- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz Ted_Beneky #73751 üzenetére
??? Hát ezt nem értem.
ÉN felvázoltam egy hét alatt vagy öt típust, leírtam, mit szeretnék, azt is, hogy mekkora keretből. És talán két kolléga válaszolt. De mindjárt teszem fel a következő kérdést, csak most értem melóhelyre, átnézem az adott eszközt, gyártói oldalt, és jelentkezem."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Hunork #73752 üzenetére
Na, kérem, megnéztem.
Hogy minden egyben legyen: R9 390 kártyám van. Jó lenne Freesync monitro (bár kérdés, mekkora értelme van, hogy jelenleg is minden megy bőven 60 fps-el?) Lehetőleg 60Hz-nél nagyobb legyen a képfrissítés. Mostani TN paneles, tehát csak jobb legyen. És a méret 23-24". Ár max 50k.Amit ma találtam: Samsung S24F350FHU PLS panel. [link] de 60Hz Itt a PLS mit takar? IPS és VA között van?
És a tegnapi: LG 23MP68VQ-P IPS panel. [link] 75HzMelyik miben jobb, miért, és különben is?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Hobbbyt #73754 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Nálam az LG még esztétikailag is jobban tetszik, a másik Samu kicsit ódivatú... Na, mindegy, LG volt kinézve, 99% az lesz.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
alázógyík
addikt
Sziasztok!
Melyik 32"-es TV ajánlható monitornak is?
Input lag és képminőség figyelembe vételével. -
bilicsko
csendes tag
Sziasztok milyen 27" körüli monitort tudtok ajánlani félig játék(semmi extra, főleg dota), félig munkára(3d, + photoshop). Ha van valami nagyon jó 24"os monitor ár-érték arányban az is érdekel, de akár 29"is lehet, ha a keretből futja valami jobb fajtára (akár használt is szóba jöhet). Kb 80k-t szánnék rá.
-
pc360
addikt
Üdv! A mai napon sürgősen rendelnem kellene egy monitort, ami legalább 32 colos vagy nagyobb, 4K-s felbontású, és elsődlegesen grafikára való, tehát a leginkább színhelyesre kalibrálható érdekel. A keret 300 körüli, de feljebb mehet, ha úgy látjátok, nagyobb méretben is megéri dolgozni vele (poszterek, illetve videók szerkesztése folyna rajta).
Az ideális képaránya 16:9 lenne, főleg, ha még el is forgatható portré módba. A kisebb lag is előnyt élvezne, ha két közeli választás közt éppen az jelentené a különbséget.
Ezen kívül keresek olyan szabványos (VESA?) állványt, amit falra vagy asztalra lehet szerelni, és komolyabban állítható vele a monitor helyzete és dőlésszöge. Anno láttam ilyet EIZO-ban...
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
gera021
aktív tag
Hali monitort akarok venni kb 200ezer korul. Min 29colos legyen. Legfokepp fps jatekokra es 980ti kartyam van.
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Olvastam itt a PH!-n egy tesztet az LG 23MP67-ről, amiben ajánlottként írták azt a monitort. A bajom az, hogy (remélem csak a karácsonyi láz miatt) nem lehet már szinte sehol sem kapni a 23 colos vagy a 22 colos változatát sem. Az LG nevezéktanában nem tudok eligazodni, mivel arra gondoltam, hogy a felsőbb kategóriájú MP68-as jobb kéne, hogy legyen, de hasonló árban nagyobb Hz-es a kijelzője, és Freesync-es. Szerintem ezek miatt drágábbnak kell lennie, ezért tuti gyengébb a kijelző képminősége.
Szóval mindeképp IPS paneles monitort szeretnék 40-50 ezer Ft között, ami hasonló tudású lehet, mint az MP67-es LG monitor, márka nem számít. 22 és 24 coll közötti méret a cél. Rákérdeztem az Oaziscomputernél, ők ezt a kettőt ajánlották: [link] és [link]
Tudnátok 2-3 monitort ajánlani ami az MP67-essel hasonló tudású és jelenleg is kapható? Márka mindegy.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
PitkyePadvan
tag
80 (nagyon max 85) ezres árketegóriában ASUS PB248Q mellett még van olyan monitor amin érdemes elgondolkodni? Vagy szerintetek túl van árazva ,és inkább érdemesebb egy olcsóbbat venni, hogy a megtakarításból egy jobb videókártyát vegyek?
Elsődlegesen játékra használnám, majd filmnézésre és harmadsorban egy kis programozásra.
Üdv: László
-
deja vu
addikt
ASUS PA328Q sRGB színterű
ASUS PA329Q széles színterű(#73760) bilicsko
Én 27" WQHD felbontású monitort vennék, de ilyen olcsón nem kapni újat.
Használt:
DELL U2713HM
DELL U2713H
BenQ GW2765HE
Acer CB270HU[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz PitkyePadvan #73764 üzenetére
Az egy nagyon jó monitor, ha visszaolvasol mindenki maximálisan elégedett azzal a monitorral. Esetleg játék szempontjából van jobb ennyiért ami már Freesync-es és 75Hz-es.
(#73762) gera021
980TI-hez én ilyen monitort vennék: AOC AG271QG - Gaming line 215 ezer
G-Sync, 165Hz, WQHD IPS stb...Igaz csak 27-es, de egy 980Ti-vel eszméletlenül jó élmény lehetne számodra.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz bilicsko #73769 üzenetére
TN paneles, és elég hulladéknak tűnik.
-
bedohazi
aktív tag
Sziasztok,
Írtam már ide, hogy szeretnék egy monitort, sokat ülnék előtte és az általános dolgok mellett leginkább comsol, CAD, vagy hasonló tervező/szerkesztő programokra használnám ezért mindenképp IPS panelre és matt kijelzőre van szükségem. Nem szeretnék költeni rá egy vagyont, és néztem az LG ultra wide monitorait a 29 es 32 colosoakat: LG 29UM58-P és LG 34UM58-P. Azért szimpatikusak, mert ultrawide és mivel egyszerre több alkalmazást is használok, ezért simán elférne kettő vagy több is egymás mellett és nem túl drágák. Ezek 2560x1080 felbontásúak és azon kezdtem gondolkodni, hogy ha nem játszani akarok nagy felbontásokon, pl 4K, és nem feltétlen kell a nagy frissítési frekvencia, akkor nem lenne-e hasznosabb elsősorban nagyobb felbontású monitor mint a 2560x1080 még ha nem is ultrawide. Vagyis arra gondoltam hogy ha a fent említett programok használata a cél akkor nem a minél nagyobb felbontás a lényeg?
Esetleg milyen egyéb jellemzőkre figyeljek? Amióta kezdtem olvasni a témában látom, hogy nem csak 16:9 és 21:9 arányú monitorok vannak hanem sok más is, ezen belül is különböző felbontásúak, frissítési frekvenciájúak stb, még nem érzem magamat jártasnak a téméban, ezért nem akarom elhamarkodni a döntést. Ami biztos, hogy a notebook 15.6-os kijelzője nagyon nagyon kicsi már nem bírom, 16:9-es monitorból minimum 24-est szeretnék, az 21:9-ből pedig min. 29-est, de szívesen fogadok bármilyen méretarányú és márkájú javaslatot. A 29-es ultrawide LG 65k-ért megkapható, láttam, hogy a professzionálisabb monitorok, pl asus, dell pedig 100-150k-nál kezdődnek, viszont nem tudom, ezek mennyiben másik mint pl az említett LG de ha munkára mindenképp jobbak akkor viszont lehet sporólnék még minimum a 100k-ra és akár használt is szóba jöhetne. Ötletek? -
deligabi
csendes tag
válasz deja vu #73766 üzenetére
Szeretnék én is egy "nagy" 16:9-es monitort. Ha 27 colos monitort vennék, akkor inkább fullHD legyen, vagy felskálázott WQHD? A WQHD felbontás esetében a pixelméret nekem már kicsi, fullHD-n pedig már majdnem nagy, de még valószínűleg belefér (Dell P2717H-t már láttam élőben). Csak netezésre (kb fél méterről) és filmnézésre használnám (4 méterről), semmi professzionális cél, nagyobb munkaterületre sincs szükségem. Ilyen esetben lehet bármi előnye a WQHD-nak?
80-100 ezer ft környékén melyik 27 colos fullHD-t ajánlanátok még a Dell P2717H mellett?
A WQHD-hoz nekem 32"-on lenne ideális a pixelméret, de azok sajna nagyon drágák. Használtban tudtok javasolni 30" vagy még nagyobb WQHD monitort?
-
deja vu
addikt
válasz deligabi #73772 üzenetére
27 colos fullHD-ból annál a Dell-nél nem kell jobb neked.
Nagyban meg mondjuk az AOC Q3277PQU - Pro-line még megfizethető WQHD felbontású. Filmnézésre ez jobb is mint a Dell, nagy a kontrasztja, meg maga a monitor is már hatalmas.
-
Kamikaze240
tag
Sziasztok. Remélem jó helyre irok mert ez tűnt hirtelen a legaktívabb fórumnak.
Éppen egy gép telepitését csinálom.
Kapott a masina egy új videókarit (gtx 1050 )plusz ramot és mivel az új vga-n már nincs vga egy dvi csatis monitort.
A telepítés zökkenőmentesen ment de folyamatosan zöld és rózsaszin pöttyök vannak a monitoron hol kisebb hol nagyobb számban a megjelenitett tartalomtól függően ahogy vizsgálgattam.
Amiket eddig tudok
1: a monitor nem hibás mert egy másik géppel tökéletesen üzemel (ez értendő az összekötő dvi kábelre is.)
2 a régi vga ami benne volt(nvidia gt 610) a dvi-kimeneten ugyanúgy megtalálható ugyanaz a képhiba mint az újjal de a vga kimenetén semmi gond nincs azzal a kép tökéletes.Olyan mintha csak a dvi-on kiküldött jellel lenne bibi. Milyen zajt szedhet össze?
Ilyennel esetleg találkozott már valaki ? Mert én még ilyen hibába nem futottam bele és eléggé fura hogy 2 videókártyából mindkettőn csak a dvi-on van bibi.
Válaszaitokat előre is megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz bedohazi #73771 üzenetére
Szia,
én ugyan nem vagyok profi a témában, viszont CAD programokat használok, és a helyzet, hogy nem mindegyik viseli jól a különböző ablakméreteket, tehát ezalatt azt értem, hogy nem feltétlenül használná ki hatékonyan egy 21:9-es felbontűsú monitor plusz pixeljeit, vagy nem biztos, hogy jól alkalmazkodna, ha 2(3) alkalmazást egymás mellé rendeznél.Én elgondolkodnék a helyedben egy u2515h-n, ez egy piszok jó monitor:
- WHQD felbontás, tehát több részletet tudnál megjeleníteni a modelledből
- IPS panel, matt, "keret-nélküli" (nem teljesen természetesen) kialakítás, ami baromi jól néz ki
- Profi állvány, magasságállítás, dőlésszög, pivot-mód, és emellett marha masszívA laptop kijelzőhöz képest ez egy akkora ugrás, hogy az félelmetes... Ennél egyel jobb, ha WHQD-t 27 colon használsz, persze abból a normálisabb darab jóval drágább.
Én szélesvásznúból az általad említett alkalmazáshoz egy 34 colos 3840x1440-es monitort használnám legalább, de azok meg még drágábbak.Szerk: Mondjuk itt olvasgatva ez az imént említett AOC Q3277PQU nekem is megmozgatta a fantáziámat, hasonló felhasználásra keresek én is (CAD, irodai, plusz film, és konzol).
Ez méretben is brutál jónak tűnik, felbontása is oké, meg a talpa is elég "Dell-es".
Ez mennyire régi model, várható, hogy a következő 2-3 hónapban forgalmazni fogják még?[ Szerkesztve ]
-
Kamikaze240
tag
válasz Kamikaze240 #73774 üzenetére
És megoldódott.
Mégis kábel baja volt a fene a száját -
Rambi
tag
Sziasztok!
Az alábbi kritériumokkal keresgélek monitort:
- 21-24" között
- FullHD felbontás
- 30-40 ezer Ft között, vagy alatta. Lehet használt is.
- DVI, HDMI vagy DP csatija legyen
- elsődleges felhasználás Fps játékok (gyors válaszidő kellene), másodlagos felhasználás böngészés, olvasgatás. (flicker free jó lenne)
-állíthatóság, usb hub, pivot, és hasonló nyalánkságok nem szükségesekAz lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában érdemes új monitort vásárolni, vagy használtan nézegessek? Régebben volt egy Dell U2312HM, használtan valami hasonlóban gondolkodok, vagy újonnan ezeket találtam: [monitorok]
144hzmonitors.com ezt ajánlja még ebben az ársávban, csak kicsit félek a TN panel miatt : BENQ GL2460HM
A gép egy 32" ips paneles tv-re lenne kötve, meg egy kisebb monitorra játékhoz+böngészéshez, elegendő az TN panel?
-
giornalista
senior tag
én nem vagyok szakember, szóval csak a saját véleményemet mondom azok alapján, amiket olvastam itt és máshol is.
játékra alapvetően nincs gond a TN panellel, FPS-ekhez meg főleg jó, hiszen alacsony válaszidővel rendelkeznek. filmet meg nézel a 32-es IPS tévén, amin talán szebbek lesznek a színek, de játék közben szerintem ez kevésbé fontos.
-
gyiku
nagyúr
varhato mostanaban 34-35" 3440x1440 75hz+ panel freesynccel mostanaban? mar jo ideje csak gsyncesek vannak. asus, acer, lg, miert nem jottek meg ki veluk eddig? mar kb egy eve nincs freesynces alternativa 100hz-en.
lg uygan bejelenti a 34UM79M-t a CES-en, de jovo novemberig az sem lesz kaphatohüllő
-
Ixion77
addikt
Még ma van
Szerintem ezeket nézd meg:
Asus PA329Q ProArt ha nagyon jó kell
BenQ PV3200 ha videófeldolgozásra kell
Dell UP3216Q ha nem zavar hogy M.o.-n a Dellek masszívan túl vannak árazva (és panaszkodnak a tulajok kalibrálás után banding problémára)
Samsung U32E850R vagy LG 31MU97 ha 300 alatt akarsz kijönniBármelyik kalibrálható annyira, hogy ne számítson még grafikai munka esetén sem az eltérés
A Samsungon kívül talán mindegyik gyárilag kalibrált (de lehet hogy még a Samu is)."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
linuxuser666
tag
Szeretnék egy új monitort, szétnéztem már pár boltban, és nagyon elbizonytalanodtam.
A mostani monitorom egy 1440x900-as 19"-os TN paneles Fujitsu siemens. (Amilo LL 3190W )Most hogy már itt a 4k, meg sokkal szebb panelek vannak már a TN-nél úgy érzem ideje váltanom.
Játékokra, netezésre, filmezésre használnám.
16:10, vagy 16:9 képaránynál maradnék, és az 1920x1080, vagy 1920x1200-as felbontás elég lenne.Az alacsony válaszidőnek örülnék, és hasznát is venném fps játékokban
24-27" között tervezem a vásárlást, a mostanit se tartom kicsinek, de ha már új legyen nagyobb is.
Új, és használt is szóba jöhet, inkább pár tippnek örülnék, vagy útbaigazításnak.Azért nehéz döntenem, mert hatalmas a szórás.
Pl: 24"-os ips van 60 körül használtan, de már 40-ért is lehet látni olyat ami 27", és látszólag ugyanolyanok a paraméterei. Jobb annyival egy drágább ips panel képe hogy megérje megvenni, vagy kicsi a különbség, és jobb a nagyobb? Emiatt az árat is elég nehéz eldöntenem, amit kiadnék rá, mert nem tudom mi alapján válasszak. Kb 80 a max amit rászánnék, de ha a feléből is olyat veszek hogy alig van különbség akkor spórolnék rajta. Kapok pár tanácsot?
-
Poplacsek
senior tag
válasz Ixion77 #73783 üzenetére
ASUS PA329Q biztos nagyon jó, de azért max 850:1-es kontraszt egy több mint 400k-s monitortól... Én is gondolkodtam rajta, de emiatt nem vettem meg és nem bántam meg, hogy fele ennyiért vettem monitort.
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Poplacsek #73785 üzenetére
Én se vettem meg Sőt, a felsoroltak egyikét sem, pedig volt ami napokig nálam volt kipróbálásra. A helyzet az, hogy 32"-on már az én tűréshatáromat is túllépte az IPS glow. Nálam végül LG 27UD88 lett, és nagyon meg vagyok vele elégedve, számomra jobb mint a 300e feletti 32-esek... 32" majd akkor, ha 5K-s, beégésre immunis OLED lesz belőle 400k-ért. Viszont a fórumtárs kifejezetten 32-eset keresett, és azok közt jó az Asus. Ha jól rémlik, ennek van movie módban 4000 körüli kontrasztja.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Poplacsek
senior tag
válasz Ixion77 #73786 üzenetére
Erről a movie módról még nem hallottam, de furcsálnám, ha ezzel az IPS panellel ilyen valós kontrasztot lehet kihozni. Majd a Panasonic új IPS-e, na az bíztató az OLED-el szemben is.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Poplacsek #73787 üzenetére
Mire forgalomba kerül, először a professzionális piacon, mivel ott nem számít, hogy 5000 vagy 50000 dollárba kerül addigra lesz sokkal olcsóbban és egyszerűbben gyártható OLED, mint két LCD szendvics egymáson (ami feltehetőleg duplán szenvedhet az LCD problémáitól... nem érdemes nagy reményeket fűzni ehhez. OLED-et már 2017-ben bizonyára sokkal olcsóbban lehet gyártani, mint a bonyolultabb egyrétegű LCD paneleket is, csak hát meg kell fizetni a fejlesztés árát. Beégés lehetőségén kívül minden paraméterében jobb, mint az LCD.
Reménykedjünk, hogy 1-2-3 év múlva már lesznek jó monitorok is.[ Szerkesztve ]
-
Poplacsek
senior tag
válasz Ren Hoek #73788 üzenetére
Meglátjuk. Én bízok a Panában, plazma fronton ők már nagyon komolyan bizonyítottak, amivel minden nap szembesülök. Az OLED-et vagy 15 éve fejlesztik és még mindig nem tökéletes. Ha a Pana IPS-e valóban olyan jó lesz amilyennek beharangozták, akkor szerintem be is előzheti az OLED-et.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam pár hsz-t és úgy látom ajánlott és akciós most az ASUS VZ249H.
Ez kb miben jobb, mint egy VP239H?
Mindkettő Flicker-free, akkor valóban PWM mentesek?Programozásra, böngészésre kell főleg. 15,6-on már kényelmetlen.
Valamint ha esetleg arra kerül a sor, egy ilyesmi "STB" gondolom gond nélkül működik velük, ugye? Nem akarok Tuneres monitort, de lehet később TV helyett is használni kell.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Radnix
senior tag
Sziasztok!
Vajon mi lehet a különbség a BENQ GW2470H és a BENQ GW2470HE között?
Az utóbbi olcsóbb, de a specifikációk látszólag megegyeznek. -
bedohazi
aktív tag
-
deja vu
addikt
válasz PitkyePadvan #73780 üzenetére
DELL SE2717H, de a játékot leszámítva ez sokkal rosszabb mint az az Asus.
(#73775) deligabi
ASUS PB328Q, bár nehéz lesz 100 körül kifogni használtan.
(#73785) Poplacsek
NEC, Eizo monitorok még 1 millió fölött is vannak amik ilyen alacsony kontrasztot tudnak bekapcsolt homogentáskorrekcióval kalibrálva, még is a legprofesszionálisabb monitorok amik léteznek grafikai munkákra.
-
deja vu
addikt
válasz Titmouse09 #73790 üzenetére
Szebb, nagyobb.
(#73791) Radnix
Benq-nél van ilyen, hogy nem nagyon van különbség és egy betű különbözik, vagy más a csatlakozó rajta, de itt még az sem.
pl: GW2765HE - GW2765HT
GW2270 - GW2270H
Szerintem bevállalható az olcsóbb.
-
sebixxx
tag
Udv!
Lehet vennek egy monitort es ebben kernek nemi segitseget.
A keret mondjuk 120K .
Amit jo lenne ha tudna :24" - a nagyobb az mar tul nagy nekem
1440p - ha keves a keret akkor lehet jo az 1080p is
G-Sync
75hz vagy annal tobb
IPS
LED
DVI legyen rajta
Szep kepminoseg / szinek bar gondolom ez mindenkinel fo szempont.Jatekra hasznalnam egy Gtx 980Ti-rol menne, szoval egy olyan lenne jo amit tokeletesen kitud szolgalni a kartya..
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
dani_golf
tag
hello all
segitsetek létszi.jelenleg ott tartok hogy letettem a 27 es monitorokrol
drágák amik jók
mutassatok nekem 24 esekböl olyat ami 75 hz és ne legyen 3-4 nél több a válaszideje.
nemértem hogy vannak ujak amik nézzem 5 és 6 os ms vannak.basszus régen többet kaptunk a pénzünkért ezen a téren legalábbis.
22 es samu bx2231 em van .azis 2 ms os.és nem mai gyerek.
ezé vennék anygobbat mert a 24 nem egy veszett nagy ugrás méretben .de tény hogy nemakarok 100 at rááldozni.
keret max 60 ropi
de ha lenne vmi türhetö 27 es is irjatok nyugodtan..
köszike elöre is -
-FreaK-
veterán
Samsung CF791
QuantumDot, Freesync, 100Hz, WQHD, 34" VA panel. Jelenleg kb. ez a csúcs a kategóriában, persze meg is kérik az árát ($999), de itthon még nem kapható, úgy látom.Viszont az iPON-nál megjelent a két új CxxFG70-es Samsung, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest