Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macska

    tag

    válasz FireKeeper #1454 üzenetére

    Én például egy nyugati tesztoldal alapján szúrtam ki, hogy a Silicon Blaze B10-em rossz. Cserélték, jó lett, bár volt vele kis csatlakozási gondom, ami megoldódott.Most szuper gyorsasággal megy. 12400Ft-ért jó vétel volt, még a későbbi nehézségek ellenére is.
    Ha valamit veszek, utána kell nézni, időt kell rá szánni.

    Én, amikor pen drivo-ot akartam venni, nézelődtem, és amikor rátaláltam erre a topikra, rászántam 1 órát, és végigolvastam. Ha igazán segíteni akarunk másoknak, több adatot kéne megadni, ami viszont nem gyári. Néhányan meg is teszik, nem sajnálva az időt arra, hogy letöltsék az ingyenes tesztprogramot, és felhasználói valós adattal segítsenek másokat.
    Tesztprogi pl. CrystalDiskMark3_0_1b

    Mert ezek az adatok felhasználóktól származnának, és nem kicsit kozmetikázottak a gyártó által.

    A lényeg szerintem, mennyi pénzem van max rá, és mely szempontok fontosak a számomra.
    Murphy törvénye alapján "Ami elromolhat, el is romlik." Tehát erre választ senki nem tud adni, hogy meddig lesz jó. Én például, amikor csak tehetem, szabályosan veszem ki a pen drive-ot a gépből, azaz használom a leállítást szoftweres-en. 30 másodpercet kibírok. Évente 5X húzom ki e nélkül, holott tudom, hogy igazán ma már nem számít, mert csak a rendszerből veszi ki a Win7, a tápot nem kapcsolja le. Anno a Win98 az akkori pen drive-okról levette a tápot a szoftveres kikapcsolás által.

    [ Szerkesztve ]

    macska

Új hozzászólás Aktív témák