- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz ForRedGlory #99406 üzenetére
Ilyen egy IPS panel...
-
félisten
válasz ForRedGlory #99406 üzenetére
LOLZ
icc profil, driverek, újraindítás megvolt?
Szerintem állítgasd még egy kicsit... fényerő le, kontraszt fel, szaturáció fel, stb."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Otto Flick
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!
Akkor maradok a WQHD-nál. A következők közül melyiket ajánlanátok? Mint laikus,igazán lényeges különbséget nem látok O.O
Acer Predator XB271HUbmiprz Nvidia G-Sync
Acer Predator XB271HUAbmiprz Nvidia G-Sync Monitor 27"
Acer Predator Z321QUbmiphzx G-Sync 31.5" ívelt monitor
Acer Predator Z271Ubmiphzx hajlított Monitor 27"
Hajlított vagy ívelt monitorom még sosem volt
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
23-24" -os monitort keresek legfeljebb 60-70k -ert (hasznalt is jo).
Multimedia, programozasra hasznalnam.
A felbontas erdekes kerdes. Laptopra kotve hasznalnam, de a gepemen csak hdmi 1.4 -van, es a kozeljovoben nem is tervezek gep cseret.
A wiki szerint 2560 × 1440 felbontast 75hz -ig birja. Ha ez valoban igy van, es belefer az arba, akkor inkabb 1440p -t szeretnek, de fullhd -val is megelegszem.Meg egy kikotesem lenne, hogy szeretenem ha nem alcsony fenyeron sem villogna, vagy legalabb eszrevetlenul tenne.
Elore is koszonom!
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
havri1
félisten
válasz tothjozsi96 #99387 üzenetére
Csak szállítsák is ki. Nekem 2 rendelésből 2-t töröltek, szemét egy banda.
havri
-
havri1
félisten
-
Otto Flick
csendes tag
válasz Otto Flick #99410 üzenetére
IPS vagy TN panelt ajánlotok?
-
MODERÁTOR
válasz Otto Flick #99415 üzenetére
Kinek mik az igényei. Nézd meg élőben zavar-e, hogy szarok a tn színei és betekintési szögei.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Otto Flick #99417 üzenetére
Ha pro gamer vagy akkor biztos számít 1-2 játékban, minden más esetben észrevehetetlen difi. Nekem fontosabb, hogy normális színek legyenek ne ilyen fakó hulladék. TN paneles monitorra tuti nem adnék ki 50 ezernél többet.
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: [link]
Hosszú távra venném, kocajátékos vagyok és filmnézős Régen volt c-pva monitorom (9 éve), de azzal nem voltam elégedett, sokat fejlődött a VA panel?
-
addikt
Na végre megjött az Acer ED347CKR ultrawide monitorom és ez valami állat!
Érdekel esetleg valakit ez a konkrét típus, írjak róla bővebb tapasztalatokat majd? Azért kérdezem, mert ez egy elérhetőbb árú UQHD-s monitor, amely ilyen áron 2 éve még nem létezett. Nálam az Acer XF270HUA-t válatotta, ami egyébként véleményem szerint szintén egy kiváló modell.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
freelanced
addikt
válasz Otto Flick #99410 üzenetére
Üdv!
A listából az alábbiakat választanám, sorrendben:
1:Acer Predator XB271HUbmiprz
2: Acer Predator XB271HUAbmiprz
Az Acer nem tökéletes monitort ( melyik az) de a kategóriájában elég jó, a PG279Q a versenytársa, azt is érdemes lehet megnézni, valamivel drágább, van aki fúj rá, az Acer több garis, van pár előny-hátrány mindegyiknél de ez sajnos benne van a pakliban.
A TN változata is jó lehet, Brekk szerint TN panelhez képest jók a színei kalibrálva.
A kérdés mennyi filmet nézel majd, lesz-e második monitor stb.
Sokan utálják a TN panelt de ha kizárólag játékra kell és szemben ülsz nem olyan nagy probléma ahogy beállítják. Persze a technológia úgymond elavult, és nem hozza az IPS színeit, de ha egy újabb, jobb panelest veszel és nem rakod egymás mellé, nem végzel grafikusi munkát és nem vagy nagyon háklis, nem fog feltűnni a különbség feltétlen. Szóval jó spórolási alap lehet.
Az ívelteket teljesen feleslegesnek tartom. Nem látom sok értelmét ebben a formában.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Gigi01
őstag
34UC79 helyett mit ajánlanátok?Valahogy nem bírja megszokni a szemem.
Másik ips monitorom sokkal mélyebb feketére képes,most tesztelgettem.
VA,21:9 van valami ajánlott?Őszintén szólva,a képarány megtetszett,lehet ezen nézném a filmeket is már.
De a jelenlegin élvezhetetlen. -
addikt
válasz Otto Flick #99424 üzenetére
Na tegnap este aztán még tesztelve lett Battlefield 1-el és én eddig teljesen rendben találom a válaszidőt. Kerestem szándékosan utánhúzásra utaló nyomokat is - mert bevallom ettől én is tartottam kissé - de én eddig egyáltalán nem láttam rajta. Egyébként egy élmény rajta FPS-ezni is szerintem.
Hogy egy hátrányát mondjak a monitoromnak, az az állvány, ennél lejjebb nem lehet állítani. Számszerűleg ezt most centivel lemértem és ez 14,5 cm az asztal lapjától számítva. Viszont van rajta VESA függesztés, tehét bármilyen VESA állványra cserélhető a gyári talp. Én úgy vagyok vele, nekem ennyi kompromisszum belefér, csak gondoltam valakinek ez valóban fontos infó lehet.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Gabesson
csendes újonc
Sziasztok!
Ráadtam a nyakam egy monitor vásárlásásra, úgy voltam vele hogy ezek lennének az alap szempontok:
-144hz
-full hd (ennél följebb nem bírná csóri 1060 )
- a panelból ips-re gondoltam mivel inkább rpg-kel játszom sokat, így beáldoznám a válaszidőt a szebb színekért (de amikor ezt a kettő szűrőt bekapcsoltam árukeresőn koppantam is, mivel enyhén túlrúgtam a keretet)-
-A nagyon max összeg amit rászánnék de ezt már csak ha ultra hiperűl megéri: 75ös darabszámú pisztolyorrú Mátyás
Így esett a választásom az acer xf420h-ra mivel ilyen árban nem igazán van más ami tudna gsync-et (mondjuk az alapján amit itt olvastam afelől is vannak kétségeim, hogy ez tudja e )
Szóval megéri e ez a monitor az árát, vagy van ami jobb ár érték arányát tekintve? Mivel eléggé szűkös a keret inkább erre a szempontra lenne kihegyezve, hogy hogyan döntök, van manapság valamiféle "népmonitor"?[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] Auto angol felirat viszonylag érthető így érdemes lecsekkolni. Elvileg 1ms GTG van nem pedig 1ms VRB ami tudtommal jobb,mármint a GTG. Illetve freesync2-es lehet mivel megy144hz+HDR de ez gondolom csak AMD kartyaval? Tetszetős főleg ha 1080Ti-ról tudok valamilyen navi-ra váltani mert lesznek "jóval" erősebb kártyái AMDnek talán.
Tud valaki esetleg europai piacra mikor várható? Már 3hónapja várok egy jó monitorra,jelenleg a gigabyte aorus ad27qd, acer xv272up illetve talán xb271hu van kiszemelve de ez az LG lehet jobb lesz
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Regi monitoromat szeretnem lecserelni es Samsung S34J550WQU-t neztem ki mint lehetseges utodot. Nem sok tesztet talaltam de egy Redit-es iras alapjan nem tunik rossznak.
Nagyon ritkan jatekra hasznalnam, akkor sem a legujabbakkal, fokent tartalom fogyasztas es egyeb, nem grafikai munka miatt lenne szukseges a kepmeret, ami egyebkent nagyon tetszik. Freesync hasznos lenne a jovoben ha uj VGA-t veszek, igy az is plusz pont.
Valakinek volt mar lehetosege ki probalni vagy legalabb eloben megnezni? Kb 120K Ft az ara es ennyiert szinte ajandek, hacsak nincs valami nagy problema vele.Koszi elore is!
-
fenoman78
csendes tag
Sziasztok!
21:9 IPS monitort keresek: netezés, filmezés, játék, amikre használnám.
Laptophoz lenne kötve.
Amit szimpatikusnak találtam, LG 34UM88-P
Ár/érték arányban jó választás?
Pixel hiba van ezzel a típussal?
Emagról rendelném.Köszi előre is az észrevételeket, javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
PSNID: Tomy83PS
-
tothjozsi96
addikt
válasz psycroptic #99440 üzenetére
Én most vettem egy LG 24MP59G-P monitort, van rajta HDMI, DP és jack kimenet is, gondolom a PS hangját így kitudnád vezetni egy hangszóróba.
Szerintem felesleges drágább monitort venni ebben a méretben.
Minden megvan benne (szerintem), 24"-os IPS monitor, szép színekkel, olcsón. -
psycroptic
őstag
válasz tothjozsi96 #99441 üzenetére
Köszi! A méret az csak iränyadó, hogy annäl kisebbet nem szeretnék venni és ha az adott összegbe nagyobb belefér, az annäl jobb. Lättam mär iiyama 4k 27 zollos moniotort is IPS panellel szerelve ~350€-ért, de nem sok tesztet és véleményt talälok róla.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Ez szerintetek érheti az árát? Alkalmas ez képfeldolgozásra és PS4pro-ra? Volna minőségbeli változás a Dell Uh2311h-hoz képest? Én sügér vagyok ehhez a témához.
-
MODERÁTOR
válasz psycroptic #99443 üzenetére
A méret miatt mindenképp jobb ill a 4K is jól jön fotókhoz. Sztem megér ennyit.
-
Goldmember01
tag
Üdv, következő hónapban új gamer gépet rakok majd össze kb 500e HUFbol és kellene hozzá egy új monitor is. Eddig egy 5 éves 22 "-os LG TV Monitort használtam. Nem értek különösebben a monitorokhoz de ma utána olvastam és a legoptimálisabb választás egy 27"-os 1440p 144Hz monitor tűnik. Milyen lehetőségeim vannak olyan 100-120e HUF budgetből? (+/-10-20eHUF) Illetve érdemes lenne várnom augusztus közepéig monitorral is vagy ár/érték arányban nem várható nagy változás?
-
palaK
újonc
Sziasztok!
Lehet láttátok már más topikokban hogy egy teljesen új Buildet építenék és hát az öreg monitoromat is lecserélném rögtön 2re is, mert nagyon rossz amikor több dolgot csinálok és folyton váltogatnom kell az alkalmazások között.
Én ehhez a témához sajnos nem igazán értek, de pár barátom összedugta a fejét és ezeket ajánlották. Nem tudom mi a konkrét dolog ami fontos náluk, a képátlón kívül szóval minden segítséget szívesen fogadok.
És még ajánlottak egy 3.ik félét is, amitől kicsit óckodok mert ezt a márkát nem ismerem. (Megbízható?)
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
-
zef
tag
válasz psycroptic #99447 üzenetére
Szerintem inkább az LG 27UK650-W moncsit vidd helyette. Modernebb darab, igényesebb konstrukció.
-
krbC
tag
Sziasztok!
75.000 ig nézegettem a monitorokat, igaz 60-ról indultam...
AOC c24g1 61e
SAMSUNG C24FG70FQU 75eIgazából a 24", 1ms, 144hz a lényeg. Játékra lesz meg netezésre. Megéri a felárat a samsung? Más ajánlat ebben az ársávban.
Köszi
-gl hf-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest