Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss

veterán

válasz Brekk #69209 üzenetére

"Ettől függeltlenül nem feltétlen látom értelmét bekalibrálni a kiállított monitorokat, a legtöbb ember pixelméretet, képarányt, valós fizikai méretet néz. BEkalibrálva nem fogsz komoly különbséget látni két jó IPS paneles monitor színeiben.PErsze ha valakinek ez a vágya, akkor kalibrálva egymás mellett megnézhet bármit (előre egyeztetve)."
    pont ez lenne a lenyeg, h ne lassak kulonbseget a szineiben, mert mind2 ugyanugy be van allitva, es normalisan tudjak donteni. igy, hogy a dellen tobb a kontraszt es egyes szinek is (piros arnyalatok) masak mint az asuson, csalos, nehez donteni. egy gyorsabb kalibralas meg ennyi monitorra is meg van par ora alatt, attol h a laikusokat a kepmeret erdekli, meg sztem illene oket bekalibralni, de ti tudjatok. egymas melle rakott monitoroknal pont ez a lenyeg sztem.
    termeszetesen sajat anyagot huzogattam egyik monitorrol a masikra.

ez a benq GW2765HE erdekelne, miert nem ajanlott monitor ez itt sem? papiron jol nez ki. jo lenne, ha meg lehetne nezni bekalibralva az asus 248Q mellett, esetleg a U2715H-val egyetemben. nem tudom melyiket vegyem :B
    dellnek melyik tipusa az, ami egy kategoria a 248Q-val, szoval 24, full hd, 100% srgb? lehet azt is erdemes lenne megneznem?
    igen a felbontas miatt is lathatattam elesebbnek, arra rajottem gyorsan a boltban is, hogy 27-ben nem akarok full hd-t, mar a bongeszoben a betuket nezegetve keveslem a felbontast.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák