Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    na, megjött a Samsung Odyssey G8 OLED
    hát. Durva.
    Könnyűnek tök könnyű amúgy, az LG 32GN650-B UltraGear 32''-hez képest főleg. A színek dúrván túl vannak szaturálva, vagy nem tudom, hogy hívják, de pl míg az LG-n a közepes erősségű naranccsárga naranccsárga, addig itt már lassan átmegy pirosba ugyanaz a szín. Ez azért tűnt fel, mert a Govee Ai Sync Box-ot ugyanúgy rákötöttem, Slack üzenet appnál naranccsárga az a felület bal oldalt, amit gyakran használok, és ennél már egy nagyon erős narancs, vagy nem is tudom minek hívjam szín jön elő.
    Nem csúnya, csak más. Sőt, nem is rossz...csak más :D
    Valahogy nem tudom elengedni az Ultrageart, pedig média oldalról a G8 überbrutál számomra perpill, Horizon Zero Dawn-t próbáltam ki játék közben, mindent felhúzva maxra, meg beállítva a monitor felbontását, még így is bírta a noti 3070, és hát lenyűgöző a minőség.
    DE! Nem tudom, hogy fog ez munka közben szuperálni, és félek kicsit, hogy egy napi 8-10 órás webfejlesztés közben már nem feltétlen fogok ujjongani. És igen, írták itt páran utánam, hoyg lehet jobb lenne egy VA panel erre (ami ugye van/volt is)
    Meglátjuk, az Ultragear a szivem csücske lett bármennyire is budget kategória a maga nemében, de egy tök jó monitor.
    Ez is tök jó, csak más :D sose volt OLED-em, így ennek függvényében írom.

    És ami fontos, mert sokszor előjött: bármennyire is glossy, 0 problémám van ebből, valószínűleg - és szerencsére - jól van beállítva a fényviszony nálam a szobában.

    bocs az offért, csak ha már idejöttem, monitor miatt, meg kb pont emiatt, akkor gondoltam megosztom az első élményeket, tapasztalatokat.

Új hozzászólás Aktív témák