Hirdetés

Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz urdug #39294 üzenetére

    "nem ajánlott kategória, miért? -az ujjadon marad a billentyű? ...meg, ne csalódjon: úgy is fog hiszen a technika halad előre a gép pedig marad., és szépen lassan elavul több százezres masina."

    Szerintem nagyon is fontos a support és a minőség. Elavul minden persze, de nem mind1, hogy elavul vagy tönkre megy. Sajnos nagyon sok low price gépet úgy tudnak csili vili processzorral meg vga val adni, hogy mellette a leggagyibb anyagokat pakolják bele +zéró hővezetés tervezés, ergo rátüsszentesz és eltörik, túlforrósodik stb. kb, meg 1 év után lekopik a billentyű meg a ratyi festés az egész gépről (jó esetben nem reped törik mindenhol...). Jó pár ilyen gépet láttam ( 100-200k s acer, fujitsu, dell, asus....) de még múltkor amikor egy boltban voltam az eladó srác mutatta, hogy menjek oda a nagy akciós 240k s dell géphez és nyomjam meg a középső gombot a bill.en. Úgy hajlott be a közepe a gépnek, hogy nem akartam elhinni....ok core i7 nagybetűkkel rajta

    Persze ha valaki csak kiteszi az asztalra és ott néha nyomogatja akkor jó lehet egy ilyen gép is. De ha hozod viszed magaddal akkor a support( hisz akár milyen 1milliós apple gép is elromolhat ezért van a gari.), minőség nagyon fontos....szerintem. Ezt azért jó mindenkinek aki gépet keres elmondani, hogy az ár/teljesítmény arány az csak 1 szempont a sok másik mellett.

Aktív témák