- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Sandisk Fit 16GB...Extra kicsi( autórádióba kifejezetten elsőosztályú, frontpanelesbe)
Read/Write: 22/7 Mb/sec...
[ Szerkesztve ]
-
FishAir
senior tag
válasz FishAir #5360 üzenetére
Ne meg is érkezett a kis 760-as. Meglehetősen gyorsan, 2 hét alatt ideért. Gyors próba volt otthon, mert sietnem kellett vissza melóba. TC-ben egy win7 isot 25000 környékén másolt felfelé usb2-n. Bakker, én még ott tartok a régi gagyi pendriveaimmal, hogy olyan 5000 körül kúszik felfelé. Biztos van gyorsabb is, de ennyi pénzért (3500Ft), plusz amire használni fogom (telepítés) a legnagyobb vétel volt. Gondolom a telepítés sebességén is észre veszem majd a változást.
Köszi bul07 a jó kis tippet.
iDontcare
-
FishAir
senior tag
válasz Handball94 #5403 üzenetére
03.13 hajnal 4 kor rendeltem és pár órára rá már dispatched volt.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
bul07
nagyúr
válasz FishAir #5402 üzenetére
Örülök neki hogy segíthettem
Akkor hozza azt remélhetőleg mint amit én teszteltemÉn Sale date: 03/12/14 rendeltem egyet. remélem akkor a héten megjön nekem is , igaz én csak azért rendelgetem hogy itt az apróra tegyem is ki jelképes haszonnal
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nekem múlt hét csütörtökén jött meg a feb 25-i rendelésem tőle
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Ár-érték arányban jól muzsikáló (de azért inkább olcsó ) 3.0-ás 64 gigás (esetleg 32-es) pendrájvot szeretnék.
Tudnátok nekem valami jót ajánlani?
Köszi!
-
silboy
aktív tag
Nekem pont 14 napra jött meg a Jetflash 760 32GB.
Azt nem mondom,hogy csalódást okozott,mert az árát megéri,de nekem nem tűnik túl minőségi darabnak.Pille könnyű,vékony,kopogós műanyag.Mozgatva,letéve,megrázva zörög a kitolhatós megoldás miatt.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
cocka
veterán
De az a LOL, hogy pl. én nem is tartok a sajátomon se videot, se zenét. Akkor mire is megy az a jogdíj?
Na most adódik a kérdés: Ha egy sandisk extreme vagy egy kingston DT R3-at dugok két egymás melletti usb foglalat közül az egyikbe, akkor a másiknál marad elég hely másik usb eszköznek vagy felejtős?
Érdekes, hogy ezt soha senki nem tesztelgeti, pedig szerintem fontos lenne.
-
rover45
őstag
Két Sandi Extreme egymás alatt-felett csak nagyon erőltetve és szétállva fér el, gyakorlatilag annyira feszítik egymást, hogy a másodikat már nem is merem teljesen bedugni.
Egymás mellett pedig a második nem bedugható. Cirka 2mm-rel kilóg(na) a második pendrive a foglalatából. -
Handball94
aktív tag
Elég gyorsan ideért az egyik 760-asom, valószínűleg amit március 15-én rendeltem.
Sebességteszt -
Bjørgersson
félisten
Édesanyám a héten jutott hozzá egy 8 gigás Kingston DataTraverel G4 pendrive-hoz, valami 2300 Ft lehetett azt hiszem. Gyorsan lefuttattam egy tesztet, ilyen sebességeket hoz, szerintem nem rossz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gézengúz
addikt
válasz Bjørgersson #5417 üzenetére
Hát na, 8Mb-os írás egy USB 2-es pendrive-tól is karcsú....
Mai teszt...
Sandisk Cruzer Force 16GB
Olvasás 23Mb..Írás 7Mb..Nem gyors, de olcsó
Érdekesség, nem csak fémutánzatú műanyag hanem tényleg fém a tokja...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Bjørgersson #5417 üzenetére
8GB példányhoz tényleg nem rossz, de az árra...., garanciát meg kell fizetni
Ma jött meg 32GB 760-as, meg egy 16GB 770-es holnap teszt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gézengúz #5418 üzenetére
Ezt az írást meg olvasást nem bírom megjegyezni melyik melyik. Az előbb átpakoltam a régi pendrive-ról, azt hittem az 50 MB/s lesz amivel majd másolni fogok rá..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gézengúz
addikt
válasz Bjørgersson #5420 üzenetére
Amikor másolsz a pendrive-ra akkor ír a pendrive, amikor a pendrive-ról másolsz olyankor olvas a drive....Remélem így elég érthető
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gézengúz #5421 üzenetére
Eddig is érthető volt, de számomra fordítva logikusabb lenne.
-
Gézengúz
addikt
válasz Bjørgersson #5422 üzenetére
Tudod van az a vicc, hogy
-- Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
- Hogyhogy egy? Mind! -
bul07
nagyúr
Milyen érdekes tegnap megjött egy 770 16Gb-os és egy 760 32GB-os
760-ast 12-én rendeltem 16napra jött meg, a 770-est 20-án rendeltem 8nap alatt ideért
Lehet hogy kapós cuccokra várni kell mert sok fogy belőle és pár nap kell neki hogy hozzá is megérkezzen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
artiny
őstag
helotok
errol mi a velemenyetek,ennyi penzert jobban lehetne venni?
http://www.alza.sk/kingston-datatraveler-100-g3-16gb-cerny-d412071.htm#prislusenstvi 2600 ftigaz nem usb 3 a gepem de lehet hogy jovoben lessz akkor mar nem lessz gondom egyebkent kiprobaltam es sokkal gyorsabban masolta rá a 400 mb videot mint a mostani ilyen fajta: http://fastbuy.lk/index.php?rt=product/product&product_id=125 usb 2es - amit szornyen lassunak talalok
-
marquuard
veterán
Üdv. USB 3.0-ás pendrive érdekelne, lehetőleg magas írási sebességgel, 16GB.
PSN ID: marquuard
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #5425 üzenetére
Kétszer raktam be a ugyan azt az olvasást
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #5429 üzenetére
Reggel fáradt voltam munkából jöttem haza , fárasztó a 24órázás
-
kiskaktusz
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy 32 GB-os 3.0-s pendrive, a gyorsabb fajtából.
Kérlek ajánljatok itthonról és eBayről is, ti vagytok a szakik .
köszi!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bul07
nagyúr
válasz kiskaktusz #5432 üzenetére
Itthon
S102pro 9.000Ft 100/50
DTR30 10.000Ft 115/95
5év garanciával mindkettőS102PRO 64GB 13.000Ft 100/50
ebay
Transcend JetFlash 760 USB 3.0 32GB ~ 3450Ft , 120/42(csomagoláson 70/18 szerepel) , teszt, [link]
SanDisk Extreme 8900Ft 200/180 [link]
Itt ugye a garancia kérdéses[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kiskaktusz #5432 üzenetére
Veletlenul tudok egyet: Corsair Voyager Slider (80/40)
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz kiskaktusz #5434 üzenetére
Ezt megnézted?
-
bul07
nagyúr
válasz kiskaktusz #5434 üzenetére
Igen eredeti ha megnézed a 760-as most teszteltem pénteken jött
Ha még jobb értékelésű eladó kell az SanDisk Extremere [link], ez kicsit drágább, amúgy előbb elírtam az árat
Egyiknél 8250Ft ennél meg 8600Ft[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Nem az értékelés érdekel, mert vannak akik kicsit koszos csomagolásra is lepontoznak embereket, és vannak, akik szart kapnak, ámbár nem jeleznek vissza, csak nem rendelnek a delikvenstől többet.
Az először linkelt SanDiscet megnézem majd magamnak, kösz!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Erről a pendrive-ról mi a véleményetek?
TRANSCEND Jetflash 700 16GB USB 3.0
Állítólag:
Olvasási sebesség: 70 MB/s
Írási sbesség: 20 MB/s
4300 forintba kerül, de a márkát nem ismerem. Megbízható?Előre is köszi!
-
bul07
nagyúr
SanDisk Extremere ettől az eladótól sinceritytrading , többen is rendeltek (szerintem már 10 felett vannak) és minden probléma nélkül meg is jött eredeti csomagolásba
Én magam már vagy 10-15db-ot vettem tőle 760-ast 700-as 770est
sinceritytradingau egy másik fiókja ahol AU $ adja meg az árakat
courtesytrading is egy al regje szerintemSzállításra azt lehet mondani hogy 10-14nap, de most volt kis megcsúszása és nekem 25nap körül jött meg , egy valakinek itt meg nem is ékrezet még meg, 30nap felett jár
Viszont most pénteken nekem 8nap alatt jött meg egy tőle(#5440) xlaxix
Általában ezt a sebességet hozza, kat rá, a csomagolásán is 75/12 szerepel
De vannak ritka esetek hogy jobb sebességet is elérhet , ez ritka nagyon, pl mint ez
Amúgy az ebay-en US $9.29 2100Ft
De ha nem akarsz várni keresd meg az én hirdetésemet az aprón[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5442 üzenetére
Azt is keresheti, de az nem 16GB-os
Csak meg ne picsázzanak a adminok hogy reklámozzuk a hirdetéseinket( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
6000Ft felett van áfa
Eddig még senkinek nem kellet áfát fizetni, ha megfogják akkor meg
Kommunikáció minek ha megjön?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Frod majd beszámol ha nem jönne meg neki pár napon belül [link]
-
cocka
veterán
Na jó, akkor olyan pendrive nincs ami elég gyors, de emellett kellően kicsi ahhoz, hogy egy másik usbs eszközt is mellédughassak?
-
zseniális19
csendes tag
Szia, az (#5361) hozzászólásban leírtam az esetemet, hogy korrekt és gyors az ügyintézés nála, tehát nyugodtan rendelj, mert ha el is keveredik a postán, akkor sincs semmi probléma, mert van a rendeléshez Ebay Buyer Protection.
-
Frod
addikt
Csodák-csodája, már szinte teljesen lemondtam róla, de MA megjött a pendrive és az sd kártya. A határidő ápr.1 volt, így még pont időben különben ment volna rá a visszakövetelés
De komolyan nem tudom merre járhatott, mivel akik fentebb is írták, volt akinek már alig 14 napos rendelése megjött, ezt meg 02.25 óta várom már...más: hogy is csinálok teljesen szűz pendrive-ról sebességmérő tesztet?
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest