- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompiere
csendes tag
-
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
Otthoni munkára szeretnék monitorokat frissíteni. Jelenleg egy 8 éves 720p TN paneles monitorom van.
Szeretnék két monitort egymás után kötni a következő paraméterekkel:
- 1080p
- 21.5 col
- IPS panel
- maximum 30-33 ezer forint / darab.csatlakozók a gépen: egy DVI-I és egy DVD-D valamint egy HDMI csatlakozó.
Körbenéztem már, és a legtöbb árkategóriában lévő monitor az Philips, AOC vagy LG.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy van esetleg valami sikerszéria vagy sztártípus, ami ilyen ár/érték arányban a legjobb? Nem szeretnék mellé nyúlni.
Ha tudnátok valamit ajánlani amivel tényleg nem tudok "rácseszni" azt megköszönöm!
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Xbox One S-hez szeretnék monitort. 40-60 ezer között kaphatok olyat amit nem fogok rossz szájízzel nézni egy Samsung UE50RU7102 tv után? 24" bőven elég, a minőség miatt aggódok hogy mit kapok ennyiért.
-
Mr_no_Name
tag
válasz Mr_no_Name #99652 üzenetére
Megválaszolnám a saját kérdésemet:
BenQ GW2280
csak ez, és semmi más ilyen árkategóriában
Köszönöm azért!
-
snecy20
nagyúr
válasz Mr_no_Name #99654 üzenetére
Csak ez nem IPS, ahogy írtad kritériumnak.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Frankie50
tag
válasz Mr_no_Name #99654 üzenetére
Hali!
Én ezt vettem, igaz még 29 félért, eddig tetszik. Egy aok-ot akartam, de az éppen hirtelen megdrágult.
Eddig nem bántam meg, ips, freesync, 75 Hz, szép képe van, éles betűk. Ezért az árért szerintem jó.
LG[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mr_no_Name #99652 üzenetére
Acer 21,5" V227QBIP UM.WV7EE.001
Erre is ránézhetsz ha gondolod. Nekem 3 van itthon belőle..Jó.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Jelenleg 27 col FHD 60 hz van (LG)
Mindenből fejebb lépnék:
Több col, több felbontás (1440p) több hz(75-120?)
Keret: Nem sok, igazából casual gamingre ez a mostani is elég, szóval 100 ezer nem tudnék megmagyarázni itthon
Olyan 60-80k-t szánok rá, inkább kevesebb.
Megmondom őszintén egyáltalán onnan jön az egész, hogy oazisban láttam kiállitva egy AOC Q3279VWFD8 és nagyon tetszetős volt és nem akartam elhinni, hogy csak 65 ezer!
Használt is szóba jöhet természetesen
Tehát:
27-32 között
1440p felbontás
75-144 hz60-80k körül, kevesebb több
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
félisten
válasz Vismajor01 #99660 üzenetére
Ennyiért tényleg csak ez a kettő kapható:
AOC Q3279VWFD8
Acer Nitro VG270Ubmiipx"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Freddy S
tag
Szép legyen, mármint nem olcsó műanyag, 144+hz, nagyon jó kép, nincs motion blur. Játék igen de kevés, képnézegetés, szempihentető, internet olvasás, total commander. Mi lenne erre a legjobb monitor? Van 100 ezer körüli pénzem rá.
LGB - Lets go Brandon ugyanazt jelenti mint FJB csak takartabban. FJB pedig F - Csúnya szó, J - Joe, B - kitalálhatod!
-
BloodDrunker
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy monitort venni amit nagyobb részben filmnézésre használnák 2.monitorként,illetve általános célokra.
A lényeg az lenne hogy minimum 32" méretben gondolkodok ha nagyobb az nem baj.
Mi az ami ajánlott maximum 100.000Ft környékén?
-
SunMount3r
nagyúr
Valami olcsó, de jó DVI->Display port átalakítót tudnátok ajánlani?
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok!
Milyen monitort ajánlanátok Asus ROG Strix 1080ti + i58600k (később i78700k) -hoz.
27"-tól felfelé, igazából IPS 144hz 1440p -ben gondolkodtam, mintsem 4K.
Elsősorban játékra lenne használva, filmezésre nem.
Keret nagyjából max 170.000 Ft. (Ennél drágább monitor ajánlás is érdekel, mert nem zárkózom el a használt monitor vásárlástól sem) Ha olcsóbb az pedig csak jó.
-
misp19
csendes tag
válasz Tommy-1998 #99666 üzenetére
+1!
A napokban kezdtem használni a nem állítható állványos verziót, ebben az árban szerintem No. 1. -
Pkc83
őstag
válasz BloodDrunker #99663 üzenetére
Szia!
Esetleg ez:
Samsung U32J590 80,1cm (32") Gaming-Monitor LED 4k 2xHDMI/DP 4ms VA-Panel
100 körül van az ára! -
syberia
veterán
Acer SB220Q bi 21.5" Full HD (1920 x 1080) IPS Ultra-Thin Zero Frame Monitor (HDMI & VGA port)
Kár hogy nem kapható itthon, 30k körül jó vétel lenne.
https://howbad.info/
-
Monoceros
csendes tag
Sziasztok!
Korábban is a Ti segítségeteket vettem igénybe, így most is hozzátok fordulnék tanácsért.
Az előző gépembe egy MSI GeForce GTX 1070 GAMING 8G került, amely mellé egy Acer Predator XB241Hbmipr társult. Most egy újabb gép összeállításán ügyködöm, viszont az NVIDIA helyett ezúttal AMD videokártya (5700 XT) lenne a gépben. Mivel az előbb említett monitor kiválóan teljesít, nem is szeretnék alább adni a jövőben sem. Továbbra sem célom a 4K, FreeSync legyen és a magasság állításról sem mondanék le. Első körben a következőt néztem: Acer Nitro XF252QXbmiiprzx. Van valakinek tapasztalata ezzel monitorral, esetleg lenne jobb választás?
Előre is köszönöm a tippeket.
-
ZrogNV
tag
válasz ZrogNV #99628 üzenetére
Sajnos ez a méret vállalhatatlan számomra, utána jártam a napokban.
Legalább szűkült a kör.
34" / 3440x1440 / IPS a színek miatt
egyedül a látvány lenne a cél és hogy nem menjek a játék élmény rovására
LG 34UC88-B sok infót nem találtam róla, vannak negatív, pozitív tapasztalatok?
Esetleg hasonló árban jobb választás?“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Hamarosan monitort vásárolok.
Jelenleg BENQ GW2270HM monitorom van,de így játék mellett munkára is használom és kicsinek is érzem,ezért szeretnék nagyobbat venni.
Két kiválasztott monitort néztem ki ebben az árkategóriában.LG 29WK500-P
LG 29WK600-WA WK600-W 10k-val drágább,de megéri kiadni azt a +10k-t HDR miatt is?
Olvastam hogy HDR-t meg DP-t tud többet.
Olyat is olvastam hogy valaki működésre bírta 29WK500-P-el a HDR-t. Ez mennyire igaz?
A két kiszemelt monitor tudja a Freesyncet is?A kártyám amit hajtja a monitort Sapphire Nitro+ RX 580 8GB SE.
Esetleg van alternatív ilyen ársávban?• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Patics
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 8 éves konfiggal egy LG IPS, 24", 60 Hz, 5 ms, 1920x1080 monitorom van (24MP55)
Új gépet vennék, amihez bizonyára jobb monitor is kellene, felbontásban, frissítésben, válaszidőben egyaránt, akár nagyobb pl. 27" méretben.
Javasoljatok nekem légyszi, melyik lenne jó, mert nem nagyon értek ilyen szinten hozzá.
Amihez kellene:
Alaplap: ASROCK B365 Phantom Gaming 4
Processzor: INTEL Core i5-9400F 2.90GHz
Memória: 16GB DDR4 3000MHz
Videokártya: MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (8GB)Köszönöm előre is:
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
Cry0
őstag
sziasztok!
még nem olvastam untána a témába de már kiváncsi vagyok, az mitől van hogy ha ugyan az a monitor előtt leülök haverommal játszani nekem kb fél óra mulva a szédülés kap el és abba kell hagynom a játékot még haverom nyugodtan játszik tovább akár órákat is. Ez a legtöbb lcd monitornál megvan, de csak akciósabb jelenetű játékoknál illetve ha hosszabb szövegeket olvasok. Akciósabb filmeknél sincs ilyen problémám. Régi Crt Monitornál régebben sose volt semmi bajom nyugodtan játszottam órákon át. Sőt ha Ps4 ezek a tv-n se érzem ezt a gondomat.
Valaki tapasztalt már hasnolót
Előre is köszönöm!Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
őstag
Sziasztok!
Szeptemberben gépet szeretnénk összerakni kb az alábbi konfiggal:
i5 9600k, 16GB ram, Geforce 1660 vagy RTX 2060. A kér VGA közül valamelyik lesz tuti, pénztárca fog dönteni.
Ehhez szeretnénk egy Freesync-es monitort ami elvileg G-Sync kompatibilis is.
Az elképzelés 15.6" 1366x768 laptop után 24" FullHD felbontás. Displayporttal vagy HDMI-vel használnánk. Összeg: 30-60e között amit gondoltunk. Ebbe még beleférhet a 144 Hz? A 100e-ret semmiképp nem szeretnénk elérni, mivel akkor más komponensből kell ereszteni.
Itt érdemes IPS panelest keresni? Felhasználás: Játék (több online is), Film, Netezés.[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
nagyúr
válasz FoLey-v #99676 üzenetére
LG 29WK600-W
Nekem ilyen monitor van. A HDR megéri a +10k kiadást szerintem. Mindenben jól jön.
Olyat is olvastam hogy valaki működésre bírta 29WK500-P-el a HDR-t. Ez mennyire igaz?
Semennyire sem. Kamu. Úgy hogy ezt el kell engedni, csak a 600-as tud hdr-t.A 600 biztos tudja, mert nekem rx580 meg rx 590 alatt is tudja a freesync-et.
Jó monitor nagyon, nekem nagyon tetszik. Annó én is az 500 vs 600 között vaciláltam, de nem bantam meg."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz Sub-ZeRo #99680 üzenetére
És tudja az LG-féle Dual Controller (régebben asszem' Dual Link-up volt az elnevezése) fícsört?
Mármint hogy egyszerre két gép által küldött jelet is képes megjeleníteni a képernyő félbeosztásával, és azokat 1db bill+egér párossal tudja használni az egyszeri júzer?Erről nem találtam semmit infót, lehet hogy csak az üzleti "UB" jelű monitoraik tudták....
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
RWD
tag
Sziasztok.
27" méretben, bruttó 100 ezer forintig (vagy nagyon max 130 ezerig) milyen típust ajánlotok? Irodai felhasználás a cél, sok könyvelés, excel, "szemkifolyatás". Játék nincs.
DELL hívő vagyok, de nyitott vagyok bármire. Nekem két P2419H üzemel, hiba nélkül. Kolleginának keresek most egy, de nagyobb darabot.Köszi!
-
FoLey-v
addikt
válasz Sub-ZeRo #99680 üzenetére
Nagyon gondolkozok LG 29WK600-W vételén és jövő héten meg is tudnám venni.
Amúgy AOC Q3279VWFD8-on is gondolkoztam,de akkora egy böszme monitor hogy már zavar. Így maradt a két kiválasztott monitor.
A HDR mire is szolgál és csak játéknál?[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
nagyúr
válasz FoLey-v #99684 üzenetére
A színek sokkal kontrasztossabb, szebbek. Nem olyan fakóak. van előre beállított szín is, de konfigurálhatod. Én csak bevágom "game mode"-ba és annyi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
... és immár a hírekbe is bekerült: jön az Acer 24"-os, 144Hz-es IPS monitora.
Prad: Acer: 23,8-Zoll-Display mit IPS, 144 Hz und FreeSync
TFT Central: Acer Nitro VG240Y P with 23.8″ IPS Panel and 144Hz Refresh Rate"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tomirallye
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #99685 üzenetére
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy másodlagos monitor mennyire zabál plusz erőforrást?
A fő egy 24" FHD, es a regi pedig egy 22" WSXGA+ (1680x1050 16:10).
Játékokban érezhetően visszább esne az fps?
A másodlagoson közben max böngésző menne, esetleg twitch vagy youtube.A config 1080, i57600k-val.
Köszönöm.
Üdv.:T.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Sub-ZeRo #99685 üzenetére
Rábeszéltél! Meg is rendeltem itt szomszéd városban levő számtechboltban. Egy darabig spórolni fogok,pedig még cpu upgradet akartam volna még Ryzen 2700-re,de elengedem elég a 1600X is.
Nálad freesync működik 2560x1080 felbontásban is? Mert olvastam hogy csak fullhd-n működik.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
nagyúr
válasz Tomirallye #99688 üzenetére
Hát attól függ, hogy mekkora felbontáson játszol, vagy éppen hogy szeretnéd használni.
Nekem 4 monitor vann rákötve a gépre így a felbontásom 8xxx X 2xxx talán vagy 3xxxx.
Így nem próbáltam ki, de ide már kell kakaó. De mivel 3 monitor van belőve eyefinity-be így 5760x1080 a felbontásom. Ide egy rx 580 8 gb-os simán elviszi a dirt 1-et például fullon és megvan az 50-60 fps.Most látom a 2. monitor nem játéknak menne így nem nagyon enné az erőforrást. Nem menne rajta játék.
Szerintem bírná a rendszer."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz FoLey-v #99689 üzenetére
Helyes, jól döntöttél!
Játék alatt is megy. De ez amúgy hülyeség hogy nem megy csak full hd-ben...
Akkor a monitor csak annyit tudna felbontásban szerintem...
Amúgy DP porton vagyok rákötve a vga-ra.Ha lesz egy kis pénzed még ilyenre nevezz be! -> Northbayou talp.
Így a tuti!
-
FoLey-v
addikt
válasz Sub-ZeRo #99691 üzenetére
Akkor megnyugodtam legalább tőled hallom az igazat!
DP portom egyelőre nem lesz csak hdmi,de gondolom ezzel sem lesz probléma a Freesync.
Alig várom hogy kipróbáljam,de csak jövőhéten tudok bemenni érte.
Az utolsó kép nagyon adja,kényelmesen lehet olvasni rajta.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
őstag
válasz Vikitorony #99693 üzenetére
Megfogadom a tanácsod! Monitorba is tudnáln tanácsot adni? Lehet még 27" is beleférne. Freesync g-sync kompatibilsra gondoltam
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az MSI Optix MAG341CQ monitorról? Az oazis oldalán 1ms válaszidő van feltüntetve, de máshol 5ms harmadik oldalon meg 8ms. Mi az igazság? Leginkább játékra és programozásra használnám új, épülő én lévő gépemhez. Kevés FPS, több stratégiai és MMO.
-
XboxPlayer
tag
1440p felbontásra valami ár érték monitor ajánlat esetleg?
Üdv, Krisztián
-
Patics
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a ACER Nitro VG270UP monitorról?
Ehhez szeretném:
Alaplap: ASROCK B365 Phantom Gaming 4
Processzor: INTEL Core i5-9400F 2.90GHz
Memória: 16GB DDR4 3000MHz
Videokártya: MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (8GB)Köszönöm.
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
ND87
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárláson gondolkodom.
Alapvetően játékra, netezésre, filmnézésre lenne. 2 monitort használok, az új lenne az elsődleges.
(PC: i5 6500 3,2 GHZ, 16 gb ram MSI GTx970 4 GB)Alapvetően 80-100e Ft-t szánnék rá, de nem bánnám ha inkább 80 fele tendálna az ár. Kicsit böngészve a netet laikusként az ACER XF240HBMJDPR tűnt a legszimpatikusnak nekem, leginkább játékra fókuszálva.
Abban kérnék segítséget, hogy a fenti monitorrol mi a véleményetek illetve mit ajánlanátok ebben az árkategóriában.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest