Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz DarkDeer #1160 üzenetére
Köszi!
"A kisebb modellek nem direkt lassabbak, hanem a technológia miatt."
Nem mintha üldözési mániám lenne, vagy ilyesmi, de ez nekem eléggé gyanús.De csak olvasásban gyorsabbak, nem? (az alacsony árkategóriában)
Az Adata N005 szerintem kilőve, mert ha jól emlékszem a hozzászólásokra, ez nem igen férne be a farmer zsebembe.
De ez a színváltós Blaze pendrive tetszik. -
Core2duo6600
veterán
válasz DarkDeer #1162 üzenetére
Van nekem egy 32 Gb os. Corsair pendrive om.
Ha még lassút láttál, akkor ez az, van egy 8 Gb is, meg nem mondom milyen, fényévekkel gyorsabb, az hozza durván a 8 - 10 000 es TC vel, de a Corsair, 3 000 körül, de néha még lasabban megy, nem is használok őket, inkább WD passportot hordozok, szerintem sokkal inkább megéri hdd ét venni, mint pendrive ot.
ráadásul vannak már 1.8 as hdd k is, van egy ilyenem is, ez 20 000 körül dolgozik, 30 gb os, és 7 000 HUF ba került.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
nagyúr
válasz DarkDeer #1207 üzenetére
Még nincs usb 3.0-ám, de majd a következő lapon lesz. Amúgy meg remélem én is hogy jót választottam. Köszi a választ.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
maestro87
őstag
válasz DarkDeer #1202 üzenetére
"Transcend Jetflash 700
Adata S102
Silicon Power Blaze B10
Corsair Flash Voyager USB 3.0
Adata N005
Kingston DataTraveler Ultimate 3.0
Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2"És írási sebességben is ez lenne a sorrend? Leginkább a 8GB-os változatbeli sebességek érdekelnének, hogy érdemes-e 1-2 ezerrel többet kiadni érte vagy nem.
Az első 4-ből melyik a leginkább ajánlott? Ahogy néztem ezek vannak leginkább egy árszintben.
1-2Mb/s-os írási sebesség eltérés nem érdekel. De ha egy 16GB-os jobban megérné ár/érték arányban akkor az még jobb lenne.
De ha a 8 és 16GB-os változatok között sebességben nincs eltérés, akkor jó lenne a 8GB-os változat is.Sub-ZeRo: Csak az a baj, hogy nem sokat érnek azok az infók amik a neten vannak. Valami teszt kellene, de nem tudom, hogy hol keressem. Az Adata S102-nél valami 11MB/sec írási sebességet találtam, itt meg pár hozzászólással feljebb egy belinkelt képen ~30MB-os van.
Egyébként tetszetős kis darab? A színváltozás jól néz ki, vagy nem egy nagy szám?
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz DarkDeer #1225 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor valószínű, hogy 16GB-os lesz ha találok olcsón. Gondolom akkor a Corsair Flash Voyager-nek (16GB) a sebessége is olyan 22MB/s-nál mozoghat írásban, tehát szerintem marad a Silicon Power Blaze B10 16GB (ez jobban tetszik ).
Mégegyszer köszi az infókat!
Még annyit, hogy a Flash Voyager-en nem tudod, hogy van-e visszajelző LED?
(Csinálhatna már a PH még egy pendrive-os tesztet ). -
FireKeeper
nagyúr
válasz DarkDeer #1290 üzenetére
attól is függ, hogy mekkora pendrive-ról beszélünk. itt is megfigyelhető az, mint az ssd-knél, hogy az olvasási tempó általában minden modellnél azonos egy családon belül, az írási tempó pedig nő ahogy a kapacitás is nő. nyilván mert több chipet használnak fel egy adott NYÁK-on.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
atesss
addikt
válasz DarkDeer #1353 üzenetére
Köszi, ez már egész jó méretben.
Alig nagyobb, mint a Kingston (9mm-el hosszabb).Viszont egy gond sajnos van vele: [link]
Hivatalos adat: The C103 has read speeds up to 90 MB/sec and, write speeds up to 10 MB/sec, ...
... (Test data displayed for 16GB product)Cserébe legalább viszonylag olcsó...
És van 8GB-osban is, bár itthon egyenlőre csak egyetlen helyen látom: [link]MOD:
Találtam máshol is 8GB-osat: [link]
Viszont ha igaz, amit a 8GB-os írási sebességéről írnak, akkor ez már lassan siralmas:
Olvasás: 50 MB/s
Írés: 5 MB/sMOD2: Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: [link]
(Innen származik a kép: [link])[ Szerkesztve ]
-
macska
tag
válasz DarkDeer #1495 üzenetére
Én is egy 32GB (!!) S102 Pro-t teszteltem a cristaldisk progival. Néhány oldalt visszaolvasva megtalálhatóak az eredmények. Stabil, jónak tűnő cuccos.
USB 3.0 9x MB/sec az olvasás. Írás: 49.X . Total Commanderrel 45-47 MB/sec az írás, hasonlóan a Silicon Blaze B10-hez, az olvasás gyorsabb a 102 S Pro-nál. Fémtokozás, led nincs rajta. Henger alakú, kicsit ezáltal "vastag". Én megvenném.macska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Nagy SSD BAZÁR (csomagküldés: csak 1200Ft)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest