- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
And01
aktív tag
válasz muveszur #15250 üzenetére
Renew gép biztos lesz de milyen paraméterekkel az majd akkor derül ki.
Gpu: Én is egy 8540P-t használok az nvs5100 elsősorban munkára, számolásokra
készített professzionális kártya!
A célszegmens elsősorban nem a játékosoké hanem a mindennapi professzionális munkáé!
Játékos teljesítménye körülbelül alsó középkategória. -
vikt
csendes tag
2 héttel ezelőtt már kértem itt segítséget és kaptam is.
most a napokban aktuálissá válik a vásárlás, és e két gép között vacillálok:
Dell Vostro 3750
és
Dell XPS L702Xa kérdés, melyik az ajánlottabb? (az megvan, hogy a vostro matt, az xps glossy )
ill. érdemes-e teljesítményben ennél feljebb mennem (a fenti két típuson belül ez adott lenne), ha a választás legfontosabb szempontjai: tartósság, jó szervíz-feltételek, filmezés-netezés-word-excel-ppt lefedik a használat 99%-át. vagy a linkelt teljesítmények ezekhez untig elégségesek?
ja és még valami: hol lehetne ezeket élőben is megnézni?
-
Bator92
tag
Hellosztok!
Megint én
Mivel elkezdtek fogyni az Acer 5750G sorozat tagjai és nem tudni, hogy mikor lesz új, már kezdek más felé kacsintgatni. Bár félek, hogy az Acerekhez hasonló jó ár-érték arányú notebookot már nem fogok találni.
Erről mi a véleményetek? Van valakinek ilyenje? [link]
Bár drágább, mint az Acerek (nem is kicsit), legalább alapból két év garancia van rá és a design is jobbnak tűnik, mint Aceren (bár ízlések és pofonok). Ezt a notebookot nem lehet valahol Windows nélkül kapni? Mert sztem az nyomja meg az árat. Egy 20-sal olcsóbban más sokkal jobb lenne.
-
Bikkrom
senior tag
válasz Bator92 #15260 üzenetére
Aqua.hu-n még lehet kapni az Acert igaz nem az iponos 134ezres áron. Az RF511ről nem sokat tudni. Megkésve jött a versenytársakhoz képest és azóta sincs teszt. Egy nagyon rövid semmitmondó angolt és egy lengyelt találtam notebookcheckről linkelve.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
ktommy91
addikt
-
Bator92
tag
válasz ktommy91 #15264 üzenetére
Ezt a tesztet olvastam már. Ebben meg azt mondják, hogy az i3-mas proci már megérződik az i5-öshöz képest játékok alatt. Bár sztem nem tesztelték külön, csak úgy mondták. Vagy akkor most hogy van ez?
Akkor az RF511-ből nincs is windows nélküli verzió?
Hol tudom megnézni az i3-2310M 2.1GHz és a i5-2410M, 2.3 GHz procik közötti különbséget, hogy egyes programok milyen gyorsak velük? Mivel elméletileg játékokban nem jön ki a különbség. Bár ki tudja. (Stratégiai játékokkal még nem láttam tesztet.)
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
HP g6-ot láttam hogy sok embernek ajánlottátok. Üzemidőről lehet valamit tudni ennél a gépnél? Szüleimnek kellene laptop kizárólag netezésre és filmezésre max 120e-ből. Még a Fuji a530-at néztem a több gari miatt.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Nikolaas
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag munkahelyi, irodai, egyéb platformok (tőzsdei) és internetes használatra szeretnék notebookot vásárolni. Nem ezen néznék filmeket, játszani már nem játszok stb. stb.
A lényeg, hogy egyszerre néha több minden is zökkenőmentesen fusson, gondolom ez a procitól és memóriától függ leginkább.Látom nagyon sokaknak a DELL-t javasoljátok, rájuk gondoltam én is, mert tudtommal alapból jó sok cégnél DELL a céges gép. Egyedül, ami nem tetszik, és ami egyik ismerősömnél is jelen van, az a hűtése. És itt is láttam pár embernél ezt a panaszt.
Ezt sikerült már nekik orvosolni az újabb modelleknél?Tehát elsősorban DELL-re gondoltam, de, ha bármi más javaslat van, azt szintén nagyon megköszönném. Árbelieg 200 környékét szánnék rá, mert egy olyan gépet szeretnék, ami 5-6 évet is kibír simán.
Tudnátok nekem segíteni a választásban? Nagyon hálás volnék, mert annyira profi szinten nem vagyok képben ilyen területen.
Előre is köszönöm szépen a reakciókat.
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz Nikolaas #15273 üzenetére
Szerintem ez a Latitude E5420 kell neked. Minőségi ház(azt hiszem alu és magnézium), minőségi gép, nem túl nagy a noti ezért könnyen hordozható. SB i5 processzor, 4 év garancia! Itt van róla egy pofás kis teszt. Kis szépséghibája a 2Gb ram. De mivel a keret alatt van bőven és 5-6 évre tervezel érdemes lenne 8GB ramot belerakatni. Ezt a bolt megcsinálja neked. Olyan 12-16ezer lenne bele a memória. Még így is 200ezer alatt lesz. Játékokon kívül mindenre szuper. Munkára, filmre stb. 1-2 mai játék is eldöcög rajta de azt írtad nem lényeg.
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Chaser
legenda
válasz Bikkrom #15274 üzenetére
Ha tőzsdézik jobb lenne nagyobb felbontás, saját tapasztalat, meg inkább 15.6". Amiket leírt arra bőven elég 4GB ram, nem kell hozzá szaktudás, szerencsére ennél a gépnél nem kell szétbontani alkatrész cseréhez az egészet. Csak a fedlap alu, többi rész műanyag. Valami 3 komponensű fémet írnak a dellnél, de megnéztem, műanyag. Viszont legalább ujjlenyomatot nem hagy. Volt itt egy tag, 5520-at vett, de lemezátviteli gondok voltak, vett egy másik ismerőse is nála is. Vagy hdd vagy a chipset, bár más sandy tulajnál még nem hallottam erről, érdemes előtte utánajárni. De sztem a hdd lesz a ludas. Ez a vostro sztem jobb választás, alapból 4GB ram +W7.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
2 gép közül választanék, de nem tudom eldönteni, hogy a megéri a 15e-rel drágábbat megvennem?
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_5742zg_p623g64mn_lx.rlv0c.023/180833
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_4552g_p343g32mn_lx.rbs0c.052/178677
Nem erőgépek mint látható, filmet nézni,illetve régi kedvenc játékokkal szeretnék csak játszani.
Van valakinek tapasztalata, hogy a 14" -os kijelző mennyivel alkalmatlanabb az általam említett célokra?Köszi elore is!
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Nafika
csendes tag
Sziasztok!
Látom már sok embernek segítettetek, ha van rá lehetőség most én kérnék segítséget.
Nekem a gépek 4-5 évig szolgálnak, főleg internet, film hegyek, és Office programok a fő felhasználási területek.
15” és nagyobb képernyő lenne a kérés, persze a nagyobbon van a hangsúly , és 150.000Ft.a keret rá, ebből szeretném kihozni a legnagyobb legerősebb gépet .Köszönöm, hogy szántok rám némi időt és tudást
-
Theodolit
tag
Yo!
Már majdnem bizonyos vagyok ,hogy melyik laptopot(dell xps l502x) veszem meg csupán két kérdés fogalmazódott meg bennem amire talán a nálam tapasztaltabb emberek választ adhatnak!
1.Megéri-e rákölteni plusz egy 10est a Szigetre félretett pénzemből a laptopra amennyiben ezért:1366x768 helyett fullhd,i3 helyett i5,320gb helyett 500gb,2gb helyett 4gb,de windows 7helyett freedos,valamint gt540 helyett gt525?
2.hallotam hírét, hogy a gt540 elég jól viseli a tunningot,valamint azt is tudom hogy ugyanaz a mag található benne mint a gt525ben, vajon lehetséges-e, hasonló gt550<hez mérhető teljesitményt kifacsarni belőle egy jó hűtőpad segítségével?theo
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ki mire szavaz?
1-2 régebbi játék lenne, meg munka: excel, word, stb.hp g6 1008sh,HP Pavilion g6-1000sv, lenovo edge, tosiba c660 1dn,ACER Aspire 4552G, Fuji A530, ASUS X52DE, esetleg egy renew gép?
Valamiért a hp és az ACER nem annyira szimpatikus mint márka, pedig a hp g6 sokszor soknak ajáljátok.
Várom a szavazatokat
Köszi -
gyilok06
csendes tag
Hali
melyik lenne jobb választás?
Lenovo Z560
HP Probook 4520s Champagne
köszii -
Chaser
legenda
válasz Theodolit #15280 üzenetére
Csak a felbontás miatt is megér +20k-t, cpu miatt kb 10-et, ram az most filléres, de jó esetben 1x4 lenne benne, vga megoldható, w7 oem 22k kb amit buknál, tehát összegezve megéri.
szerk: Newm tudja valaki backlit billt lehet-e már venni 502-höz? Volt phtv teszt az i7-es verzióról, abban mintha írták volna egy kommentnél, de megnézni nem tudom a videot mert valami iszonyat fosch az a silver light.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Drughi #15286 üzenetére
Ott már biztos, csak ha a tesztben magyar volt akkor már itt is kapható elvileg, ebayen meg valszeg nem magyart árulnak. De majd írok legfeljebb egy mailt a humansoftnak vagy átmegyek a dell topikba
-
Chaser
legenda
válasz Drughi #15288 üzenetére
Persze, mert lattitude az üzleti gép, abba kell pötsök a dellnél na, hát ez van. Múltkor e6500 v 6400 backlitről kértem árat, hát olcsóbb volt itteni bármelyik magyar árusnál és számla is volt mellé. Szóval nem vészes a gép árához képest. Nem tudom hogy i7-ben van-e, nem tudom megnézni a videot, netem is lassú de gyors netnél is laggolt meg elcsúszott a hang. De itt van, hátha te többre mész vele.
-
Drughi
addikt
válasz Chaser #15289 üzenetére
Nem nézem végig a videót, de szerintem nincs a tesztelt gépben. Nekem az XPS-emnél a kurzor gombokra volt rajzolva a bill világítás fel, illetve le kapcsolója (természetesen az FN megnyomásával)
A videón direkt figyeltem, de nem láttam ezt a felfestést és Pheke sem említette a videóban erre utaló gombot.szerk: -=Libria=--nak ilyen gépe van. Kérdezz rá, hátha tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Ja bocs elírtam
2-3 éves játékra gondoltam, persze nem baj, ha az újak is mennek max 120 lenne a határ.
1 szavazat a fujira
azt nem tudom hogy a lenovo edge 13-as kijelzője nem nagyon pici-e. Láttam élőben is nagyon szép, jó és strapabírónak is tűnik. könnyű lenne hurcolászni is. valaki írta, hogy a 15ös nem sokkal nagyobb a 14-nél, ez mennyire igaz? -
őstag
Sziasztok!
Nézelődtem, de nem vagyok biztos a dolgomban.
300-350e-ig keresem a "legjobb" gamer notebookot.
Újonnan venném, nem használtan.
Tudtok adni pár típust, ami szerintetek jó?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Drughi
addikt
válasz KonzolKartel #15296 üzenetére
Asus G73
-
Drughi
addikt
válasz KonzolKartel #15298 üzenetére
Hogy elég-e azt neked kell tudni.
Ha elég mindenre amit használsz, akkor fölösleges cserélni. Az tuti, hogy az Asus erősebb lenne, de ha nem használod ki, akkor nem kell megvenni. -
And01
aktív tag
Játszani használni a 15" már jó, cipelni meg 12-13" az optimális!
Tekintetbe véve a rászánt összeget egy g6 lesz a te géped![link]
Olcsóbban kapsz itt viszont a lokalizáció nemzetközi és kevesebb a garancia![link]
A g6 ajánlható egy jó ár értékű laptop, a nagyobb garanciára törekedj, nem baj ha alapban kevés, de akkor a bővithetőséget érdeklődd le!
13-14" gépet normálisat úgy sem kapsz ennyiért![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest