- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cellpeti
nagyúr
én általánosságban beszéltem. Nem kifejezetten arról a pendrive-ról. Arra írtam, hogy szerinted a gyorsaság nem számít...egy tesztet mindenképp megér neked is. Majd én is csinálok erről a "csúcsragadozó" pendrive-ról tesztet.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Bodor
veterán
válasz Vyndree #1617 üzenetére
Azért egy 256GB-os pendrive lehet, hogy megérne egy kis "szenvedést " a linux-al...
Más: meg vagyok elégedve a kiszemelt áldozattal ( A-DATA S102 Pro 16GB ).
7 perc alatt másoltam rá egy 10 Gb-os mkv fájlt, és 2 perc alatt másoltam vissza róla az SSD-re ugyanazt. Köszönöm az ajánlásokat!CDM teszt: ITT
-
cellpeti
nagyúr
8GB USB3.0-ás gyors pendrive-ot tudnátok ajánlani?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
DarkDeer
senior tag
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy jó, 32GB-s Pendrive-ot, max 15 ezerig.
Az USB 2-s eszközök kezelik az USB 3-s pendrive-ot?
Mert ha igen akkor mindegy, hogy 2-s vagy 3-s pendrive-ot ajánlotok.[ Szerkesztve ]
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
macska
tag
USB 3.0, mert majdnem maximálisan kihasználja az USB 2.0 sávszélességét, azaz megy USB 2.0 porton is.
A-Data S102 PRO 32GB. Nem sokkal drágább szerintem, mint 15000, én egyértelműen ezt venném. Masszív, nincs LED rajta, de nem rossz cucc. USB 3.0 port alapcserekor valószínű lesz, vagy br. 3000Ft körül PCI-E USB 3.0 kártyát tehetsz később a gépedbe. 3.0-ás porton olvasás: 99.XX MB/sec, írás: 50.XX MB/sec A-Data S102 Pro 32GB-nál körülbelül.
[ Szerkesztve ]
macska
-
macska
tag
Szerintem nem. Szemből a 3.0 pendrive-ba ha belenézel, alul a 4 lapos csati a 2.0 szabvány csatija, felül az 5 pucukás, melynél a középső pucuka kisebb mint a többi, a 3.0 csatlakozó rész. A 3.0 pen drive 2.0 porton simán müxik PC-ben, média lejátszóban is. De az előző válaszomban egyértelműen leírtam, hogy 2.0 csatlakozóban simán müxik a 3.0 pendrive, + ha visszaolvastál volna pár oldalt, meg sem kérdezed.
[ Szerkesztve ]
macska
-
Vyndree
őstag
Ezzel használom a tabletet.
Olcsóbb (kb fele), stabilabb, gyorsabb és kicsit nagyobb is, de nem vészes 1.8" hordozható méret. Nekem nagyon bevált. Minden gép rendesen kezeli, mégis csak egy HDD! Eddig négy pendrive-om ment tönkre, nem bízom bennük. -
Nah végül is meglett csajomnak a penje. Egy GoodRam EDGE 16gb-osat vettem neki 5K ért. A gyártó adatai:
-Olvasási sebesség: 32 MB/s
-Írási sebesség: 12 MB/sÉn ezeket mértem:
Innen vettem. És 3 munkanap alatt itt volt 1k ból lengyelből .
Amúgy ezt soha nem értettem, hogy itt helybe van hogy 2500Ft a posta és ráadásul jön egy hétig is..
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
shteer
titán
Silicon Power Marvel M01 16GB USB3.0 sebességteszt tőlem
olvasásban hozza az elvárt sebességet, írásban nálam nagyon gyenge
ipon tesztben jobban szerepelt
valószínűleg nem szerei az Asmedia kontrollert a lapomon, hét végén lesz akalmam egy ASUS A54H laptoppal is kipróbálni
szerintem jónak tűnik..
-
Helyzetjelentés... Az újjonan vásárolt goodram-t nem simeri fel a asztali cucc. Gép, mediabox kezeli mint állat. Lehet hogy a kis asztali nem bír el a 16gb-al? A lényeg hogy pont erre lett vásárolva..
[ Szerkesztve ]
-
zotyesz 1
tag
Sziasztok, olyan USB kulcsra lenne szuksegem,amelynek max. fogyasztasa 100mA, tudnatok ajanlani valami konkretat? (nemcsak marka,pontos tipus kell). A neten 2 napja keresgelek,de a fogyasztast nem irjak sehol. Nem energiasporolas szempontjabol kell ilyen,hanem egy berendezes csak ilyenre masolja ra az adatokat,5 felet mar probaltam,mind kingston volt,es az a berendezes mindig kiirja hogy arra a kulcsra nem masol. (a manualban irjak is, hogy csak max 100mA fogyasztasu usb-vel masol) Koszi
-
-
zotyesz 1
tag
válasz Ereshkigal #1637 üzenetére
Koszi a valaszt, de azt nem tudom hogy mukodne-e regi 1.1-essel,amugy a kapacitas eleg lenne barmilyen kicsi,mert csak szoveges dokumentumokrol lenne szo,ma reggelig gugliztam,de sehol semmi adat ami a fogyasztast (mA) illeti.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nézegettem pendrive-okat és 32GB-s verzió kéne, ami megbízható, és lehetőleg USB 3.0-ás, és olyan 10k körül. Én eddig ezt találtam: [link], kicsit több mint 10k, de szerintetek ez jó, vagy van jobb/olcsóbb ilyen kritériumokkal?Matthew 24:42
-
-
macska
tag
Azt hiszem, megoldódott a média lejátszóban való Silicon Blaze B10 lejátszási stabilitása.
Amikor a média lejátszóból kiveszem a pendrive-ot, PC-be teszem, akkor kérdezi a rendszer, hogy végezzen file rendszer javítást a pen drive-on, vagy sem. Amióta azt választom, hogy végezzen javítást, azóta stabil. Kíbirom azt a 1 percet. Azt tapasztaltam, hogy ha formázás után több file-t teszek rá, simán folyamatosan lejátszotta órákig is. Ha a PC-n file mozgatás volt, hozzátettem, töröltem, akkor gond adódott, leállt. Ha viszont a PC-be teszem, és a javítást választom, akkor nincs probléma,összességében azt mondhatom, hogy full stabil a a pendrive működése az LG DP1 média lejátszóban is.[ Szerkesztve ]
macska
-
Hali az A-DATA S102PRO nak van nyakbaakasztója vagy legalább valami kis lyuk rajta ahova lehet rögzíteni. Végül is eladtuk a goodramot és inkább odaadom csajomnak a Voyagert és én meg veszek egy s102pro-t
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest