Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz modder #24924 üzenetére

    De ha én több bejegyzésre visszamenőleg erre nem találtam utalást, akkor más is lemaradhat róla, és egy hamis állítás alapján fog dönteni egy nagyon gyenge cpu mellett, ami nem fogja vinni a kedvenc játékát rendesen.

    Pont ezt magyarázom, h szinte tök mind1! Mutass egy olyan notebookot amiben olyan CPU van ami nem elég az adott VGA kihajtásához. Arra inkább már ki se térek, hogy a notebook miért notebook..... Nálunknál sokkal okosabb emberek rakják össze a konstrukciókat. Ha a VGA-t vesszük alapul akkor általánosságban a modellhez kapható a leggyöngébb CPU is elég. Most őszintén, 40fps-nél számít +/- 2 ?
    Ellentétben egy asztali számítógéppel itt minden egybe van integrálva és figyelnek arra, h a fogyasztót ne érje érezhető hátrány.

    Amúgy az egész dolog onnan indult, h az egyik modellnél +59.000ft-ért core i3 helyett core i5-öt kapsz. Megéri?

    De most ha a többség azért van itt, h mondatokat elemezzen akkor menjen el egy nyelvtan táborba. Szerintem akinek meg van a 8 osztály érti, h miről beszélek. Aki nem érti az tényleg menjen nyelvtan táborba vagy keressen egy olyan topikot ahol kötekedni lehet.

    A másik nagy harcom a fórumozókkal a consumer vs. business téma. Nehéz megérteni, h a gyártó nem jótékonysági szervezet. Mind1, témát lezártam. Ha ez jó nektek, hogy főiskolás ad fősikolásnak tanácsot nulla tapasztalattal csak tessék. Volt itt jó pár eladó, szervizes stb.... mindenki az ilyen hülyeségek miatt tűnt el. Én nem tartom magam nagy szakinak de legalább olyan helyen dolgozok.

Aktív témák