- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
semmiho
tag
Srácok, a képernyő minősége senkit sem érdekelt még? Pedig: [link]
Na ezért próbálok utána járni kicsit és én kifejezetten IPS technológiás képernyővel szerelt notebookok közül válogatnék. Sajnos ami infót eddig találtam, nem sok van, egyre több gyártó gyártó spórol ezen és a 6 bites, borzadály TN-es képernyőkkel szerelik még a drágább notebookjaikat is... -
MooN00
aktív tag
#16092 -re senki?
Valami ajánlás 250k körül a fent említett témákban?
-
olcsii
aktív tag
Sziasztok! A véleményeteket kérném.
Ti melyiket vennétek? Vagy esetleg tudtok jobbat ezeknél? 170 a maximalis ár.
Előre is köszönöm.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
champace
csendes tag
Sziasztok! (Bocs, hogy újból felteszem, mert nem nélkülözhetem a tanácsotokat.)
Megfáradt HP6715s helyére szeretnék üzleti jellegű laptopotElvárásaim:
strapabíró kialakítás (gyakran fogom egy kézzel)
megbízhatóság (min. 3 év garancia)
min. 3 USB port,
csendes és hűvös működés,
Windows7
jó billentyűzet és touchpad
15,6"Erre használom: szövegszerkesztő munka, netezés, filmnézés, WoW
Elsősorban Lenovo, Dell, esetleg HP érdekelne.
Legyen 200.000 a felső limit (de érdekel, ha sokkal jobb van kicsit többért)Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz champace #16204 üzenetére
Elitebookot kapsz már 200k-ért, vagy ott vannak a 4530s probook-ok alu házzal, nem olyan masszívak de 150k-tól már elérhető. Vagy esetleg még vostrok, lattitude-ok 200k környékén.
Llano noteszekről van már valami hír? Elég ígéretes sandy ellenfélnek tűnik fogyasztás terén is, 3D-ben meg keményen elveri, cpu ereje viszont kisebb._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rizso
addikt
válasz Chaser #16205 üzenetére
Érdekes teljesítmény a crossfire-től...Mondjuk az ár döntő lehet, bár ahogy nézem, sógoréknál az i5-2410m+2GB 6770m verzió nem sokkal drágább, mint az AMD A6-3410MX+6755G2 páros.
Ha csak integrált megoldásokat nézünk, akkor az megint más...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Chaser
legenda
Nekem majd talán olyan kéne amiben x2 apu van 160-400 SP-s vga-val és a cpu rész 2.5Ghz környékén szaladgál. De mindezt olcsón, mert az asztali verziók is olcsók. Ha eljátsszák a gyártók amit a brazos-szal akkor úgyse veszek ilyet.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok pár notebookot ajánlani videószerkesztéshez? Konkrét összeghatár egyelőre nincs. HD videók szerkesztéséről lenne szó. Gondolom az alma gépek lennének legideálisabbak, de maradjunk most windowsnál. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Caineevo
tag
hali
egyetemre kellene nekem egy laptop, de lehessen vele játszani azért, lehetőleg 15.6"-os méretben
a keret 200k, többet is ajánlhattok hagy válogassak
köszi előre is -
törölt tag
Sziasztok. Szeretnék egy strapabíróbb notebookot venni. Naponta legalább 8 órát használnám.
Amiket szeretnék:
Windows 7 op. rendszer
Min. 4 usb port
Min. 4gb memória
i3,i5 processzor
ATi vagy Nvidia vgaÁltalam preferált gyártók: Lenovo, Toshiba, HP.
A keret: 110.000 Ft (bruttó)
Köszönöm előre is!
-
-
gr3g18
csendes tag
Sziasztok! Igazából tanácsér fordulok hozzátok! Ami adott az én gépem és egy másik kolléga gépe!
Az én gépem egy HP pavilion dv7 1175nr tipusú gép ami 2 éves és nincs rá gari már!
A kolléga gépe egy Toshiba L505D-109 tipusú garanciális 5 hónapos gép!Érdemes régi pavilion dv7 est elcserélni egy garanciális Toshibára? Van kereslet a Toshibára? Mert ennek is eladás lenne a sorsa! Majd írjatok! Várom a válaszotokat! Előre is köszönöm a válaszokat, mert akkor lehet hogy el is mennék érte és cserélnénk!
-
Tomics
addikt
Eladó egy megkímélt Acer Travelmate, hátha érdekel valakit.[link]
PH! addikt since 2004
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, tanács kéne, tudnátok-e ajánlani valami "best of" féle laptopot, a leírt szempontoknak megfelelően!
Mert én nem nagyon vagyok jelenleg abban, hogy melyik márka a legjobb, és melyiket kell kerülni.
Szóval:
-Magyarországi garancia, lehetőleg 2-3 év, akár ráfizetéssel is
-120e Ft környéke
-15" környéke
-Lehetőleg minél erősebb, de nem játékra kell természetesen
-Webkamera nem kell , ellenben kártyaolvasó jó ha vanKöszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Rohen
csendes tag
Üdv! Az Acer 5755g-ről mit lehet tudni, milyen az anyaghasználata, érdemes megvenni? A laptopszalon [itt] 175ezerért adja, 3 év garival.
Illetve [itt] van az 5830tg, 179ezerért, szintén 3 év garival, van valami különbség a megjelenésén kívül az 5755g-hez képest (a hdd-t nem számítva)? Az 5755 bírja a timelinex-es gép üzemidejét?
-
turbogyurko
csendes tag
Hello!
Döntenem kéne két gép közül:
Acer vs. Dell
Néhányan írtátok, hogy az Inspron széria nem túl jó (annyit értek, h melegszik, de ez az első notebookom, szóval nem igazán vágom, h ez mivel jár, pontosan miért rossz ez), tehát ha kb. 6 évre lenne a laptop, mindenképp jobb választás lenne az Acer még gari bővítéssel is?Köszi!
-
padra
aktív tag
válasz turbogyurko #16232 üzenetére
Én is úgy hallottam hogy a Dellnek ez a szériája nem sikerült a legjobbra.Szerintem vedd az Acert + 2év garit.Nekem is 5750g-m van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
momo2828
tag
Sziasztok!
Én is laptop vásárlás előtt állok egyetemre, és érdekldőnék, hogy ti mit ajánlanátok erre a célra. Legfőképp filmnézésre és netezésre használnám, de természetesen a WoW is fent lenne
A keret 200k lenne, eddig ami szimpatikus az egy Acer Aspire 7750g. Mi a véleményeetk róla?Előre is köszi a válaszokat
-
zsola32
senior tag
sziasztok
hosszas keresgélés után találtam egy egy notebookot, a kiszemelt:
HP Pavilion g6-1003sh (LK848EA)mit szóltok hozzá?
ára úgy 110 rugó környékén.
netezésre, szövegszerkesztésre és filmes tartalmak lejátszására szeretném, játékok nélkül.
előre is köszi a válaszokat
-
Chaser
legenda
válasz Unbaised-Ben #16230 üzenetére
Fujitsu A530 i3 380-nal 115k-ért 3 év garral. Ramot ildomos bele venni, +4GB-ot kapsz 6-7k-ért újan, +2GB 3k körül van.
-
randras
veterán
Az Acer 5750 (és 5755)-ös szériákkal kapcsolatban tudtok abban segíteni, hogy
- driver CD bent van-e a csomagban, vagy vadászni kell-e rájuk a honlapról, illetve hogy milyen minőségűek (Dell Inspiron driver progi megteszi azt, hogy fényerő random indításonként nem állítható, wifi és bluetooth automatikusan bekapcsol, stb...)
- mennyire strapabíró (Dell helyett azért szeretnék/kellene erre váltanom, mert hiába a 3 év gari, ez NEM strapabíró)
- ujjlenyomat/karcgyűjtés ?
- alacsony terhelés melletti akkuélettartam (értsd.: programozom, notepad++ és google chrome fut a gépen CSAK aktívan, meddig bírja)
- telefont tudok-e tölteni kikapcsolt állapotban rólaBocsi, hogy sok a kérdés, de második laptop vásárlásánál nem akarok belefutni agyanazokba, mint azt elsőnél...
[ Szerkesztve ]
-
capaszaju
tag
üdv!
kinéztem 1-2 laptopot, és véleményeteket szeretném kérni, melyik lenne a legjobb választás, illetve ha van jobb megoldás, akkor kérlek ajánljatok másik laptopot.
felhasználás: gépészmérnök szak(tervezö progik, stb.), szokásos net zene film, némi játék, meg még a fene tudja, hosszu távra tervezve, tehát legalább 3 év.
az általam kinézett anyag: HP pavilon g7 HP probook 4730 Samsung rf511 Lenovo g770köszöntem! üdv!
-
semmiho
tag
válasz d@minator #16210 üzenetére
Köszi, igen, a Lenovo x220 az valóban ilyen. Találtam még kettőt közben, az egyik a HP 8540-es modellje, illetve a Dell M4600, amit viszont itthon még nem lehet kapni.
Ijesztő, hogy ennyire a minőség rovására ment a költségcsökkentés, 4-5 éve állítom, jóval több IPS-es és (inkább) PVA-technológiás panel lehetett a gépekben, de sajnos nagyon teret nyert az olcsó TN-es...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz semmiho #16241 üzenetére
Én pva-sat még nem is láttam. Aminek tényleg szép képe van és sztem ips a fHD kijelzős dellek, xps, lattitude. Lattitude-öt láttam személyesen, nem igen tudtam belekötni. Elvileg nem is sima fehér ledes a megvilágítása, hanem RGB, bár erre ezt mondták ez csak valami marketing duma, ettől független engem meggyőzött.
-
semmiho
tag
válasz Chaser #16242 üzenetére
Itt egy lista az IPS paneles gépekről, ami ugyan nem túl friss talán, de például használt notebookot keresőknek hasznos lehet.
Közben találtam még pár most forgalmazott IPS-es notebookot, amelyekben elérhető az IPS, mint opció, Tehát, a bővített lista:
Lenovo x220
Lenovo w520
Dell M4600
Dell M6600 (IPS később az év folyamán) RGB-LED
HP 8740M 10bit RGB-LED
HP 8540M[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Unbaised-Ben #16245 üzenetére
Keress rá az A530 kifejezésre itt a topikban, az egyik legmegbízhatóbb gép, halk és hűvös is. Nem fu-si, csak fujitsu, a siemens rég kivált a cégből.
Több éves gar járhat HP-hoz -modell függő-, lenovo-hoz ált-ban 2, dellhez 3-4, toshibához 2, asushoz szintén, msi-hez is. Acerhez 1 de bővíthető 3-ra..gyakorlatilag nagyon kevés brand van ahol 1 évet adnak már, ilyen pl emachine és packard bell, de ezek szintén acer tulajdonban vannak. Az nem mind1 még, milyen szervizháttér van a több év mögött, fuji az elsők közt van._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Chaser #16246 üzenetére
Értem, köszi a felvilágosítást És ezek a márkák mind magyar garisak, teszem azt ha valami baj van a laptoppal, akkor Magyarországon szervizelik, mert nekem olyat beszéltek, hogy viszik ki szlovákiába őket... Ez igaz?
Igazából nem is nekem kellene, csak megbíztak a vásárlással Én egy DELL Inspiron M5010 néztem ki, csak követni nem tudom már, milyen processzor, integrált vga lenne a legjobb, bár tudom, nem játékra kell -
d@minator
addikt
válasz Unbaised-Ben #16245 üzenetére
Ez már nem a régi Fujitsu. 3év garanciával ennyi pénzért igen jó vétel. Ha igazán megbízható laptopot keresel gyengébb teljesítményben is 250e fölött kell keresgélned.
Az a Dell 5010 egy elcseszett széria. Hangos, gagyi műanyagból van, volt akinek a billentyű eltört, a kijelzője sem a legjobb. -
doser0717
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #16247 üzenetére
Ha jól tudom Acer, MSI külföldön szervizel. Asus-nak van háztól házig garanciája, tehát érte mennek ha elromlik és vissza is viszik (Mo.-n javítanak), Delléknél (nem tudom ez minden modellre igaz e) van hogy a szerelő megy ki és a lakásban megjavítja.
Többit nem vágom.FK8, Valoriani Baby 75
-
Unbaised-Ben
senior tag
Oké, köszi a segítséget, megpróbálom meggyőzni az illetőt
Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest