- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Várható, hogy Augusztus végére csökkennek az árak a notebookszegmensben, vagy ez most az uborkaszezonban nem éppen valószínű? -
Thusor
őstag
Következő nagy kérdésem lenne. Kisebb 3D-s tervezésekhez és internetezés, zenehallgatás, filmnézés, office alkalmazásokhoz mely üzleti notebook lenne jobb választás főként megbízhatósági szempontból? Lenovo Thinkpad T520 vagy Hp Elitebook 8540p?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Drughi
addikt
válasz Thusor #15303 üzenetére
Egyikkel sem lesz problémád.
A HP-ban erősebb a grafikus mag és talán a proci is, ezért lehet, hogy jobban melegszik. A TP-ben kisebb a felbontás, de szerintem jobb a szoftveres támogatás hozzá.Neked kell eldönteni, hogy főként mire használod, de tervezéshez jobb a nagyobb felbontás és a jobb grafika, így inkább Elitebook
-
And01
aktív tag
válasz Thusor #15303 üzenetére
Az én gépemben (8540p) egy i5 560 van. (turboval 3.2gh, vga ugyanaz)
Melegedésre nincs panaszom teljesen jó gép!
Hátrányai a súlya (3kg) és kicsit szorosak a zsanérok.
Viszonylag szép hangzás, jó minőség!
Meg annyiért az a gép iszonyat jó vétel!ui:
A thinkpad vga-ja erősebb 96&48sp[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Köszönöm a válaszaitokat. Én is inkább a HP-ra tenném a voksomat. Bár kicsit a renew gépektől félek. Ezekre is lehet +1 év garit venni? Illetőleg meg lehet vásárlás előtt vizslatni őket, hogy nem e sérültek, vagy pixelhibásak?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
And01
aktív tag
válasz Thusor #15307 üzenetére
A renew géptől nincs okod félni!
Hacsak nem szúrták el a kiírást az általad nézett gép új[link]
Ennyiért vétek nem megvenni: 8gb ram, ssd,full hd
Ha valami egyéb kérdésed van csak nyugodtanVan garancia bővítés de szerintem 3év alapgarancia elég, utánna meg lényegesen jobbat tudsz venni!
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Akkor megnyugodtam . Remélem még 2 hétig lesz ez az akciós, addigra jön össze a pénz.
Egyébként honnan lehetne szerezni ehhez a géphez HDD Caddy-t ha szeretnék majd nagyobb tárhelyet is? Billentyűzete milyen, könnyen szokható?[ Szerkesztve ]
-
szoti27
tag
Sziasztok notebook vételre szánom a fejemet és 130-135 ezret szánnék rá! Milyet ajánlotok? Köszönöm!
-
And01
aktív tag
válasz Thusor #15310 üzenetére
Nekem bejön a billentyűzet , teljesen jó, a led lámpa aranyat ér ilyenkor este!
Az odd helyére szerintem lehet venni!
De hívd fel a Hp-t az a biztos!Vagy veszel egy külső vinyót!
Van a gépen 2db usb3 sávszéllel nem lesz komoly gondod, a 160gb ssd rendszernek fontos dolgoknak elég!szoti27:
írd le mire szeretnéd használni, úgy könnyebben tudunk segíteni![ Szerkesztve ]
-
-
badd
tag
Sziasztok!
Épp laptop vásárlás előtt állok. Elég sok gépet megnéztem már, de most találtam egy elég jót, aminél nem tudom hogy lehet-e jobbat találni 500huf alatti kategóriába.
A gép pedig a Toshiba Tecra R850es sorozata. Amit néztem abban van egy i5-2520m proci, 4GB ram, ATI HD 6450m vidikártyával, és mindezt 2,5kgért, 2,54cm vastagságért, és elvileg 7óra max üzemidőért.Nektek mi a véleményetek erről a gépről? Pl. a monitora az érdekelne hogy milyen.
Egyébként felhasználási terület: netezés, irodai munka(tanulás), zenehallgatás/szerkesztés, fotók szerkesztése, filmek nézése/szerkesztése, néha napján egy kis játék, de az nem durván. Monitor méret: 14"-16.4", hogy ne legyen kicsi, de még hordozható legyen.
Ha esetleg van más ajánlatotok 500huf-ig akkor azokat is szívesen veszem.
Előre is köszönöm segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Klepti #15267 üzenetére
Nagyon köszi ezért a linkért! Nagyon jó proci ez a i7 2630QM, mindenképp ilyet fogok venni szerintem, ha valamikor végre oda kerül a sor hogy lapost veszek.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Lenne egy buta kérdésem amugy. Laposoknál mi a különbség a nemzetközi (INT) és angol (EN) lokalizáció között?
És az ASUS N53SV milyen gépezet? arról van valakinek véleménye?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Lenovo IdeaPad V560G 59-057731 típusú laptoppal. Vannak ezeken magyar ékezetes karakterek? Ami képeket eddig láttam azokon nem voltak pedig a boltok magyar billentyűzetesnek írják. Például itt:
[link]
Érdekelne az is hogy lehet-e valahol windows7 x64 meghajtó programokat találni hozzá? A Lenovo oldalán nem találtam (vagy csak béna vagyok ). Az is érdekelne hogy más megbízható laptopot max.110.000Ft-ig tudnátok-e ajánlani. Esetleg a Dell Inspiron 15R-N5010 -ről valakinek tapasztalata. Tudom vissza kell olvasgatni a fórumon (fogok is de elég sürgős lenne a dolog).Előre is köszönöm a segítséget.
-
pomk
őstag
Ha valaki új laptopot szeretne vásárolni, és nincs kp.ja, annak ajánlom figyelmébe a következő hírdetést, amire most bukkantam rá:
AQUA 0%THM -
csmat
senior tag
Akkor 1 szavazat az 530-ra és egy az g6-ra
A lneovo edge, amit linkeltem nem ajálható?
további jelöltek: tosiba c660 1dn,,
ACER Aspire 4552G
ASUS X52DE
Fuji A530, I
hp g6 I
Jól látom, hogy a renew HP Pavilion g6-1000sv ez és a HP Pavilion g6-1008sh ez
között 16e a különbség ? Ráadásul a renewban csak 320 gb van viszont +1 RAM, freedos van hozzá és csak 1 év gari?[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
-
426os
őstag
Még mindig dilemmázok, nem siekrült döntenem, hogy mit vegyek (80-100k). Eddig HP 625 XN850EA-val szemezek (PCX.hu 92k, plusz adnak hozzá táskát is, eddig verhetetlen ez az ár). Viszont ha egy picit izmosabb gépet szeretnék (bár végülis azt hiszem ez is elég lenne), akkor megérné szerintetek Renew-t venni 2 helyett 1 év garival? Meglesz nemsokára a pénz, valószínűleg az említett 625-öt fogom venni, de addig is nézelődök. Vagy inkább várjak még augusztus közepéig? Addig várhat a vásárlás, de azért már fáj a fogam egy hordozható vasra. Több pénzem akkor sem lesz, de esetleg hátha mennek lejjebb az árak. Mit tanácsoltok?
.
-
Bloodaxe
aktív tag
gt 520 órajeleit mennyire lehet cibálgatni? vinnné az 550 es órajeleket?
Üdv: Zsolti
-
Bator92
tag
Hello!
Erről a notebookról mik a vélemények? Melegedés, anyagminőség, összerakás minősége?
A GT525 mennyivel rosszabb a GT540-nél?
-
fcriss
tag
válasz Bloodaxe #15326 üzenetére
A GT525M-t is lehet húzni a GT550M szintjére,XPS L502x GT525m tuning,ha nem melegszik nagyon a noti.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Egyik barátom szertne laptopot, ez ügyben kérném a szakmabeliek véleményét:
Dell Ispiron 15 R"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
M_Tomi0227
tag
Szerintetek [ezt a Toshibát] vagy [ezt a Dellt](ebben is GT540M videokártya lenne) lenne érdemesebb megvenni?
-
Drughi
addikt
válasz M_Tomi0227 #15338 üzenetére
Egyértelmű Dell
-
Nordik
őstag
A Fujitsu LifeBook A530 még mindig nagyon ajánlott vétel az olcsó kategóriában?
Nézegettem még a HP 620-at, az valamivel jobban tetszik.Melyik lenne a jobb vétel?
-
Vardar
tag
Üdv!
Szeretnék max 120-130e forintért(de inkább olcsóbban) egy notebookot venni. Csak AMD-s gép jöhet szóba, egyetemre kellene. Hálózati csatlakozó legyen rajta, valamint egy wifis modemnek is örülnék. Viszonylag korrekt játékteljesítményt szeretnék, bár amilyen játékokkal játszok, inkább proci igényesek(Hearts of Iron II-III, Europa Universalis III, Overlord I-II, Star Wars: Empire at War, Red Alert 3, World in Conflict, World of Tanks, Team Fortress 2; [ nem full HD, vizuális orgazmus szinten akarom tolni az utóbbiakat, csak tudjak velük valamilyen még élvezhető beállításon jól játszani]) Beépített DVD írónak is örülnék, valamint LED-es kijelzőnek, mivel szeretnék könyveket olvasni, és az egyetemen elég sokat fogok a masina előtt görnyedni tétel tanulás közben(egy e-book olvasó vásárlásán gondolkozok, ha a laptop kitudná váltani, akkor anak nagoyn örülnék). Windows 7-et szeretnék rá tenni, úgy hogy 3-4 giga RAM lenne a minimum amit szeretnék. Ha egy 80e-s 1 magos gép megfelelő, én annak is örülök, ha csak egy 3 magos Phenom, akkor ez van. -
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék venni jó ár-érték arányú laptopot.
Amiket kinéztem egyenlőre az az Acer 5552G (N850, HD5650, 4GB ram, Led kijelző)
Valamint a HP-nak azt a lapiját, amiben szintén 5650-van. (asszem Hewlett-Packard G62)
A DELL 5110-esét túl drágának találom, és szerintem nincs olyan jó a GT525M VGA-mint az 5650.
Végülis videó szerkesztésre, meg maffia 2, bad company 2-re kellene.
Köszönöm előre is.
•°o.OO.o°•
-
ivcsi86
tag
sziasztok.
laptop vásárlás előtt állok.
Segitségeteket kérném, h 80-max 90e FT-ért (tudom, nem sok, ennyi a keret) milyen laptopot ajánlanátok, melyiket érdemes megvenni és hol?
kitételek annyira nincsenek, max annyi h menjenek rajta az ilyen sportjátékok, akár kicsit gyengébb felbontásban satöbbi.
előre is köszönöm. -
moland007
tag
régebben segítségetekkel vásároltam vostro1015 -t
teljesen jó gép meg vagyok vele elégedve nincs cipelve vigyázok rá stb.
most megint szükségem lenne munka célra egy notira max 150 ért.
lenovo ThinkPad sl510 Intel Core 2 Duo T6670 2.2GHz
vagy
lenovo IdeaPad B560A Intel Core i3-380M 2.53GHzezekre gondoltam de jó tanácsot szívesen veszek
55A83J
Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest