájlok gyors mozgatására használok és egy 128 Gb-osat az ütésálló csoportból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest