- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy nagyobb átmérőjű monitort, 29" feletti mindenképpen.
Most egy ilyet hajtok : Dell U2414H
Ez megmaradna nekem munkára, a helyére vennék egyet játékra.
Elég nekem a fullHD, de ha lehetne, legyen 100hz feletti.Keret az 200k alatt ha lehet. (Mondjuk nem évente akarom leváltani)
Csatlakozás igazából mindegy, lehet displayport, hdmi.
Köszi előre is!
Don't hate the player, hate the game ...
-
HoaryFox
őstag
Ez már nem az a topik
Ilyen kérdéssel szerintem keresd fel a Milyen videókártyát? topikot és azért írd le nekik, milyen játékokkal milyen felbontáson szeretnél játszani
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
deja vu
addikt
Ott Angliában elég olcsó már a GTX1070 nem? Az bírja a nagyobb felbontást.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz Apucy01 #69206 üzenetére
Onnan, hogy ha a sokkal erősebb kártyák nem bírják a nagyobb felbontást akkor ő hogy akar évekig maxon játszani egy középkategóriás RX480-al.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Brekk
addikt
Az Acer kifutott, de a benq GW2765HE ugyanazt tudja.
Azért nincsennek bekalibrálva a monitorok, mert nekem egy napos munkáb, a vásárlóknak viszont még egy nap sem kell, hogy az összeset elnyomkodják...
Sajnos megpróbáltuk többször is, nem sikerült.
Ettől függeltlenül nem feltétlen látom értelmét bekalibrálni a kiállított monitorokat, a legtöbb ember pixelméretet, képarányt, valós fizikai méretet néz. BEkalibrálva nem fogsz komoly különbséget látni két jó IPS paneles monitor színeiben.
A különbség a WQHD felbontás VS FullHD+ miatt lehetett. Az ránézésre szembetűnően jobb képnek tűnik. Másik pedig a széles színtér VS sRGB volt, de azzal amúgy sem tudunk mit csinálni.
PErsze ha valakinek ez a vágya, akkor kalibrálva egymás mellett megnézhet bármit (előre egyeztetve). De oda legyen szíves saját anyagot is hozni.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
juhiati
aktív tag
Sziasztok.
Kellene egy monitor a mostani 24 col fhd helyére, egy legalább 27 qhd, munkához qhd-znék játékhoz fhd menne még vga cseréig(hd7970 ->1070).
A keret 85-90 pénz.
Használt is szóba jöhet.Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok van egy ASUS VN279QLB monitorom, amit nagy megelégedettséggel használok.
Egy olyan problémám adódott, hogy egy csomó játéknál felfedezhetőek kisebb akadások, viszont a gépem elég erős, az fps is stabil 60 felett bőven mindenhol, tehát semmi nem indokolná az akadozást.
Kicsit utána olvasgattam és a VGA illetve monitor közötti kommunikációval függhet össze a dolog. Azt is olvastam, hogy talán az MVA panel is lehet oka, mert IPS-el gyorsabb. Illetve ott van a G sync, csak az baromi drága. Esetleg találkozott más is hasonló problémával? Volt aki azt írta, hogy neki a G sync-es monitor megoldotta. -
Franklin
addikt
válasz Runner_fxr #69211 üzenetére
Szerintem ez inkább videókártyás téma, nem hiszem, hogy a monitor miatt akad a kép.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha csak játékra keresnék 24"-ban FHD 60Hz-ces monitort, akkor jól gondolom, hogy a Dell P2417H lenne a befutó?
Konfigom adatlapon, Freesync érthető okok miatt kiesik, G-Sync meg egy vagyon.(anno lett ajánlva nekem egy Asus VX279Q, de most így jobban utánajárva a dolgoknak lehet nem kéne az, még nem tudom )
Egyébként ha méretet nem nézzük, a 2 monitor közül melyik lehet a jobb?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
"Ettől függeltlenül nem feltétlen látom értelmét bekalibrálni a kiállított monitorokat, a legtöbb ember pixelméretet, képarányt, valós fizikai méretet néz. BEkalibrálva nem fogsz komoly különbséget látni két jó IPS paneles monitor színeiben.PErsze ha valakinek ez a vágya, akkor kalibrálva egymás mellett megnézhet bármit (előre egyeztetve)."
pont ez lenne a lenyeg, h ne lassak kulonbseget a szineiben, mert mind2 ugyanugy be van allitva, es normalisan tudjak donteni. igy, hogy a dellen tobb a kontraszt es egyes szinek is (piros arnyalatok) masak mint az asuson, csalos, nehez donteni. egy gyorsabb kalibralas meg ennyi monitorra is meg van par ora alatt, attol h a laikusokat a kepmeret erdekli, meg sztem illene oket bekalibralni, de ti tudjatok. egymas melle rakott monitoroknal pont ez a lenyeg sztem.
termeszetesen sajat anyagot huzogattam egyik monitorrol a masikra.ez a benq GW2765HE erdekelne, miert nem ajanlott monitor ez itt sem? papiron jol nez ki. jo lenne, ha meg lehetne nezni bekalibralva az asus 248Q mellett, esetleg a U2715H-val egyetemben. nem tudom melyiket vegyem
dellnek melyik tipusa az, ami egy kategoria a 248Q-val, szoval 24, full hd, 100% srgb? lehet azt is erdemes lenne megneznem?
igen a felbontas miatt is lathatattam elesebbnek, arra rajottem gyorsan a boltban is, hogy 27-ben nem akarok full hd-t, mar a bongeszoben a betuket nezegetve keveslem a felbontast.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
scabi78
senior tag
válasz cyberkind #69214 üzenetére
Biztos, hogy a Dell-t ajánlják majd a hozzáértők, ha a méretet figyelmen kívül hagyjuk.
Én a 27-essel szemezek még mindig, 22 után a 24-ben nem látok nagy erőlelépést és konkrétan az Asus VX279Q-t néztem ki, mert nagyon tetszik külsőleg is. Egyedül a talpa ami gáz...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
boxer666
tag
LG MU67 4k ips Freesync, konkrétan a jobb alja feketénél világít mint télen a karácsonyfa, nem tudom mennyire peches darab vagy mind ilyen sz*r, teszt alapján jó a kijelző és ajánlott vétel 150-ért, edigitálban vettem 115-ért 1 nap múlva vittem vissza... rendeljek másikat hátha csak belenyúltam?
Egyébként 27 colon a 4k erős közepes... nem minden 4k tartalom hajdehűha de valami egészen csúcs, viszont szépen skáláz le, 1998-as sorozat nagyon jól néz ki rajta kb 2,5 méterről, fullhd-val sincs gond de azért a várt hanyattfekvés elmaradt, nem hiszem hogy 68,5 centin jelentősen jobb lenne a képminőség 2160p-ben mint 1440-ben.(egyéni vélemény)
Tanácstalan vagyok ebből vegyek másikat hátha jobb lesz vagy inkább valami mást..."Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
boxer666
tag
válasz scabi78 #69218 üzenetére
A kijelzőt
Nem igazán adja vissza a kép egyébként csak érdekesség képpen beszúrtam, de bevilágításos a panel, egy u2312hm-ről váltottam és ott nem találkoztam ehhez képest semmi bevilágítással, konkrétan a jobb oldalán annyira bevilágított feketénél hogy a fekete már szürke volt egy háromszögben, 100 ezer forintos monitor felett(de még alatta is) ez engem nem kicsit bosszant
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlása előtt állok, ki is néztem a jelöltemet, ami az LG 27UD68 lenne. Csakhogy most botlottam bele ebbe az LG 27MU67 monitorba látom ez kb. 30 ezer forinttal olcsóbb most az Extreme Digitalon, és elég jó ajánlatnak tűnik.
Kérdésem, hogy a külsőn kívül van lényeges különbség a két monitor között? Nem nagyon értek hozzá, nekem úgy tűnik a specifikációk alapján mintha ugyanaz a monitor lenne a kettő csak a 27UD68 jobban néz ki.
Előre is köszönöm a segítséget, és bocsánat, ha hülyeséget kérdezek!
-
vzsryl
nagyúr
válasz Teka007 #69220 üzenetére
Szia!
Nagyjából tényleg az a helyzet, amit írsz. Én biztos az olcsóbbikat venném, főleg hogy ennyiért ilyen felbontással rendelkező monitort még nem láttam. Lehet elírás az ára, mielőbb lecsapnék rá.
Szerk.: Még annyit hozzátennék, hogy a MU67 felépítése ugyanolyan, mint pl. az enyémnek is, és erről biztosan tudom, hogy nagyon masszív.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Teka007
csendes tag
válasz vzsryl #69221 üzenetére
Értem, köszi a választ!
Viszket a tenyerem a rendelés gombra, az előttem szóló is látom megvette ilyen olcsón, bár az ő hozzászólása után elbizonytalanodtam De mindenhol csak jót olvasok erről a monitorról szóval jó vételnek tűnik.
Még annyit kérdeznék (tényleg tudatlan vagyok), hogy ezt a FreeSyncet ki tudom használni, ha nVidia kártyám van?
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz vzsryl #69221 üzenetére
Samsung U24E590 es U28E590 is elhozhato ennyiert (illetve meg olcsobban), csak ott a kisebbik valakinek kicsi lehet, a nagyobbik meg TN paneles.
Nekem ebbol most 24-es Samsung van, es tokre meg vagyok vele elegedve, de kicsit birizgalja a fantaziam ez a 27-es LG (a nagyobb meret miatt), szivesen kiprobalnam egymas mellett a kettot..
Mondjuk a legutobbi beszamolo a bevilagitasrol kicsit ijeszto, a Samumnak nincs ilyen problemaja. -
fanti
addikt
Én megvettem a Benq GW2760HS monitort.
Előtte egy Samsung 2494HM monitorom volt hét éven át, amit nagyon szerettem, de idővel kissé kicsi lett a 24" mérete. Viszont ideális TV-nek egy kis Alcor set top box társaságában.Hát, nagyon tetszik az új Benq mindenében. Könnyű, iszonyat lapos, egy centis káva, szépen bekalibrálható kép, ami tényleg nagyon szép is, extra nagy betekintési szögek az elődhöz képest, csodaszép homogén fekete, szép színvilág, kellően gyors játékokhoz is, és ugyebár szép nagy kép
Remélem, hogy ezt is nyűhetem legalább hét évig, mint az elődöt!
[ Szerkesztve ]
-
boxer666
tag
válasz Teka007 #69222 üzenetére
Szkeptikusoknak (LG 27MU67-B 4k IPS Freesync):
A szidalmazott darabot lecseréltem, még mindig van egy kis bevilágítás de előzőhöz képest 0...
A képek gyári kalibrációval és 19-es fényerővel(valahol a kalibrált feketeszint) készültek.
Hozzáteszem nem elírás az extremeben 115 ezer most ez, szóval vegyétek vigyétek a szarabbakat hordjátok vissza 14 napon belül (14 napos elállás joga az embernek csak online rendelés esetén van)[ Szerkesztve ]
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
félisten
válasz boxer666 #69228 üzenetére
Grats, szép lett!
Ha 1080p-n játszol, akkor mennyire mosódik el a kép? Az interpoláció mindig homályosít, de itt gondolom éles marad, mivel mindkét irányban 2:1 a képpontok aránya...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
deja vu
addikt
válasz Tukolp #69227 üzenetére
70-80 ezerig ezeket a 27" FullHD monitorokat szokták vinni.
ASUS VX279N
ASUS VX279H
ASUS VX279QPicit drágábban DELL P2717H 88-ért.
-
boxer666
tag
válasz AxBattler #69230 üzenetére
Számomra teljesen vállalható a dolog, mivel 27" a kijelző így egész vállalható én azt mondom, nyilván 32-40" körül drasztikusan romlana ez a jóval nagyobb pixelek miatt, de gondold át 5" FHD+ kijelzőn az SD tartalom is jól néz ki
Szerk.: Ha esetleg valami tényleg rondán nézne ki ott van a lehetőség hogy kisebb keretnélküli albak módban játszod 1440p-ben vagy 1080p-ben, sajnos a megjelenített kép utóbbiban már nagyon kicsi de a pixelsűrűség megmarad 1080p mellett is
[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
sziasztok!
Szerintetek melyik monitor a jobb Grafikai munkára, webes, és nyomdaira egyaránt.
Gondolkozok hogy egy mabook pro veszek és kötök rá egy Dell UP2716D monitort.
Vagy egy IMAC 27 estSzerintetek melyik a jobb megoldás, és melyik a jobb monitor?
-
boxer666
tag
-
mpierre
veterán
Üdv!
Egy régi samu 2343bw-t cserélnék másra, lehetőleg nagyobb felbontás, képátló, talán ips. Fujitsu P27T-7-t találtam "értelmes " áron. Még egy ideig garis. Vélemény erről a típusról?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
Valaki esetleg tudna véleményt mondani erről a monitorról?
Benq GW2470HTesztet sajnos nem találtam róla,csak a youtuben vannak érdekes videók róla játékok alatt furcsa dolgokat művel. Gondolom a ghost effekt,de lehet csak beállítás kérdése az egész.
-
pistabyte
tag
Köszi,a kedves fórumtárs szerint nvidia kártyáknál van egy bizonyos full rgb beállítás.
Radeon kártyáknál is van ilyen? A crimsonban nem találtam ilyesmit. -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Monitorcsere előtt állok. Jelenleg egy LG IPS277L-t nyúzok, ezt szeretném egy nagyobbra cserélni, 29" - 3x" között valahol.
GTX760 kártya van a gépben, ez egyenlőre maradna.
Mire használnám? Online játék, WOT, War thunder, némi FPS, néha RTS, kevés film, böngészés, fotók nézegetése, kevés szerkesztéssel.A 21:9 méretű csöppségekkel érdemes foglalkozni? Képernyő magasságban nem szeretnék a jelenlegi alá menni. Ha jól sejtem, ez kb 34" a 21:9-s monitoroknál. IPS tech tetszik, számomra megfelelő színekkel operál.
LG-nél csak 21:9-t látok 130-140 k környékén létezik még más alternatíva?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz apple87 #69238 üzenetére
Kell a széles színtér?
Amúgy az imac kijelzője az 5k miatt bitang jó szerintem, de emlékeim szerint csak sRGB. Emiatt pl. egy igazi grafikus monitort nem ér utol. AZ Up2716 jó monitor, méltó utódja az U2713H-nak.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok monitor vásárlás előtt állok az alábbi monitorok közül melyik a legjobb? az ár kb ugyanannyi szóval ez nem lényeges
ACER PREDATOR GN246HLBBID 55k
Asus VG248QE 60
BenQ XL2411Z ( ez még nem biztos) 60k
Mind használtan lenne a lényeg hogy 144hz vagy 120 de 144 jobb lenne ha tudtok jobbat esetleg szóljatok a keret 60k max esetleg nagyon szőkösen 65 de az tényleg a vége
Köszi a segítséget!
-
musli26
tag
Monitor vásárlás előtt állok.
Újat szeretnék.
Neteznék,pókereznék rajta.
Játék,film,szerkesztés NEM lenne rajta.
Sajnos szűk hely miatt max. 22' tudok venni.
Keret:47k max.Van egy kiszemeltELL P2214H
Mennyire ajánlott?
Érdemes megvenni?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27MR400 Monitor
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest