Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Gsx-rr #16931 üzenetére

    leginkább azért, mert 40 és 70 között, ahová egy épített NAS ára kerül, ha takarékosan akarod összepakolni (vagy veszel egy HP Microszervert), nincs semmi, amit igazán érdemes lenne megvenni. ezt, aki teljesen fogalom nélkül jön ide, nem fogja tudni, mert honnan tudná, szerintem mindenképpen érdemes megemlíteni, mint opciót, amivel az adott ember vagy fog élni, vagy nem. e nélkül a topik címe az is lehetne, hogy ZyXel NSA325v2-t, Synology DS215j-t, vagy DS216Playt vegyek, mert másról nem nagyon szól ezen kívül. sajnos egy rohadtul árérzékeny piac vagyunk, ha mindenkinek 6-7K lenne az órabére, csak az építene szervert, akinek ez a hobbija, de mikor utoljára néztem a statisztikákat, akkor ez nem így volt, 10-20K is nagyon sokat tud számítani.

    azzal a hozzáállással én sem értek egyet, hogy 50K felett semminek sincs értelme, ami nem épített, mert a jobb gyári gépekben van egy csomó kényelmi szolgáltatás, plusz support, amiért fizetsz, de az ár/teljesítmény mutatója egy épített gépnek mindig jobb, ezen kár is vitatkozni.

    azt meg szerintem, hogy az Xpenology, mint téma erre a fórumra való-e, maradjon a moderátorok hatásköre. egyébként ha külön megvásárolható lenne, vagy a kód módosításával lehetne elérni, hogy fusson, már rég purgálva lett volna annak is a topkija. az az elképzelés pedig, hogy egy ilyen OS miatt ne beszéljünk erről a témáról, miközben van vagy 15 másik legális megoldás, amit lehet használni, legalább annyira demagóg, mint az előző bekezdésben vázolt.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák