-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
"Ettől függeltlenül nem feltétlen látom értelmét bekalibrálni a kiállított monitorokat, a legtöbb ember pixelméretet, képarányt, valós fizikai méretet néz. BEkalibrálva nem fogsz komoly különbséget látni két jó IPS paneles monitor színeiben.PErsze ha valakinek ez a vágya, akkor kalibrálva egymás mellett megnézhet bármit (előre egyeztetve)."
pont ez lenne a lenyeg, h ne lassak kulonbseget a szineiben, mert mind2 ugyanugy be van allitva, es normalisan tudjak donteni. igy, hogy a dellen tobb a kontraszt es egyes szinek is (piros arnyalatok) masak mint az asuson, csalos, nehez donteni. egy gyorsabb kalibralas meg ennyi monitorra is meg van par ora alatt, attol h a laikusokat a kepmeret erdekli, meg sztem illene oket bekalibralni, de ti tudjatok. egymas melle rakott monitoroknal pont ez a lenyeg sztem.
termeszetesen sajat anyagot huzogattam egyik monitorrol a masikra.ez a benq GW2765HE erdekelne, miert nem ajanlott monitor ez itt sem? papiron jol nez ki. jo lenne, ha meg lehetne nezni bekalibralva az asus 248Q mellett, esetleg a U2715H-val egyetemben. nem tudom melyiket vegyem
dellnek melyik tipusa az, ami egy kategoria a 248Q-val, szoval 24, full hd, 100% srgb? lehet azt is erdemes lenne megneznem?
igen a felbontas miatt is lathatattam elesebbnek, arra rajottem gyorsan a boltban is, hogy 27-ben nem akarok full hd-t, mar a bongeszoben a betuket nezegetve keveslem a felbontast.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest